Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 6:09 pm

zanimljiv podatak: vise smo skupili bodova sad u drugom dijelu (22), nego u prvom dijelu (21), iako smo odigrali 7 utakmica manje nego jesenji :D
100/94/37/34 - i to je to!

Neandertalac

sub apr 02, 2016 6:14 pm

Virtu4L je napisao/la:Koliko je Miroslav Stevanović pretrčao to nije normalno :klanjase2:
Popravlja se, vidljivo je to. Inace ta strana ubija upravo zbog trke i neizmjenicnog ubacivanja.
Ipak, nekako fali dribling, prodor, igra jedan na jedan, tu mi je skroz nedorecen. Jos taj dio da popravi.
Željeznicar za život cijeli!

Virtu4L

sub apr 02, 2016 6:15 pm

"Mi interno rješavamo naše probleme i ne zanimaju me vaša pitanja." - Edis Mulalić

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

pile87
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:17 pm

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Koliko je Miroslav Stevanović pretrčao to nije normalno :klanjase2:
Popravlja se, vidljivo je to. Inace ta strana ubija upravo zbog trke i neizmjenicnog ubacivanja.
Ipak, nekako fali dribling, prodor, igra jedan na jedan, tu mi je skroz nedorecen. Jos taj dio da popravi.
Polako dok vrati samopouzdanje, inace jako dobra utakmica za nase prilike. Iskreno vise sam nego zadovoljan :zeljeznicar1: Komplet ali bas komplet ekipa odigrala na nivou...svidja mi se ovaj novi Zeljo... Malo mi zao sto nema protiv Drine Kjose, Kosketa i Sinise nisam nekako siguran da su svi htjeli cistiti kartone ali imamo solidne zamjene da se pretjerano ne osjeti VOLIM TE ZELJOOOOOO
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

irfo

sub apr 02, 2016 6:28 pm

Joj jakupovica kakav kreten, pa treba godinu dana suspenzije dobit za danasnje sudjenje

hardwell
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:29 pm

Može li mi neko dati link za ono upisivanje rezultata naše lige i na kraju prikazivanje tabele. Hvala
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ellaxaz
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:31 pm

:shisha: :shisha: :shisha:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:31 pm

irfo je napisao/la:Joj jakupovica kakav kreten, pa treba godinu dana suspenzije dobit za danasnje sudjenje
Pa svaku nas utakmicu osteti i to pripisno valjda smo se navikli ovo je kad imas kvalitet i ne dozvolis sudiji da kroji utakmicu ako je jakupovic buducnost bh fudbala treba ga ukinut i zakonom zabraniti da iko suta loptu u drzavi. Danas se moglo primjetiti da sistemski pokusava ostetiti Zelju da nije neznanje u pitanju nego izricita namjera.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

USCFLOW
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:33 pm

Hocel biti link za kitare, da i to pogledam. A Larssone? :D

Samo cu ovaj put reci, Lendrija, kakav gospodin to je cudo jedno.

Roberto Baggio
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:35 pm

Mogli smo im još par komada uvaliti. U nekim periodima utakmice izgledalo je to odlično. Naravno, još ima toga za unaprijediti: kako je došlo do one Olimpikove šanse u prvom poluvremenu?, zašto u situaciji prije penala samo Bekrić prati igrača Olimpika, a kontra nam ide direktno na odbranu? Bilo je nezgodno kod 2:1, ali smo na vrijeme došli sebi i tukli ih do kraja. Izgleda da smo baš dobro fizički spremni, imamo širok igrački kadar, zahuktavamo se: obećava ovo, obećava.
FK Željezničar 1921

irfo

sub apr 02, 2016 6:35 pm

pile87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Joj jakupovica kakav kreten, pa treba godinu dana suspenzije dobit za danasnje sudjenje
Pa svaku nas utakmicu osteti i to pripisno valjda smo se navikli ovo je kad imas kvalitet i ne dozvolis sudiji da kroji utakmicu ako je jakupovic buducnost bh fudbala treba ga ukinut i zakonom zabraniti da iko suta loptu u drzavi. Danas se moglo primjetiti da sistemski pokusava ostetiti Zelju da nije neznanje u pitanju nego izricita namjera.
Al bas se vidjelo ove zadnje dvije tekme protiv Olimpica i Slobode, ne bi me cudilo da nam sudi jos koju vazniju utakmicu do kraja sezone, ako ne i derbi

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:37 pm

http://larsson1921.ga/" onclick="window.open(this.href);return false;

DR.HOUSE
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:38 pm

Lendricuuu :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ekipa :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Jug :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mi Smo Željini Željo Je Naš :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :palacgore:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Špekac1921
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:40 pm

LENDRIĆU MAJSTORE.
Ne volim nikoga izdvajati, ali njega sam morao, kakva lakoća u igri, kakva tri gola..(otkad je došao stavio sam ga na avatar, ni u jednom trenutku nisam sumnjao u njega)

Može ovo još bolje, u početku mali grč, kasnije je to bolje bilo do opuštanja i onda ponovo brzina više, vile su ih pronosale da ne bude neki veći rezultat.
IDEMO JOŠ JAČE.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

irfo

sub apr 02, 2016 6:40 pm

Jes se zakacio Bandovic s jednim likom sa sjevera, u po napada naseg se okrece i psuje mu nesto

manijak_do_kraja
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:41 pm

Ekstra sve, Lendra fascinantan koliko trci i otvara porostor i ulazi u prostor. Stevanovici isto bas pretrcali. A kod penala je kriv malo Bogicevic izgubio loptu kod njihovog gola i polako se poceo vracati, samo Bekrija sprint nazad. Vjerovatno Bogi nije imao snage da se vrati. Samo se nadam da ce kazna biti novcana, a ne i bez navijaca. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo Željini, Željo je naš!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:41 pm

bekrić i zahirović meni najtanji danas. bekrić opet potez i potezi viška, a zahirović totalno uvjerljiv, stalno je ostajala rupa u sredini i njihovi veznjaci sami na 20-25m od našeg gola.

kramarić sjajan, mogao i gol zabiti u prvom, kosorić i bogičević standardno dobri, s. stevanović sjajan, blagojević glavni naprijed...lendrić bez komentara. svaka čast mu i za zalaganje i vraćanje u odbranu...ali ono naprosto moraš znati.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:43 pm

Allahu dragi kakvog napadača imamo :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dolina
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:43 pm

Fizički smo ojačali kao nikad, nevjerojatno koliko je Stevanović pretrčao, sve smo uigraniji, hvala Odi što nije bunker igrao.
Lendra je novi Vazda :-), ovakvog smo čekali skoro 20 godina.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

USCFLOW
Kontakt:

sub apr 02, 2016 6:45 pm

LARSSON je napisao/la:http://larsson1921.ga/
Jel ovo do tebe sto se ovako slabo cuje?

Ako jeste pojacaj :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava