A krov a poslovni prostori ????? istok ce biti zavrsen kad legne krov, poslovni prostori, video nadzor i brojaci ulaznica odnosno kad tribina bude imala 4 kategoriju.Dominic je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:49 am''Ujedno, obavještavamo navijače da će novčani priliv od ulaznica s istočne tribine biti usmjeren u finansiranje istoka, kako bi se što prije finansijska konstrukcija novosagrađene tribine zatvorila", zaključuje se u saopćenju kluba.
Pitam se koliko smo to jos duzni GP Butmir za Istok. Ne bi me cudilo da nam treba jos pet utakmica kao protiv AIK-a da vratimo dug!![]()
Preko 2 miliona je kostala tribina, od desetogodisnjih se skupilo oko 800 000, bilo je jos nesto para sa strane, ovaj ostatak se pokriva od karata + tribina jos nije zavrsena. Pricalo se o tome ranije.damirfile je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 11:47 amA krov a poslovni prostori ????? istok ce biti zavrsen kad legne krov, poslovni prostori, video nadzor i brojaci ulaznica odnosno kad tribina bude imala 4 kategoriju.Dominic je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:49 am''Ujedno, obavještavamo navijače da će novčani priliv od ulaznica s istočne tribine biti usmjeren u finansiranje istoka, kako bi se što prije finansijska konstrukcija novosagrađene tribine zatvorila", zaključuje se u saopćenju kluba.
Pitam se koliko smo to jos duzni GP Butmir za Istok. Ne bi me cudilo da nam treba jos pet utakmica kao protiv AIK-a da vratimo dug!![]()
Druze, tribina Istok jos nije isplacena u cijelosti! Planirano 1.2 pa 1.4 miliona a otislo na 2,05 miliona KM bez sredjivanja poslovnih prostorija sto je baska investicija. Od cega da to platimo? Sad ce se vec moci nakon ove godine, ali lova od Evrope ce leci tek u decembru.damirfile je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 11:47 amA krov a poslovni prostori ????? istok ce biti zavrsen kad legne krov, poslovni prostori, video nadzor i brojaci ulaznica odnosno kad tribina bude imala 4 kategoriju.Dominic je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:49 am''Ujedno, obavještavamo navijače da će novčani priliv od ulaznica s istočne tribine biti usmjeren u finansiranje istoka, kako bi se što prije finansijska konstrukcija novosagrađene tribine zatvorila", zaključuje se u saopćenju kluba.