To cemo sad porediti dva losa igraca(Sinisu i Stanica) i govoriti ko je bolji i opravdavati njihove ogromne nedostatke? Benjo Colic kojeg sam u proslosti jako puno kritikovao je Dani Alves i za Stanica i za Sinisu. Tuzno i zalosno. Ma nisu uopste vazni ni Stanic a ni Sinisa, sutra Zeljo igra, to je u ovom trenutku najbitnije..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 12, 2017 4:47 pmPodvalio Lendri loptu i zbog malog cekanja uspjeli su izblokirati cist gol.Brkoo je napisao/la: ↑sri jul 12, 2017 4:40 pm@Leone, Sta je to konkretno uradio Sinisa protiv Slobode osim sto je par puta probio po strani, neki centarsut, nesto? Strasno dobar zato sto je probio par puta po strani, vau, bez teksta me ostavio, cuj bek da se ubaci u fazu napada, nesto nevjerovatno, koliko smo samo spustili kriterije sto se tice igraca ljudi moji to je strasno. Kad nam bek probije po strani i ne uradi nista korisno nakon toga odmah ga hvalimo, jer smo prije toga imali igrace koji ni to nisu znali, Sinisa dva puta uklize i odmah ga dizemo do neba, svrsavanje na maksimumu, nema veze sto ozbiljnijem igracu nece ni stici da uklize kad ga ovaj prodje, kad je neko profesionalac poput Mire ne mozemo se nacuditi tome, i onda ga hvalimo, cuj profesionalac trenira samostalno i trci po Vilsu, vau, kad neko poput Lendrica pogine svaku utakmicu na terenu jer je placen za to, hvalimo ga, jer nam je cudno da neko moze toliko da trci. Da ispricam navijacima AIKa da hvalimo igrace zbog ovih stvari ljudi bi mislili da nisam normalan, da sam konzumirao velike kolicine alkohola ili da sam na nekim teskim drogama..
Stani i amateri bjeze, on amatere ne moze stici da uklize. Koji je to profesionalac pobjegao Sinisi?!
Hajde molim te. Nabrajas neke stvari sto krase igrace u ligama 5. Pogledaj malo okruzenje nase lige pa onda pricaj nesto i uporedjuj. Necu uporedjivat naseg beka i beka Sevilje.
Daj mi te bekove u ligi koji su ovo sto ti kazes. Pa daj mi cak i ove profesionalce kao Miro sto se mi ibretimo da igraju u nasoj ligi. Ima ih da se nabroje na prste jedne ruke.
Nisam ja kriv sto nam je takva liga, a ti malo manje kablovske i liga 5.
Hajd sve ovo sto si nabrojao gdje je Stana uradio?!
Vauu Stana Alves.

p.s. mogao bih ti ja uskoro sa @delinjom, doci na kucni prag, ako nastavis da dizes u nebesa sinisu. Nemoj samo onda da govoris, njih dvojca a ti i sinisa sami heheh