I jaVirtu4L je napisao/la:Džaba potroših pola sata života na ovo što ste ispisali.
Imao bi ko tebe slušati ali galamiš previše,vrijedjaš ljude ako nisi primjetio... zapitaš li se nekad da nije do govornika.Neandertalac je napisao/la:Dzaba pricati kada te nema ko slusati.
Vecinom djecaci koji se ubise drkajuci na tudje trebice, par dijasporaca koji slomis patriotizmom i ciji je vrhunac komunikacije;
Joj sta radi Miske oca mi![]()
Hocemo boom, dajte pojacanja![]()
Miske oplodi nas![]()
Uzivajte, drago mi je bilo druziti se. Ponekad.
Eto booma, nema vas ko peglat vise.
Sve najbolje. Svakako sam obecao u vezo Amara...
Plavi orkestar je napisao/la:Ponovo se dešava da ako jedan covjek napiše nešto sa cime se vecina ljudi ne slaze svi naredni koji pišu generalizuju stvari i pišu tako kao da svi sem tog imaju nešto protiv uprave,pojacanja,Misketa...Slomio se citajuci i vidjeh da su samo 2-3 covjeka nezadovoljna a svi ostali zadovoljni onim što se dešava u Zelji.Ne trpajte sve u isti koš nego ako imate kontraargument obratite se osobi zbog koje ste i napisali post.Citav zivot sam uz Zelju,sad sam u Svedskoj 10 mjeseci,dijasporac,kako nas nazva neandertalac i mogu reci da sam otišao iz Sarajeva ali sa Grbavice nikad.Znao sam preci 2500 kilometara zbog jedne tekme a u sve sam ukljucen,u sva dešavanja,akcije...i bit cu do kraja svog zivota bez obzira ko sjedi u upravi.A što se tice ovih ljudi u upravi ja samo mogu reci da mi nismo imali bolje,rade za dobrobit Zelje a sve po zakonu i evropskim standardima.Sta ce biti za par godina to niko ne zna ali znam sigurno da sve što se uradi na stadionu to ostaje tu,nama i svim buducim generacijama i zato im zelim sve najbolje u zivotu,puno zdravlja i snage da se iznesu sa svim onim koji koce sve što je dobro,napredno i transparentno.
Ugljesa cekamo teeeevrbanjusa je napisao/la:Novi dan nova nafaka.
Idemo ludo, idemo jako!
Plavi orkestar je napisao/la:Ponovo se dešava da ako jedan covjek napiše nešto sa cime se vecina ljudi ne slaze svi naredni koji pišu generalizuju stvari i pišu tako kao da svi sem tog imaju nešto protiv uprave,pojacanja,Misketa...Slomio se citajuci i vidjeh da su samo 2-3 covjeka nezadovoljna a svi ostali zadovoljni onim što se dešava u Zelji.Ne trpajte sve u isti koš nego ako imate kontraargument obratite se osobi zbog koje ste i napisali post.Citav zivot sam uz Zelju,sad sam u Svedskoj 10 mjeseci,dijasporac,kako nas nazva neandertalac i mogu reci da sam otišao iz Sarajeva ali sa Grbavice nikad.Znao sam preci 2500 kilometara zbog jedne tekme a u sve sam ukljucen,u sva dešavanja,akcije...i bit cu do kraja svog zivota bez obzira ko sjedi u upravi.A što se tice ovih ljudi u upravi ja samo mogu reci da mi nismo imali bolje,rade za dobrobit Zelje a sve po zakonu i evropskim standardima.Sta ce biti za par godina to niko ne zna ali znam sigurno da sve što se uradi na stadionu to ostaje tu,nama i svim buducim generacijama i zato im zelim sve najbolje u zivotu,puno zdravlja i snage da se iznesu sa svim onim koji koce sve što je dobro,napredno i transparentno.
za penarossu je završen sjever i bili otvoreni samo on i zapad, a protiv litexa su bile stolice gotove i na jugu.Plavo - Bijeli je napisao/la:Kad su tacno postavljene stolice na jug?
Meni je taj period skroz mutan
100% se slazem sa tobom, jer postoji hiljadu nacina da se iznese svoj stav bio negativan ili pozitivan...Omar500 je napisao/la:Drugacije je kad ovako vidis sliku, nevjerovatno izgleda. I molim vas da sirite malo manje negativne energije po forumu, i ja razumijem da neko moze imati drugacije misljenje, ali moze se to izvesti na lijep nacin, bez pljuvanja, jer se izaziva kod drugih ljudi reakcija, koji su sretni s ovom upravom nenormalno, jer rade savrseno u svim segmentima. Pa ne tako davno, imali smo svakakve likove u upravama, igraci nam dolazili na probe, a tu je svega bilo, jedva opstajali. Naravno, i ja cu uputiti kritiku za nesot, niko nije savrsen, ali toliko lijepih stvari se desava. Secerovic vjerovatno je solidan igrac i ne zasluzuje da se pljuje po njemu ili ljudima koji su ga doveli, a doveden je sigurno uz saglasnost strucnog staba.
Bit ce Zeljo opet sampion!
Ivica realan kao i uvijektm8782 je napisao/la:
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk