JUZNJAK je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 4:52 pm
Daj ba 2 ili 3 marke sto se izdvoje vise jednom ili dva puta godisnje za zelju treba sad kukati I pricati danima ko I prije zete sto je bilo... Ako neko nema izdvojiti za 3 karte onda izvlacite sibicu u porodici za onoliko koliko mozete kupiti... Nije ni to siguran sam ima li se ili nema izdvojiti extra par maraka nego je ovo cisto bosnjacko poslijeratno sranje I stanje drustva... Serimo sve I na svasta I placimo I crnacimo I ko zna sta vise ne... Zivim za dan kad ce kultura doci u svijest ljudi oko nas... I zaista se divim ljudima koji se bore posteno I radno u svim sferama drustva u bih... Da sam streber davno bi se pokupio, lezao ngdje u hladu I citao forume kako placu I crnace sto nam zujaga pljacka zelju...
Ja zivim za dan kad ce se neko lijepo uputiti u diskusiju prije nego nesto napise.
Raja pise ne zbog cijene kao cijene, vec zbog toga sto misle da treba sjever biti jeftiniji od istoka, jer je tribina iza gola.
Seru, placu i crnjace oni kojima je malo sto je Zeljo treci najposjeceniji klub u regiji, i sto je ako se ne varam medju 10 najbolje posjecenih stadiona u prvom pretkolu.
A sto se kulture tice, mislim da je kulturno da se ne gleda u tudje djepove i da se ne proziva neko ko mozda nije imao novca da dodje na stadion, ili sto je mozda radio, ili sto mozda dolazi iz Zivinica ili Brckog....