LARS1921 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 2:10 am@Kospicar
tek sad nafatah ovo što ti reče
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/save ... zone/88375
Oni ti ga puše Mirsade !![]()
Spoiler:
LARS1921 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 2:10 am@Kospicar
tek sad nafatah ovo što ti reče
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/save ... zone/88375
Oni ti ga puše Mirsade !![]()
Odbrana je smijesna. Ja ne mogu da vjerujem da je onaj iznad napisao da je perfektna. Bilo ko da nam pridje golu na 30m bio to AIK, Zeta ili Krupa kod nas je panika, ne zna se ko pije, a ko placa. Bogicevic i Graovac se takmice ko ce namjestati zadnju liniju i na kraju ne prate jedan drugog i prave tako vrlo opasne prilike za loptu u prostor. Nasa sreca sto svedjani igraju na 2 vrlo jaka i visoka napadaca koji su spori. Igraju slicnu kao sto smo mi sa Lazarom gdje sluze da se na njega navuce sto vise odbrambenih, a krila sasijecaju prema sredini.
Ma njihov najslabiji igrač. To sam baš sinoć napisao.cikazubo je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 10:59 amAl je zato atleta vrhunski, svaki prekid je najveća opasnost, zamalo da nam i zabije..omladina1921zeljina je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 10:55 amU AIK-u, ona njihova 5-ica, ala Kerla. Loš na lopti, sporo reaguje, na njega bi trebalo navaljivati češće, ako bude igrao u revanšu. Primijetio sam i to da smo u prvom poluvremenu puno, puno više forsirali desnu stranu preko Zeca umjesto da smo kretnju lopte nekako preraspodjelili podjednako na obje strane. Lijeva strana bukvalno nije imala posla ili nam protivnik jednostavno nije dao da igramo po lijevoj strani.
Nadam se da će prelomiti i doći kod nas. Ovdje se dragi Ordaga postaje igrač ili ne postaje. zato svi kupuju iz Želje a ne iz ostalih klubova. Atmosfera, pritisak itd itd, sve to gledaju stranci kad kupuju. Ko se u tome snaše ima veilke šanse da ide vani. Drugo, ovo je klub u kojem i ako ostaneš cijelu karijeru možeš i nakon karijere biti neki faktor. **** kratkoročno par hiljada više. Možeš ih vazda uzet, ali vakat je da ideš na više. Nemoj biti pićoooka. Našima treba reći da plate to šro traže ovi. DObijaš igrača koji igra na više pozicija. DObijaš to da slabiš konkurente i da si pretedent na titulu. Titula je naredne sezone jako bitna. Treba uložiti. Evo zaradili smo. Moramo se malo i kockati, pa ako ne uspijemo nije problem opet se stisnuti. On je prioritet trenutno. Ave ostalo može doći i kasnije i bek još jedan i napdadač i stoper.zubanovic89 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 10:17 amRece sinoc jedan momak na tribini da je 50:50 izmedju nas i Zrinjskog za Ordagica. Zrinjski mu nudi vise para, njemu se dolazi vise u Zelju, vidjecemo, bilo bi super kad bi dosao.
Cijelo vrijeme oko mene raja govore sad ćemo pasti trkački nemamo kondicije, a BOga mi demantovaše ih. Trčali na kraju ko na početku. Falilo je mozga u završnici napada.