Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

blueheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 10, 2017 5:16 pm

Generalno problem sa cijenama je slika i prilika našeg društva, Jug je najjeftiniji i trebalo bi da ga kupuju oni koji navijaju 90 min, na našu žalost stanje u državi je tako da će ga kupovati i iskljucivo zbog cijene a ne zbog navijanja 90 min. To je tako jbg. Ostale karte su ok i ovaj put sam mišljenja da bi mogli i sjever napuniti.... Jos da malo ovi tzv novinari euforicno bruje i tako marketinški poguraaju utakmicu ali...oni vole o propasti BH nogometa hebali ih crnjaci...
Idemo po dobar rezultat u prvoj utakmici
DRZAVA ZELJO

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:20 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 10, 2017 5:12 pm
Stvarno ne znam kako mozete mlatiti o kartama istu pricu od prije 10 dana. Znaci apsolutno ista prica bila i prije, ispisalo se mnogo stranica i sad opet.
E svasta!

Daj dovedite Ordagu i Vukotu. Vukota s Graovcem bi napravio bedem, jos se na momku dobre pare mogu zaraditi ako nastavi sa sjajnim partijama.
Ja neki dan pisah o mokrim snovima..
Subic, Vukotic, Graovac, Sinisa/Stana.. Iza Veca.
Pa da ste barselona bujrum napadnite
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pon jul 10, 2017 5:23 pm

Okolele je napisao/la:
pon jul 10, 2017 4:57 pm
Šiša,cigara,cuga i kafa i jedan na marku..
I opet 700 hiljada direktno klubu donešeno za istok, plus akcija prije toga ne znam tačno cifru, plus najposjećeniji stadion u državi a u vrhu i u regionu.
Karte će se kupovat i kupovale su se ali htjeli vi to ili ne za naš standard su previsoke.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ISB87
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:28 pm

Nemam nikakvih primanja, situacija nije zavidna ali i ja znam da danasnjih 15KM nije nista.
MIRZA RASCIC

Brkoo
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:29 pm

Problem Vukotica je sto je stranac, vec imamo 4 stranca, a ostale su jos dvije pozicije pored stopera, na koje moramo dovesti pojacanja(centralni veznjak i napadac), da bi licili na normalnu ekipu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

pon jul 10, 2017 5:31 pm

Brkoo je napisao/la:
Problem Vukotica je sto je stranac, vec imamo 4 stranca, a ostale su jos dvije pozicije pored stopera, na koje moramo dovesti pojacanja(centralni veznjak i napadac), da bi licili na normalnu ekipu..
Blagojević,Stevanović,Projić;Marković
Nađemo špica s našim papirima otjeramo Markovića i dovedemo Vukotića. :lol:
Idealno zar ne ? :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kospicar
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:34 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
pon jul 10, 2017 5:23 pm
Okolele je napisao/la:
pon jul 10, 2017 4:57 pm
Šiša,cigara,cuga i kafa i jedan na marku..
I opet 700 hiljada direktno klubu donešeno za istok, plus akcija prije toga ne znam tačno cifru, plus najposjećeniji stadion u državi a u vrhu i u regionu.
Karte će se kupovat i kupovale su se ali htjeli vi to ili ne za naš standard su previsoke.
Koliko ja znam prodalo se oko 820 desetogodisnjih

Edit: 811 desetogodisnjih
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Plavanacija
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:37 pm

Ja bih stavio karte za djecu tipa Junior 5KM, i ulaz samo na sjevernu tribinu. Bas iz razloga sto je roditelju puno dati 45KM, a razloga milion za nabrojati. Ostalo ok.

Grbavica
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:39 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Za prvenstvo uzmite godisnje i imate cijene od par maraka po utakmici.. U evropi je primarni cilj namaci sto vise para tako da su cijene opravdane.. Ja bih stavio i skuplje s tim da bi stavio veci popust za clanove.. Bezveze se kuka..
Ovo je najbolja opcija. Ja zadnjih 7-8 godina kupujem godisnju i prst u uho. Nit me briga koliko je karta, hocu li imati, ima li guzve za karte, nista. Dodjem pred stadion i lagano udjem bez ikakve frke i srkleta.
Sad ce posle AIK-a poceti godisnje pa bujrum raja, da oborimo rekord od prosle godine.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:40 pm

Zasitio sam se Krupe. Ipak, tu sam tri godine, mislim da vrijeme da idem", jasno je poručio Vukotić.

Nije tajna da je za njegove usluge zainteresovan sarajevski Željezničar.

"Bilo je kontakata između Krupe i Željezničara. Nadam se da će čelnici kluba pronaći zajednički jezik. Volio bih doći na Grbavicu", kaže stoper Krupe.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:40 pm

Pomalo Vukota :D

Reha1921
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:45 pm

Hajde Miske dovedi nam Vukotu samo ovo ti mozes dovesti

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:45 pm

Dajte Vukotu pa da gori
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Eric Cantona
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:48 pm

Za ove ''navijače'' što pišu komentare o cijeni karata za utakmice njihovog voljenog Željezničara imam poruku:

slika

P.S. Ne mogu se sjetiti imena onog momka što ide na svaku utakmicu autostopom.

Ode mi Ivan :shisha:

Ajzea
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:49 pm

Kraljina, na kraju ce sam doci..

Fantastican potez je ovo sa B timom i dugo sam iscekivao kada ce se konacno i oformiti. Dosta vremena je proslo od momenta kada je formiranje B tima spomenuto, i mislio sam da je projekat propao. Naravno, ovi sto se brinu o tome su opet ostali dosljedni sebi i povukli jos jedan potez koji ce nam donijeti visestruku korist.

Koliko je ovaj projekat sam po sebi odlican, tako je i odluka da se Odovic vrati u Zeljeznicar te preuzme ovu ekipu. Nadam se da ce biti pri ruci i Petrovicu.

Brkoo
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:50 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
pon jul 10, 2017 5:31 pm
Brkoo je napisao/la:
Blagojević,Stevanović,Projić;Marković
Nađemo špica s našim papirima otjeramo Markovića i dovedemo Vukotića. :lol:
Idealno zar ne ? :kafa:
Onda nam treba i veznjak sa nasim papirima. Ako se ne rijesimo sad Markovica, i Sinise, ocekujem da to uradimo za par mjeseci i na njihova mjesta dovedemo dobre i kvalitetne igrace, a od sljedeceg ljeta ne zelim Zebu, Bekrica, Bogicevica itd, vise da gledam u Zelji. Starim, sporim i tromim igracima za sva vremena se zahvaliti na saradnji, lagano se rijesiti svih ovih igraca a dovesti bolje bi znacilo da klub i u sportskom segmentu napreduje. Ovo ne znaci da sam zagovornik da dovodimo samo mlade igrace nego zelim kvalitetne, moderne igrace koji ce biti prevage na terenu, igrace koji ce imati kvalitet da nose nas dres. U blizoj buducnosti treba pazljivo birati strance, meni je muka kad vidim da su sadasnji stranci igraci koji su kvalitetom prosjecni igraci, cak i za ovu ligu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

pon jul 10, 2017 5:58 pm

Reko lego neki potpis pa pao forum od navale.. :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dominic
Kontakt:

pon jul 10, 2017 6:00 pm

Milina citati kako nam se nude kvalitetni igraci tipa Vukotica. Na kraju ce ti s livade kod Banja Luke reci daj sta das, ko ce ga gledati jos godinu tuznog! Hadzi Senade, ne dizi ponudu niposto. Naprotiv, smanji, sad je pravo vrijeme za trgovinu! :kafa:

Grbavica
Kontakt:

pon jul 10, 2017 6:00 pm

Vukotu prvo u B tim na probu :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 10, 2017 6:01 pm

Hajmo potpis do tekme pa da bas bude euforija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava