Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

DZM13
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 04, 2016 10:20 am

Nadam se da cemo osnaziti omladinske kategorije, nekim provjerenim omladincima
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:20 am

A ovaj clanak mozda i potvrdjuje da je Ivica aminovao Kosticev dolazak..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:23 am

Hurmasica je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ivica realan kao i uvijek :)
Amar.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:29 am

storm_raider je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ivica realan kao i uvijek :)
Amar.
E ja kako skontah u Dnevnom avazu je Ivica dao intervju, a u Sportu Amar, izvinjavam se ako sam pogriješio :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

IvanOsim
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:39 am

Ovo je Ivicin intervju, u jucerasnjim dnevno politickim novinama zvanim kurava(z)...

Dominic
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:50 am

fcz je napisao/la:E vako mi je trenutno u glavi

slika
Lijepo si ovo napravio. Snovi pocinju da se ostvaruju. Nego, ranije sam pitao koliko bismo po utakmici zaradili od nastupa U21 reprezentacije BiH, jer je to novi input u budzet, ali ni jedne reakcije ovdje!? :?

Ajzea
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:51 am

Nista drugo do skup sveznalica.. U svakom slucaju, preozbiljno ste ovo shvatili.
Dodjem sinoc, sjednem za laptop da procitam stogod, da se nasmijem cemu a jedino sto sam mogao primijetiti jeste to da ovaj forum krasi beskonacan broj eksperata za sve sfere zivota, koji, na raznorazne nacine "argumentovano" dokazuju svoje tvrdnje.
Ne mogu dokuciti odakle je proistekla ovolika antipatija medju forumasima. Valjda zato sto udarate kontre jedni drugima, razlikuju vam se misljenja, vas stil zivota se kosi sa idealima sagovornika, sta ja znam..Mjesto d argumentima pobijete svaku tvrdnju sagovornika za koju smatrate da je neispravna, vi se ipak odlucite za onu jednostavniju varijantu, da se potucete preko foruma.. Zalim vrijeme koje sam utrosio na citanje. Sem toga, izmedju ostalih (zna se ko spada u tu grupu manje ozbiljnih), indirektno sam prozvan tako da cu se ipak i ja odluciti da pisem iskljucivo u situacijama kada imam stosta napisati, a manje se baviti glupostima. Manje pisati, a vise citati.. Vise ce mi koristiti.

Ne zelim i ne mogu vjerovati da je Secerovic dosao mimo strucnog staba, a da to nije slucaj, potvrdili su neki forumasi u ciju rijec nemam niti jednog jedinog razloga posumnjati. Vjerujem da ga je Kostic aminovao, i da je to razlog njegovog dolaska.. Sem toga, vjerujem i da se nismo bas isprsili po pitanju njega. Ono sto narocito zelim naglasiti, jeste da jedina stvar za koju su, pa mozda cak i svaka individua iz Uprave sposobni, jeste da namaknu sto vise novca a racionalno ga trose.. To im i treba biti jedno od zaduzenja jer su vise no sposobni, sportski segment jeste i mora biti u nadleznosti nekog drugog.

barbarez
Kontakt:

sub jun 04, 2016 11:01 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Dzaba pricati kada te nema ko slusati.

Vecinom djecaci koji se ubise drkajuci na tudje trebice, par dijasporaca koji slomis patriotizmom i ciji je vrhunac komunikacije;

Joj sta radi Miske oca mi :zeljeznicar1:

Hocemo boom, dajte pojacanja :ganja:

Miske oplodi nas :klanjase2:

Uzivajte, drago mi je bilo druziti se. Ponekad.

Eto booma, nema vas ko peglat vise.

Sve najbolje. Svakako sam obecao u vezo Amara...
Imao bi ko tebe slušati ali galamiš previše,vrijedjaš ljude ako nisi primjetio... zapitaš li se nekad da nije do govornika.
Jednoumlje nikada nije bilo dobra stvar, ali za sve u biti treba postojati mjera. Ponovit ce se i sad 100 puta recena floskula , kritika je dobra ako je opravdana. Mada smo bili svjedoci mnogo puta, da kada su ljudi upucivali odredjene kritike, bilo je dosta raje koji je nisu dozvoljavali, a argumenti su im bili dosta laicki i lokalpatriotski.
Mada hajde ne bih puno o tome.
Neandertalac sa tobom se ne bih slozio, gledajuci ovaj cinizam i ironiju napisanu u ovom tvom postu.
Mi jesmo narod sklon euforiji i pretjerivanju, i skloni smo da tog istog Misketa za pola godine popljujemo ako okolonosti budu malo drugacije.
Medjutim,on i kompletna uprava imaju sav moguci respekt i postovanje zbog mnogih stvari.
Izvini ali kad ti neko u godinu dana, rijesi mnoge stvari zbog kojih si mogao pod stecaj ili biti ugasen.
Kad ti covjek u jeku mozda najvece finansiske dubioze pocne dovoditi reprezentativce ili potencijalne reprezentativce, jako dobre igrace iz jacih liga, a to se nije desavalo ni kad smo najjaci bili , mozda par puta u 20 godina. A covjek ti u pola sezone dovede 3-4 takva igraca.
Covjek ti u takvom periodu pocinje praviti stadion, a to godinama niko nije ni pomenuo ni uradio nista znacajno, ako ne racunamo obnovu nakon rata i par radova , postavke stolica i sredjivanja malo zapada i svlacionica.
Klub nam u svim prezentacijama sada izgleda europski. Svaka press konferencija ima dimenziju neceg modernog i vrhunskog prezentovanja kluba.
Ne sjecam se odavno kada je na Zeljinim utakmicama protiv jebenih Mladosti , Olimpica i slicne buranije bilo po 6-7 hiljada gledalaca.
Kada si vidio ovoliku spremnost navijaca da svi stojimo ko jedan i da se skupe onolike pare.
Ogromne su to stvari brate.
Zato pusti ljude da rade, saberi koliko je tu dobrog a koliko loseg . Stavi na vagu.
Za kritiku ima vremena .
Euforija koju mi u zivotu uzrokuje Zeljo, nekad mi se cini jaca je od bilo koje koju sam dozivio.....

LARSSON
Kontakt:

sub jun 04, 2016 11:37 am

FK Željezničar je jučer ozvaničio dolazak Adnana Šećerovića.

Ovaj veznjak koji je prošle sezone briljirao u dresu Radnika sa našim najtrofejnijim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ono što je interesantno da je Šećerović na stolu imao ponude Vojvodine i Hajduka koji redovno igraju evropska takmičenja, pa i Željinog gradskog rivala Sarajeva, a on se na kraju odlučio za sarajevske Plave.

Navijači Željezničara su poznati po svojoj vjernosti i privrženosti igračima i klubu, a upravo zbog ovog poteza Šećerović bi mogao postati miljenik popularnih Manijaka.

irfo

sub jun 04, 2016 11:59 am

Ima li sta od onog lijevog krila sto se spominjalo da je gotov kad i spanac ?
edit: i btw jel zavrsen jucer plavi salon

Brkoo
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:01 pm

Sta je ovo nigdje nikog, niste valjda svi otisli na docek Ugljese :mrgreen:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:11 pm

Eh, malo sam pustio da svi kažete šta ste imali reći da vidim hoćete li opet napraviti puni krug kao i bezbroj puta do sada. Ovoj raji skoro da i netreba moderacija samo što se nekada uhvatite u koštac sa problemima našeg mentaliteta pa mislite da bi neko trebao da ranije pobriše "loše" komentare, ja sam to malo drugačijim očima vidio, da nije bilo ovoliko loših komentara nebi mi utvrdili gradivo za predstojeće generacije i to smo im zadali zadaću koju će malo koja generecija da stigne. Uspjeli smo naći u svojim redovoma čovjeka koji je sposoban i voljan da se bori sa problemima koji su nastali u zadnjih 20 godina, on je okupio ekipu opet iz naših redova koja ima znanje da izgura Želju iz sivila BiH poslovanja, stadion je očišćen i započeto je sa renoviranjem i izgradnjom novih tribina, vraćen je osmjeh na plavo srce koje kuca u svima nama pa smo zavukli ruke u svoje sehare kako bi olakšali upravi da izvede Želju naprijed a u stvari da simbolično pokažemo kako stojimo iza ove uprave koja nas vodi. Ja malo na ove komentare koji odskaču od main stream mišljenja gledam kao kad roditelj nemože da ugodi svojoj djeci pa uvjek jedno bude ljuto, vjerovatno što imam troje djece pa sam naučio da balansiram tako ni ovdje se ne sporim puno sa rajom, naučio me život da ću prepirku između djece riješiti diskusijom pa da možda oni nešto i sami nauče a ne kao moja supruga koja uvjek glumi policajca . Mora biti i malo šale i malo zbilje a bogami i svađe jer nam je takav cijeli život tako da se nemojte odmah isključivati iz porodice koja vas voli ali se trenutno ne slaže sa vama ili se vi ne slažete sa njom. Prije nego što opalite vruće komentare po bilo kome ovdje prvo se zapitajte imate li nekog sličnog u familiji i šta bi njemu rekli.
イビチャ・オシム

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:27 pm

:pljesak: :pljesak: :pljesak:
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:46 pm

:klanjase2: :titula:

Elegant
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:47 pm

Uhvatila raju kriza nista se ne desava, sad kad krenu pripreme pa ce biti desavanja.

Jos sad ide euro i odmori pa će proci vrijeme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:58 pm

rios
Kontakt:

sub jun 04, 2016 2:03 pm

U januaru nekad je,otprilike,ovako je isla prica sa pojacanjima.I na forumu i medju rajom sam slusao uzivo..
Dolaze Zolotic,Bekric,Zahirovic - euforija,prave se formacije u kojima su ti igraci neizostavni,Bekric novi vodja tima,jedva se ceka da se krene,itd..Kod Miroslava je to vec bilo drugaicje,sjecam se pesimizma,parafraziram,ma propao je on,ne sjeca se kad je posljednji put odigrao partiju cijelu i kako treba,da je valjao ostao bi u Sevilji,itd..Pocne sezona,utakmica protiv Siroog ja slusam lika na sjeveru koji nakon 45 minuta kriza Miroslava i govori kako nije to vise taj igrac i tesko da ce biti neko pojacanje.Iako,ko je zelio,mogao je da vidi da je Mirslav dobar igrac koji ce biti dobro pojacanje.Ali jok,nije valjda zabio gol,asistirao,napravio par prodora i odmah taraba..
Sta zelim da kazem? Previse lahko se neki igraci proglasavaju bas onim sto nam treba dok se za neke druge a priori lupaju minusi i stavljaju etikete promasaja i bespotrebnih,i obratno,vec nakon kraceg perioda se obrne situacija pa oni koji su nam trebali vise ne trebaju nego su to sad neki novi.Nakon polusezne,cak i prije,Zolotic se otpisuje,Bekric gura na klupu,Zahirovica bi trebalo prodati,dok je Miroslav top igrac koji je opravdao zasto je bio clan Sevilje.ili npr. Sinisa je i dalje siguran desni bek iako,ruku na srce,osim uvodnih par utakmica ostatak su bile,pa hajd da ne pretjeram,za diskusiju ozbiljnu.Dok se Stanic kriza onako na prvu,iako momak nije odigrao u defanzivi ( beku je to valjda primarni zadatak ) nista losije od Sinise recimo,a u prilog tome ide i partija iz kupa u kojoj je Memija bio lijevi bek i svi znamo kako je to zavrsilo.Sad su na red dosli drugi igraci,Ugljesa i Havi su u nasim postavkama neizostavni igraci u prvih 11,dok je Secerovci bespotrebno doveden.Vrlo slicna situacija onoj iz januara o kojoj sam gore pisao,zar ne? Niti zelim gurati Bekrica i Zahirovica prije vremena na klupu jer bi to bio zestok luksuz,niti govoriti kako ce Secerovic,Ugljesa,Havi ili Husic biti rjesenja za nase probleme.Imaju pripreme,prijateljske utakmice pa nek izvole,nek se izbore za svoja mjesta.Ono sto je dobro i u cemu bi se trebali svi sloziti valjda da je dobro to sto se ima ko boriti,kvantitet ne znaci nuzno kvalitet,ali iz kvantiteta je uvijek lakse izvuci kvalitet.
Sinoc je Derek Duval napisao lijepu pricu koja takodjer ide u prilog ovom mom postu.
Ne okrivljujem ja nikoga apsolutno,forum je tu da se iznose svoja misljenja,ali bi svi trebali unijeti malo opreznosti kad dajemo neke ocjene.Zbog sebe najvise,ne zbog drugih,jer ce eventualno razocarenje biti manje.A ako dobijemo vise od onog sto smo ocekivali,eh s tim cemo se vec nekako snaci,zar ne? :mrgreen:
Ne bih volio da Neadertalac prestane pisati,momak/covjek im svoj stav,princip i to treba postovati.Probajmo ga razumjeti,isto kao sto bi on trebao pokusati da razumije sve ostale.Sto kaze stih jedne pjesme da se nadjemo na pola puta..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

mkulaglic
Kontakt:

sub jun 04, 2016 2:13 pm

Sjećam se za vrijeme prvog mandata Amara Osima, ode čovjek na Sokolac da pogleda Rajovica koji je bio medju najboljim strijelcima lige, kad se vrati sa Veljkom Aleksicem. Tako da ne treba suditi o igračima dok se nevidi na terenu kakvi su.

Sent from my C5303 using Tapatalk

1921.ba
Kontakt:

sub jun 04, 2016 2:14 pm

natasa, dobrodosla
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

irfo

sub jun 04, 2016 2:20 pm

DANAN je napisao/la::pljesak: :pljesak: :pljesak:
KeepTheBlueFlag je napisao/la::klanjase2: :titula:
Je li to bum neki :ganja: , vas dvojica ste imali vazda insajderske informacije :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava