sub jun 04, 2016 6:35 pm
Mailsona mi nije zao sekunde, kolika god da je plata bila i naknada za stan i hranu, ustedili smo jer zauzvrat nista nismo dobijali. Secerovic ce s jednom nogom odigrati vise i biti korisniji od njega, tako da je Mailson mozda bio gomilanje, ovaj drugi nije.
A Tiago je posebna prica, u naletima je izgledao tako superiorno u ovoj nasoj ligi, protivnike je prolazio lako i bez srkleta, ali... njegova neskolovanost ako mogu tako reci je bila tako ocita, kretnje, ofsajdi, odbrana, odgovornost..0 bodova. Da bude prva opcija na lijevom krilu, nisam bio za tu opciju, ali mislim da je ipak mogao dosta donijeti kao druga opcija, zadnjih 20 minuta na umornog protivnika, a znamo da bi mogao odigrati i kao napadac, iza napadaca i slicno... doduse, ako su vec obojica trazila raskid, onda se nemamo kome zaliti, njihova je odluka..
Ne bih volio vidjeti Tiaga protiv nas, pa u bilo kojoj ekipi. Ostao mi je u lijepom sjecanju, mozda je saradnja prebrzo prekinuta, ali sta da se radi. Hvala mu za sve lijepe trenutke, a jedan pogotovo, znamo svi koji. Tiago is OK!