Otisao je i Bogdanovicsajo10 je napisao/la:
Otisao je i Bogdanovicsajo10 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Da li je istina da pregovaramo sa Stojcevom
Nadam se da nije, nebi ga volio sekunde, jest majstor sa loptom, al nema on volje za ove nase lige,a ako nesto imamo, imamo veznjakaBrkoo je napisao/la:Da li je istina da pregovaramo sa Stojcevom
Mislim da se pricalo da Lendric moze izvaditi nase drzavljanstvo i da se radi na tome, vjerovatno ce uskoro moci to i jovan, ovo je njemu 4 godina ovdje ako se ne varam?Jaozinho22 je napisao/la:TRENUTNI STRANCI U ROSTERU :
Siniša Stevanović
Mirko Kramarić
Jovan Blagojević
Javier Hervas
Ivan Lendrić
Uglješa Radinović ?
To je znači 6 stranaca...vjerovatno još štoper stranac ili krilo stranac i to je to...sasvim prihvatljivo 6 stranaca za utakmicu i jedan za tribine
Njemu je istekao ugovor na kraju sezone, i nije (čini mi se) obostrano bilo želje da se produži. Nakon povrede križnih ligamenata, slijedi mu još oporavka, i teško da se ikada vrati na nivo na kojem je bio prošle godine kada smo igrali europske tekme.sajo10 je napisao/la:@Omar
Bogdanovic je raskinuo ugovor prije kraja ove sezone. Odnosno u toku ove, vec sada, prosle sezone. Ako sam dobro shvatio?
Da nije SubicIzlija je napisao/la:Doći će uskoro i lijevo krilo a kada dođe neki će u bandak da padnu.
Imamo Mirzu, njeg nikako ne smijemo zaboraviti. Moze on igrati i lijevo i desno krilo. Treba nam jos jedno vrhunsko krilo na lijevoj strani, da se protivnicke odbrane tresu kad na njih krenu Miroslav, Lendra i on.fcz je napisao/la:Mailson je nebitan, ali po meni je jako lose ovo za Thiaga.To je igrac koji posjeduje neke karakteristike kojih nema u nasoj ligi i zahvaljujuci tome je u svakoj utakmici pravio haos protivnickim odbranama. Po mom misljenju savrsen dzoker s klupe za trenutke kad ne ide, sto je i pokazao jer kad god je usao unio bi puno zivosti u igru, ali eto jebiga sad... I sa njim nam je trebalo jos jedno jako lijevo krilo a sad nam trebaju dva, valjda ce na dobro.
A je li ih Kostic upoznao uopce ili odlucuje na eci peci pec?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Nadam se da ste sad shvatili da Kostic odlucuje
Ne voli ove crnce covjek pa to ti jeHadzijalagic je napisao/la:A je li ih Kostic upoznao uopce ili odlucuje na eci peci pec?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Nadam se da ste sad shvatili da Kostic odlucuje
ako ce biti krilni napadac bolje je da je desnjak, ako ce biti klasicno krilo koje dobro centrira onda ljevakHurmasica je napisao/la:Ja ću u bandak pasti ako to lijevo krilo bude lijevom nogom igralo