Nema sanse da Ramovic pocne, ja sam misljenja samo da ce Nikolic umjesto Lendrica.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:16 pmMozda ovako nesto bude..
Zakaric-Ramovic-Zeba
----------Zec----------
Mada,Salko je to.. Vjerovatno Stevo![]()
Nema sanse da Ramovic pocne, ja sam misljenja samo da ce Nikolic umjesto Lendrica.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:16 pmMozda ovako nesto bude..
Zakaric-Ramovic-Zeba
----------Zec----------
Ma znam da je nemoguce, nego ja nako cejfim sa sastavom..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:18 pmNema sanse da Ramovic pocne, ja sam misljenja samo da ce Nikolic umjesto Lendrica.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:16 pmMozda ovako nesto bude..
Zakaric-Ramovic-Zeba
----------Zec----------
http://weather.ba/detaljna-vremenska-pr ... 2017-07-13Southboy je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:19 pm500x20€=20.000
Nego moze li neko postaviti sliku vremenske prognoze za tekmu,komšo mi rece da su neku kisu i nevrijeme najavili..zato moze biti i da sjecer sad bude puniji nego istok samo radi krova(ako bude kise)
Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk
Nema na cemu, kada god treba.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:20 pmMa znam da je nemoguce, nego ja nako cejfim sa sastavom..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:18 pmNema sanse da Ramovic pocne, ja sam misljenja samo da ce Nikolic umjesto Lendrica.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:16 pmMozda ovako nesto bude..
Zakaric-Ramovic-Zeba
----------Zec----------
Inace, hvala ti jos jednom druze
Karte su 40 keka za goste izgleda, ako ih dodje 500, i ispadne 20 milja![]()
https://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herz ... /Sarajevo/Southboy je napisao/la: ↑uto jul 11, 2017 6:19 pm500x20€=20.000
Nego moze li neko postaviti sliku vremenske prognoze za tekmu,komšo mi rece da su neku kisu i nevrijeme najavili..zato moze biti i da sjecer sad bude puniji nego istok samo radi krova(ako bude kise)
Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk
ma nisu jednom promasili,vecinom samo lupaju....