Ako se hvale druge ekipe, nemora znaciti da nas potcjenjujemo, nego i druge ekipe isto imaju nesto da kazu, a ne samo mi. Mi jesmo kvalitetniji i to smo pokazali protiv Zrinjskog, 2 pobjede, 1 remi, i 1 poraz prosle sezone. Ali da budemo favoriti za sami vrh, potrebno nam je jos 2-3 igraca. Ovako se isto mozemo boriti, al mislim da nam jos treba tih par igraca.Dr. Kostic je napisao/la: ↑sri jul 12, 2017 9:36 pmDajte ljudi potcjenjujete nas u druge dizete. Na osnovu cega? Gledao sam sve ekipe u evropi i slobodno mogu reci da smo bolji od ovog zrinjskog i pitara apsolutno. Da imali smo dva kiksa u odbrani. Da to je razlog da se potcjenjuje ekipa. Ta ekipa nam iz nekog razloga sjebase titulu. Ispali su pi... al zivot ide dalje. Cesce greške nam se desavaju na gostujucim terenima a rijetko na Grbavici. Problem je psiha na strani i treba na tome se radit. Mi smo ekipa ta koja jos uvijek nezna da izvuče svoj maksimum i koja ce da razvaljuje ove sezone. Slavko povedi nas da sto je moguće dalje doguramo u evropi i povedi nas u pohode duploj kruni. Mi kao klub svakim danom napredujemo u svim pogledima. I dosta pretjerivanja gledajmo samo sebe a druge ko yebe. Mi smo Zeljo i mi smo najveći u drzavi.