Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 04, 2016 3:43 pm

ž'21 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Mozda i od Halvadzica nesto bude.. Ko ce ga znati..
Dobar je u Lukavici bio

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ne znam šta struka misli, ali ja mislim da neku šansu mora dobiti. nije mala stvar biti treći na svijetu u konkurenciji gdje su se naši sad prvi put uspjeli plasirati na neko takmičenje.

svi kažu da je fizički prespreman, to bi se trebalo svidjeti novom šefu.
gradi željo boli te *****

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sub jun 04, 2016 3:44 pm

Ja fakat nemam nikakvu ideju oko krila fakat je tesko naci kijevo krilo a da valja a sto se tice Tiaga on zna da igra al nekako je amaterski igrac,neskolovan,odbranu ne zna igrat on je dobar samo kad ima loptu u nogama a danas to nije dovoljno ,stetA

LARSSON
Kontakt:

sub jun 04, 2016 3:52 pm

Nemojte peglati izliju na pm, evo vam lijevo krilo

http://www.transfermarkt.ba/detailsuche ... he/3806821" target="_blank

Veteran1965
Kontakt:

sub jun 04, 2016 3:55 pm

LARS1921 je napisao/la:Nemojte peglati izliju na pm, evo vam lijevo krilo

Ja bi Koketa....al ne Semira Cerića :DD:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Veteran1965, dana/u sub jun 04, 2016 3:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Almir
Kontakt:

sub jun 04, 2016 3:55 pm

Džaba trolaš, ovo ti je krilo:

http://pokit.org/get/?4f7eb17399368f3ca ... 45b0cc.jpg" target="_blank

KLIS
Kontakt:

sub jun 04, 2016 3:59 pm

Baš nešto jutros kontam kako bi nas mogao napustiti Tiago i da bi valjalo dovesti Zakarića na posudbu. Eto jedno se ispunilo, valjalo bi da hoće i drugo.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Plavo - Bijeli

sub jun 04, 2016 4:02 pm

Almir je napisao/la:

Džaba trolaš, ovo ti je krilo:

http://pokit.org/get/?4f7eb17399368f3ca ... 45b0cc.jpg" target="_blank
Moras probati kravlja krilca kod Mujanica, a da ne pricam kakav im je riblji batak
BOG BOSNA I BOSNJACI

Okolele
Kontakt:

sub jun 04, 2016 4:16 pm

Znaci jos dva igraca odose,kazu gomilamo igrace..Zao mi Tiaga ali jbg ako je na njegov zahtjev onda adio amigo i sretno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sofronije
Kontakt:

sub jun 04, 2016 4:30 pm

O sole o sole mio aaaa :) Željezničar šampion :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Tryg
Kontakt:

sub jun 04, 2016 4:32 pm

Al sto ode Tiago nije mi jasno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

teatrale36
Kontakt:

sub jun 04, 2016 4:40 pm

cipiripi je napisao/la:Po meni mislim da nismo nesto puno izgubili sa odlaskom ove dvojice igraca. Tiago je imao par utakmica u kojima je uspio napraviti nesto ostalo sve je bilo ispodprosjecno, na zalost jos ga je povreda unazadila tako da to vise nije bio isti igrac.

Uvjeren sam da je i Kostic utjecao na ovu odluku, jer sa Tiagom nam je uvijek lijeva strana bila u skripcu jer se covjek nije vracao u odbranu
Pa nije njemu primarna igra u odbrani covjek je napadac ili krilo a ne bek ili stoper da mora igrati odbranu. To veliki strucnjak Edis sve pomjesao sta ko treba igrati zato smo onako i odigrali kraj sezone.
Steta za Tiaga mislim da je on bio iskoristiv u nasoj ligi ne igramo u PL Engleske i mislim da bi mnogi igraci cak i neki reprezentativci mogli od Tiaga da nauce kako se stopa lopta i sl.

brile
Kontakt:

sub jun 04, 2016 4:41 pm

Okolele je napisao/la:Znaci jos dva igraca odose,kazu gomilamo igrace..Zao mi Tiaga ali jbg ako je na njegov zahtjev onda adio amigo i sretno..
+1

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Online

sub jun 04, 2016 4:45 pm

teatrale36 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Po meni mislim da nismo nesto puno izgubili sa odlaskom ove dvojice igraca. Tiago je imao par utakmica u kojima je uspio napraviti nesto ostalo sve je bilo ispodprosjecno, na zalost jos ga je povreda unazadila tako da to vise nije bio isti igrac.

Uvjeren sam da je i Kostic utjecao na ovu odluku, jer sa Tiagom nam je uvijek lijeva strana bila u skripcu jer se covjek nije vracao u odbranu
Pa nije njemu primarna igra u odbrani covjek je napadac ili krilo a ne bek ili stoper da mora igrati odbranu. To veliki strucnjak Edis sve pomjesao sta ko treba igrati zato smo onako i odigrali kraj sezone.
Steta za Tiaga mislim da je on bio iskoristiv u nasoj ligi ne igramo u PL Engleske i mislim da bi mnogi igraci cak i neki reprezentativci mogli od Tiaga da nauce kako se stopa lopta i sl.
Tacno tako on je napadac, ali uzmi za primjer M.Stevanovica koliko se puta u toklu utakmice vrati i pomogne odbrani pogotovo kada S.Stevanovic krene u napad i ostavi praznu desnu stranu.
Kod Tiaga to nije bio slucaj i najbolje se je vidjelo na derbiju i protiv jacih ekipa koliko prostora ostaje na lijevoj strani kad ai on i bek krenu u napad i onda kada se izgubi lopta Bogicevic ili Kosoric moraju zatvarati njihovu stranu.
Alea iacta est!

LARSSON
Kontakt:

sub jun 04, 2016 4:53 pm

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub jun 04, 2016 5:00 pm

nazalost, Tiago je pored svih svojih prednosti neskolovan fudbaler. on je tip brazilskog mahalca koji s loptom zna sve a bez nje nista. to u ovom dijelu svijeta nema prolaza. da je malo bolji u tom segmentu igre on bi napravio solidnu karijeru u Evropi.

bez obzira na sve meni je bio i ostao jako drag i pomalo mi je zao sto je otisao.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Okolele
Kontakt:

sub jun 04, 2016 5:03 pm

Ma frajer se pogubio kako mu je zena i ovaj pajdas dosao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jaozinho22

sub jun 04, 2016 5:06 pm

Okolele je napisao/la:Ma frajer se pogubio kako mu je zena i ovaj pajdas dosao..
:palacgore:
Samo mi je nejasno kako je neskolovan fudbaler kad je bio junior i trenirao u jakim Brazilskim klubovima :cigara:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

rios
Kontakt:

sub jun 04, 2016 5:07 pm

teatrale36 je napisao/la:

U fudbalu postoji 4 nivoa ili linije odbrane.Prva linija je napadac ili napadaci,druga linija su veznjaci,treca linija je odbrana i cetvrta je golman.Naravno,obim tog defanzivnog posla nije isti,ali postoji kod svih linija i kad je sinhronizovano onda je to cvrsta ekipa kojoj nije lahko zabiti gol,a opet se ne gubi puno u ofanzivi jer ne mjenjas npr. jednog napadaca da bi poduplao stopera,ili ofanzivnog veznjaka da bi poduplao defanzivnog,itd.To je ta igra u oba smjera,jednostavno to je trend trenutno.Zato su,primjra radi,igraci poput Radje,Modrica,Rakitica,ili krila oput Daglasa Kose,itd,na cijeni.Na krjau krajeva,svi smo vidjeli sta radi Lendric i koliko samo ganja i pretrci za vrijeme jedne utakmice.Ili Miroslav,koji je tipicni primjer skolovanog krila koji ne moze nikad biti beskoristan na terenu..
Tako je i sa Tiagom,kad protivnicka ekipa ima desnog beka koji se aktivno prikljucuje napadu sa zeljom da napravi visak igraca ona krilo mora pokusati da to onemoguci.Inace nastaje lancano pomjeranje da bi se nadoknadilo to,sto na kraju vrlo lahko zavrsava tim viskom igraca negdje u 16 m i eto problema.
Biti takav igrac nije lahko,posebno za uslove u PL ligi,ali neki minimum mora bitii ovdje,jbg..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 04, 2016 5:19 pm

Hiroš u prvoj postavi Goražda.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boccaccio
Kontakt:

sub jun 04, 2016 5:22 pm

@rios, bravo!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava