Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sofronije
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 04, 2016 12:40 am

fcz halali, morao sam u dvije slike ...tamam se zagledam opet ispocetka :)
slika
slika
:zeljeznicar1:

Virtu4L

sub jun 04, 2016 12:41 am

Džaba potroših pola sata života na ovo što ste ispisali.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:00 am

Virtu4L je napisao/la:Džaba potroših pola sata života na ovo što ste ispisali.
I ja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:09 am

Neandertalac je napisao/la:Dzaba pricati kada te nema ko slusati.

Vecinom djecaci koji se ubise drkajuci na tudje trebice, par dijasporaca koji slomis patriotizmom i ciji je vrhunac komunikacije;

Joj sta radi Miske oca mi :zeljeznicar1:

Hocemo boom, dajte pojacanja :ganja:

Miske oplodi nas :klanjase2:

Uzivajte, drago mi je bilo druziti se. Ponekad.

Eto booma, nema vas ko peglat vise.

Sve najbolje. Svakako sam obecao u vezo Amara...
Imao bi ko tebe slušati ali galamiš previše,vrijedjaš ljude ako nisi primjetio... zapitaš li se nekad da nije do govornika.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

cala
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:14 am

Hoce li fakat biti ovakav istok? Mislim na simetricne etaze sa podjednakim kapacitetom, ili ce se ipak drzati onog IDEA-inog projekta gdje ce donji dio primati 4k a gornji 2k.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:36 am

Ponovo se dešava da ako jedan covjek napiše nešto sa cime se vecina ljudi ne slaze svi naredni koji pišu generalizuju stvari i pišu tako kao da svi sem tog imaju nešto protiv uprave,pojacanja,Misketa...Slomio se citajuci i vidjeh da su samo 2-3 covjeka nezadovoljna a svi ostali zadovoljni onim što se dešava u Zelji.Ne trpajte sve u isti koš nego ako imate kontraargument obratite se osobi zbog koje ste i napisali post.Citav zivot sam uz Zelju,sad sam u Svedskoj 10 mjeseci,dijasporac,kako nas nazva neandertalac i mogu reci da sam otišao iz Sarajeva ali sa Grbavice nikad.Znao sam preci 2500 kilometara zbog jedne tekme a u sve sam ukljucen,u sva dešavanja,akcije...i bit cu do kraja svog zivota bez obzira ko sjedi u upravi.A što se tice ovih ljudi u upravi ja samo mogu reci da mi nismo imali bolje,rade za dobrobit Zelje a sve po zakonu i evropskim standardima.Sta ce biti za par godina to niko ne zna ali znam sigurno da sve što se uradi na stadionu to ostaje tu,nama i svim buducim generacijama i zato im zelim sve najbolje u zivotu,puno zdravlja i snage da se iznesu sa svim onim koji koce sve što je dobro,napredno i transparentno.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 04, 2016 1:44 am

Plavi orkestar je napisao/la:Ponovo se dešava da ako jedan covjek napiše nešto sa cime se vecina ljudi ne slaze svi naredni koji pišu generalizuju stvari i pišu tako kao da svi sem tog imaju nešto protiv uprave,pojacanja,Misketa...Slomio se citajuci i vidjeh da su samo 2-3 covjeka nezadovoljna a svi ostali zadovoljni onim što se dešava u Zelji.Ne trpajte sve u isti koš nego ako imate kontraargument obratite se osobi zbog koje ste i napisali post.Citav zivot sam uz Zelju,sad sam u Svedskoj 10 mjeseci,dijasporac,kako nas nazva neandertalac i mogu reci da sam otišao iz Sarajeva ali sa Grbavice nikad.Znao sam preci 2500 kilometara zbog jedne tekme a u sve sam ukljucen,u sva dešavanja,akcije...i bit cu do kraja svog zivota bez obzira ko sjedi u upravi.A što se tice ovih ljudi u upravi ja samo mogu reci da mi nismo imali bolje,rade za dobrobit Zelje a sve po zakonu i evropskim standardima.Sta ce biti za par godina to niko ne zna ali znam sigurno da sve što se uradi na stadionu to ostaje tu,nama i svim buducim generacijama i zato im zelim sve najbolje u zivotu,puno zdravlja i snage da se iznesu sa svim onim koji koce sve što je dobro,napredno i transparentno.
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

vrbanjusa
Kontakt:

sub jun 04, 2016 7:01 am

Novi dan nova nafaka :-).
Idemo ludo, idemo jako!
21 10 4

Petrović Slavko

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jun 04, 2016 7:04 am

vrbanjusa je napisao/la:Novi dan nova nafaka :-).
Idemo ludo, idemo jako!
Ugljesa cekamo teeee :titula:

teteac8684
Kontakt:

sub jun 04, 2016 7:46 am

Dobrodosao Radinovicu!!! Napokon...

pintol_TM87
Kontakt:

sub jun 04, 2016 8:47 am

Plavi orkestar je napisao/la:Ponovo se dešava da ako jedan covjek napiše nešto sa cime se vecina ljudi ne slaze svi naredni koji pišu generalizuju stvari i pišu tako kao da svi sem tog imaju nešto protiv uprave,pojacanja,Misketa...Slomio se citajuci i vidjeh da su samo 2-3 covjeka nezadovoljna a svi ostali zadovoljni onim što se dešava u Zelji.Ne trpajte sve u isti koš nego ako imate kontraargument obratite se osobi zbog koje ste i napisali post.Citav zivot sam uz Zelju,sad sam u Svedskoj 10 mjeseci,dijasporac,kako nas nazva neandertalac i mogu reci da sam otišao iz Sarajeva ali sa Grbavice nikad.Znao sam preci 2500 kilometara zbog jedne tekme a u sve sam ukljucen,u sva dešavanja,akcije...i bit cu do kraja svog zivota bez obzira ko sjedi u upravi.A što se tice ovih ljudi u upravi ja samo mogu reci da mi nismo imali bolje,rade za dobrobit Zelje a sve po zakonu i evropskim standardima.Sta ce biti za par godina to niko ne zna ali znam sigurno da sve što se uradi na stadionu to ostaje tu,nama i svim buducim generacijama i zato im zelim sve najbolje u zivotu,puno zdravlja i snage da se iznesu sa svim onim koji koce sve što je dobro,napredno i transparentno.
:pljesak:

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jun 04, 2016 9:07 am

Želio bih se dotaći naših pojačanja i našeg doživaljavanja istih. Ajzea i još par momaka su govorili prije ovog prelaznog rola da se boje da će nam apetiti porasti i da ćemo biti zadovoljni samo sa Stevanovićima kao pojačanjima.
Ovdje se nalazimo između dvije vatre. Adnan dolazi iz kluba iz kojeg smo priželjivali 2-3 druga bolja igrača. No, kroz našu historiju svjedoci smo da su neki anonimusi napustili Grbavicu kao naši junaci, ljudi u koje se kunemo, ljudi koji su došli iz radničke klase i koji su srcem borili za istu. Oni nisu došli iz velikih klubova, već su naš izdanak ili su iz manjih klubova. Od 1921. godine je tako pa do danas. Najsvježiji primjeri Blagojević, Tomić, Kosorić... svi su oni došli na mala vrata u Želju.
S druge strane, svi mi strepimo da se ne ponovi zadnje ljeto kad nam pojačanja nisu bila zrela ni za klupe. Posljedice osjetimo i danas.
Razumijem donekle obje strane, ali ljudi moji vidite da postoji procedura i vizija kod dovođenja igrača, neće nama doći 10 Adnana ili slabijih od njega. Nemojmo se zalijetati i misliti da smo za par mjeseci postali regionalni gigant koji moze dovoditi koga hoce. Sabura prijatelji i vjere. Opreza nikad dosta, ali podrške još više!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

storm_raider
Kontakt:

sub jun 04, 2016 9:40 am

Uspjeh ovog foruma je rezultat dugogodisnjeg pritiska prema navijacima. Sto ce reci, da mi mozemo trpiti, ali da mozemo i prekriziti. I to sa osmijehom. Ovdje nema placenih clanaka, placenih nickova i da te uprava bilo kojeg kluba moze kupiti pa da dozvolis miniranje najposjecenije teme na forumu. Vidjeli ste sta se desilo nedavno sa onim sto je piskarao gluposti. Vi, obicna raja, ste ga izbacili i ubili argumentima. Njemu je sudbina bila zapecacena samom namjerom. Upravo ono sto pojedini forumi ne smiju sebi dozvoliti, jer ipak - ko te kupi jednom, njegova si igracka do kraja zivota. Onda padas sve dublje i dublje. Prelazak na ovaj forum je samo rezultat necijeg dobrog i necijeg loseg rada. Moze nekome biti krivo ili ne, ali to je njegov problem. Nasa raja, kakva god da je, ipak nisu budale.

E, na to sam ja posebno ponosan. Ovaj forum je dokaz da nas covjek jeste i "ovakav" i "onakav" i iako moze puno trpiti, kada se jednom predje granica, onda zna i okrenuti ledja, bez da ijednom pogleda preko ramena. Ponosan sam sto ne moram nikoga moderirati ovdje od ove fine raje sto pise i sto mi je ritual evo 2 mjeseca da uz kafu iscitam forum Zelje. Isto tako, znam da je i mnogim isti ritual. Godinama, otkad su poceli pritisci na nase navijace preko foruma, to nisam uradio. Valjda covjeku bude muka svega. Mozemo mi i da se ne slazemo, da gledamo upravi u dzep, da budemo zadovoljni ili nezadovoljni pojacanjima, ali kada treba - e tada smo svi ujedinjeni. Vratite se samo stotinjak stranica unazad. To je ljubav koja se ne moze kupiti, a ni ugasiti.

Uvijek sam govorio da je Zeljo - Bosna (i Hercegovina) u malom. To je nesto sto ocekujem i od ovog naroda. Da napokon shvatimo ko te truje, ko je debelo placen za to i kome trebas okrenuti ledja. A ko ce prvi povesti, ako necemo mi - Manijaci !? Kao i u svemu...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sub jun 04, 2016 9:44 am

bravo storme....odlican pocetak dana sa tvojim postom :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

sub jun 04, 2016 9:51 am

Plavo - Bijeli je napisao/la:Kad su tacno postavljene stolice na jug?

Meni je taj period skroz mutan
za penarossu je završen sjever i bili otvoreni samo on i zapad, a protiv litexa su bile stolice gotove i na jugu.
gradi željo boli te *****

tm8782
Kontakt:

sub jun 04, 2016 9:59 am

slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

reks1
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:07 am

Evo da se i ja pridruzim pohavalama za ovaj Stormov post.Definitivno sam odlucio da ne otvaram forum nakon cjelodnevnog rada jer me onda saceka cijelonocno citanje propustenog :)
Sto se tice tih cijena i utrosenih sredsrava ja bih samo kao primjer javnih radova u kojem privredni subjekt angazuje drugog privrednog subjekta za odredjene radove naveo cijenu izgradnje autoputa.Laicki gledano u pitanju su nakon projektovanja iskopi kubika zemlje,polaganja odvodnih hidroizolacionih sistema da ne kazem cijevi,polaganje slojeva odredjenih materijala i zavrsno asfaltiranje.Ovo je naravno gruba i totalno pojednostavljena slika radova.Sve po principu bager ,kamion stroj za asfaltiranje i gle cuda dodje se do cijene od minimum 1 milion km po kilometru a zadnje procjene doduse gdje su tuneli i mostovi nas vode do 2.5 miliona za 1 km.Tako je to kad se ne radi na crno i kad si u sistemu vazecih vrijednosti.Uporedi ove cijene pa ce biti lakse razumjeti troskovnik na stadionu
Malo smo mi postali i cjepidlake.Sto se tice struke maltene svi smo je podrzali .Super ali onda je podrzimo.Te covjek gledao you tube,te nije vidjeo sve Zeljine utakmice te sto ce nam ovaj ,sto nije onaj.Zaista probajmo ova dva covjeka Milosa i njegovog pomocnika koji je mozda i vazniji pustiti da pokusaju napraviti SISTEM.Imam utisak da je to plan ove uprave i to vertikalno od pjetlica do seniorskog pogona.Treba vremena ali i strpljenja.
Ne treba nam odnos toplo hladno,nije produktivan.Ljudi nesto nanijetili .Hajde da im vjerujemo!

neroazzuro
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:16 am

Boga mi, ja citam sve postove bez izuzetka samo sto mi se svaki put nakupi dosta postova pa obicno bude pokasno da se ukljucujem u neku diskusiju i mogu reci da meni jedino smetaju ovi saljivi postovi tipa natasa, kladionica, igriceni sl. koji nabiju po 2 stranice a nidje normalnog posta. Mislim da to nije korektno prema onima koji bi da procitaju nesto novo. Eno vam tema za zaje.banciju i tamo se prcajte.
A ovakva, drugacija, misljenja tipa neandertalcevog, svojevremeno carson-ovog, exbabilon-ovog i sl. su mi totalno ok. Obrazlozi svoj stav i daj da diskutujemo.
Ove karakterizacije poput "se.re za kompjuterom.." i sl. nisu korektne, a to je, storme, do tebe.
Ima nas masa koji samo citamo a nemamo kad komentarisat i zato @arelinho, neandertalac i sl., ne serite i ne ponasajte se kao djeca.
:zeljeznicar1:

kb80
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:17 am

Omar500 je napisao/la:Drugacije je kad ovako vidis sliku, nevjerovatno izgleda. I molim vas da sirite malo manje negativne energije po forumu, i ja razumijem da neko moze imati drugacije misljenje, ali moze se to izvesti na lijep nacin, bez pljuvanja, jer se izaziva kod drugih ljudi reakcija, koji su sretni s ovom upravom nenormalno, jer rade savrseno u svim segmentima. Pa ne tako davno, imali smo svakakve likove u upravama, igraci nam dolazili na probe, a tu je svega bilo, jedva opstajali. Naravno, i ja cu uputiti kritiku za nesot, niko nije savrsen, ali toliko lijepih stvari se desava. Secerovic vjerovatno je solidan igrac i ne zasluzuje da se pljuje po njemu ili ljudima koji su ga doveli, a doveden je sigurno uz saglasnost strucnog staba.

Bit ce Zeljo opet sampion! :zeljeznicar1:
100% se slazem sa tobom, jer postoji hiljadu nacina da se iznese svoj stav bio negativan ili pozitivan...

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 04, 2016 10:18 am

tm8782 je napisao/la:slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ivica realan kao i uvijek :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.

Prijava