Popravlja se, vidljivo je to. Inace ta strana ubija upravo zbog trke i neizmjenicnog ubacivanja.Virtu4L je napisao/la:Koliko je Miroslav Stevanović pretrčao to nije normalno
Polako dok vrati samopouzdanje, inace jako dobra utakmica za nase prilike. Iskreno vise sam nego zadovoljanNeandertalac je napisao/la:Popravlja se, vidljivo je to. Inace ta strana ubija upravo zbog trke i neizmjenicnog ubacivanja.Virtu4L je napisao/la:Koliko je Miroslav Stevanović pretrčao to nije normalno
Ipak, nekako fali dribling, prodor, igra jedan na jedan, tu mi je skroz nedorecen. Jos taj dio da popravi.
Pa svaku nas utakmicu osteti i to pripisno valjda smo se navikli ovo je kad imas kvalitet i ne dozvolis sudiji da kroji utakmicu ako je jakupovic buducnost bh fudbala treba ga ukinut i zakonom zabraniti da iko suta loptu u drzavi. Danas se moglo primjetiti da sistemski pokusava ostetiti Zelju da nije neznanje u pitanju nego izricita namjera.irfo je napisao/la:Joj jakupovica kakav kreten, pa treba godinu dana suspenzije dobit za danasnje sudjenje
Al bas se vidjelo ove zadnje dvije tekme protiv Olimpica i Slobode, ne bi me cudilo da nam sudi jos koju vazniju utakmicu do kraja sezone, ako ne i derbipile87 je napisao/la:Pa svaku nas utakmicu osteti i to pripisno valjda smo se navikli ovo je kad imas kvalitet i ne dozvolis sudiji da kroji utakmicu ako je jakupovic buducnost bh fudbala treba ga ukinut i zakonom zabraniti da iko suta loptu u drzavi. Danas se moglo primjetiti da sistemski pokusava ostetiti Zelju da nije neznanje u pitanju nego izricita namjera.irfo je napisao/la:Joj jakupovica kakav kreten, pa treba godinu dana suspenzije dobit za danasnje sudjenje
Jel ovo do tebe sto se ovako slabo cuje?LARSSON je napisao/la:http://larsson1921.ga/