Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 10, 2017 11:12 am

ponosannavas je napisao/la:
pon jul 10, 2017 11:05 am
Moram se malo dotaći jedne rečenice koja mi onako para uši sve vrijeme. Ona glasi: ''trebali smo zadržati Lendrića **** pare ili Nikad nećemo napraviti velike stvari jer stalno prodajemo.''

Ovdje su mogi nestrpljivi. Kritikovao sam Ćenana prije mjesec, ali moram sada reći da me pozitivno iznenadilo ovo dovođenje igrača i priča oko drugog tima. Dobrodošao ODa naš dragi!!! Prvi put da sad vidim neki dugoročni smisao sportskog segmenta, ali s obzirom na ranije stavari opet sam oprezan pa neću mnogo hvaliti. Nego da se vratim. Što me nervira ona rečenica. LJudi ovdje misle kako je lako namaći lovu. Kako je lako naći cca 2miliona za normalno funkcionisanje kluba za jednu godinu. Evo i da izlaskom u Evropu svaki put dobiješ milion gdje je ostalo? A mi još stadion pravimo.
da bi došao do dugoročnog cilja moraš ispuniti sijaset malih ciljeva. Ako je naš dugoročni cilj grupe Evropske lige onda se ide lagano. Ulažu se pare, i čekaš povrat i onda opet ulažeš za još veći povrat i sve tako. Ulagali smo u stadion pa bi sasd trebali imati veći priv i od karti i od poslovnih prostora. Da bi ikako mogli razmišljati dalje mi smo morali otići u Evropu ove godine. Ja bih čak rekao morali smo i proći prvo pretkolo. Zbog toga je dovedeno nekih starjih igrača koji su taj cilj ispunili (mada mislim da je moglo i bolje ali eto). Došla je lova. Prodali smo (aBd da danas to bude i zvanično) i Lendrića. Čovjek je bio tu i ima ambicije u kraijeri. Pita se i on gdje želi da ide. Da smo odbili tih 300.000 imali bi nezadovoljnog Ivana i imali bi manje pola miliona koje možemo uložiti u nove igrače ili infrastrukturu. Sad komotno možemo dovesti još par igrača koji su potencijal za prodaju i napraviti mnogo bolju ekipu. Istovremeno drugi tim pravi igraćče (pričao sam o benefitima tog drugog tima), a mi potpisujemo na po tri godine i stvaramo dugoročno ekipu. Projić mi nije po volji ali objasnio što prihvtam njegov dolazak i opravdavam ga. Zato on i jeste na dvije godine. Nadam se da sa igračima relativno mladim poput Ramovića, Zeca i sl koje bi trebali dovoditi. Ja bih dodao i zajmovića za dvije godine u Evropi imamo ekipu koja je tu na okupu određeno vrijeme i koja se ne će sastavljati na vrat na nos. Isto tako sad sa ovim param ulažemo u odlazak po titulu koja je bitnija da se dogodi u nastupajućoj sezoni. nadamo se da će sve to donijeti više novca na kraju Evrope naredne godine nego je to bilo ove. I realno je da bude tako ali to je sport. Moramo biti strpljivi. Nadam se da sam shvaćen šta sam htio reći. Isto tako mislim da nama Ivan neće biti veliki hendikep za ovu ligu jer u našoj ligi je bolji drugi tip napadača. Njegov doprinis ne zanemarujem. On je fudbaler koji ima kvalitet i koji će i gore u Francuskoj uspjeti. Zbog toga je bilo bitnije uzeti lovu. Vremenom sa uspjesima u Evropi ćemo povećati i te cijene. Relano sem nas slabo ko prodaje igrače. Pozz ljudi
Siktao sam na Ćenana u momentu, ne javno nego među rajom. Bit svega je da nam trebaju ove dvije rečenice tvoje. Sve što hoćeš da stekneš preko jedne noći, to kratko traje dan, dva sedmicu... Za sve drugo ti treba strpljenje i dobri temelji.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

pon jul 10, 2017 11:16 am

pile87 je napisao/la:
pon jul 10, 2017 11:09 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jul 10, 2017 10:55 am
Ma **** pitare postali su cirkus...ovo je providno sve.
Cuj oni ispadnu od amatera i odmah BH fudbal odron. Primjer: Real ispao u kupu Spanije od 4. ligasa da li to znaci da je spanski fudbal los.
Evo citam i na ovom portalu pokusaj neke analize oko odlazaka igraca iz nase lige.

slika

Rustemovic je otisao u Tursku a Lendric u drugu Francusku :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: a obojica otisli u druge lige...
Super je to zapažanje. ali vidio ovo od 20 igrača klubovi će inkasirati 400 000 eura, a sam Lendrić je 300 000.Što govori da ostalih 19 se 'prodalo' za svega 100 000. Opet 'generalno' naše novinarstvo...ccc
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

BabOsim
Kontakt:

pon jul 10, 2017 11:24 am

Riki idi u Gladbah, **** te fener ba

Dominic
Kontakt:

pon jul 10, 2017 11:28 am

BabOsim je napisao/la:
Da se on pita vjerovatno bi, ali gazda gleda samo profit i milione a njih ce sigurno vise ponuditi Fener.

kremenko

pon jul 10, 2017 11:36 am

pile87 je napisao/la:
pon jul 10, 2017 11:09 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jul 10, 2017 10:55 am
Ma **** pitare postali su cirkus...ovo je providno sve.
Cuj oni ispadnu od amatera i odmah BH fudbal odron. Primjer: Real ispao u kupu Spanije od 4. ligasa da li to znaci da je spanski fudbal los.
Evo citam i na ovom portalu pokusaj neke analize oko odlazaka igraca iz nase lige.

slika

Rustemovic je otisao u Tursku a Lendric u drugu Francusku :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: a obojica otisli u druge lige...
Malo vise postovanja za novi Rustemovicev novi klub :oops:
slika
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

ublehas
Kontakt:

pon jul 10, 2017 11:48 am

Dominic je napisao/la:
pon jul 10, 2017 11:28 am
BabOsim je napisao/la:
Da se on pita vjerovatno bi, ali gazda gleda samo profit i milione a njih ce sigurno vise ponuditi Fener.
Pa nisu ni fudbaleri roblje, da ih se prodaje kako ko hoće. I oni se nešto pitaju.

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:10 pm

Kad vidim ove portale sta pisu povraca mi se na onog sto rece da izmisljamo sebi neprijatelje.
Kako samo jadni naslovi i tekstovi da bi se umanjila bruka manjeg sarajevskog kluba,toliko ofirno i providno.Ne zelim ni zamisliti kakva bi rafalna paljba bila na nas da smo ispali kojim slucajem iako je Zeta za one starce iz Moldavije svemirski brod.
Najveci udarac za sve ove hadalje novinarske i dusmane bi bio prolaz protiv aika,mislim da smo tu negdje sa kvalitetom samo ne smijemo sebi dozvoliti greske u odbrani kao protiv Zete.
Sto se tice Ordagica ne stavljajte ga u nikakve sastave,nista nije zavrseno kako sam cuo borba je izmedju nas i Zrinjskog.

Kospicar
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:13 pm

Sutra prodaja karata?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Grbavica
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:18 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Kad vidim ove portale sta pisu povraca mi se na onog sto rece da izmisljamo sebi neprijatelje.
Kako samo jadni naslovi i tekstovi da bi se umanjila bruka manjeg sarajevskog kluba,toliko ofirno i providno.Ne zelim ni zamisliti kakva bi rafalna paljba bila na nas da smo ispali kojim slucajem iako je Zeta za one starce iz Moldavije svemirski brod.
Najveci udarac za sve ove hadalje novinarske i dusmane bi bio prolaz protiv aika,mislim da smo tu negdje sa kvalitetom samo ne smijemo sebi dozvoliti greske u odbrani kao protiv Zete.
Sto se tice Ordagica ne stavljajte ga u nikakve sastave,nista nije zavrseno kako sam cuo borba je izmedju nas i Zrinjskog.
Otpo zrinjski
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:24 pm

Rijetko koji igrač mi se svidi ko Ordagić, baš bih volio da potpiše.

BabOsim
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:26 pm

Zna li neko za povoljnog smijestaja u Sarajevu? Planiram dolaziti iz krajine za mec protiv svedi, ako ko zna nek mi javi u inboks

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:27 pm

Ja bi iskoristio priliku da cestitam komsijama na 12000 gledalaca protiv Zarije i 5. najposjecenijem stadionu u svim utakmicama prvog predkola!

slika

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

hardwell
Kontakt:

Ma naš je 100% ako ima istine da mu je Zubanović menadžer, tako bar stoji na transfermarktu
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Masinovodja
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:29 pm

igla je napisao/la:
pon jul 10, 2017 12:24 pm
Rijetko koji igrač mi se svidi ko Ordagić, baš bih volio da potpiše.
Ma volio bi vec pare!!!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:30 pm

BlwD je napisao/la:
Ja bi iskoristio priliku da cestitam komsijama na 12000 gledalaca protiv Zarije i 5. najposjecenijem stadionu u svim utakmicama prvog predkola!

slika

:rofl1: :rofl1: :rofl1:
Znaci zvanicni podaci kazu da je vise bilo na Grbavici protiv Zete
Cuva Bog Zelju svog!

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:35 pm

Ordagic, Subic, Vukotic najbolji na svojim pozicijama u ligi.
Potpisom jednog od ovog trojca, a moguca su dvojica u nekom super scenariju, je za proslaviti. I to bas ga dat.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:36 pm

E sad juris na grupnu fazu :djavo:

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:38 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon jul 10, 2017 12:35 pm
Ordagic, Subic, Vukotic najbolji na svojim pozicijama u ligi.
Potpisom jednog od ovog trojca, a moguca su dvojica u nekom super scenariju, je za proslaviti. I to bas ga dat.
Stanu gurnut u spic :rofl:
Cuva Bog Zelju svog!

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:39 pm

Stana se sad u nekim kombinacijama moze gurnuti na krilo a Zec na spica.. Tako bi, mozda, najbezbolnije mogli predeverati neigranje Lendrica protiv Sveda..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sajo10
Kontakt:

pon jul 10, 2017 12:43 pm

Neznam jel istina da pregovaramo sa Ordagicem, ali kako god. Ako uzmemo u obzir da nece doci kod nas, mislim da je zesca glupost na klupi drzati Markovica i Hasanovica... Bolje umjesto jednog da neki junior uzme mjesto tipa Hrvanovic ili Sabanadzovic, sta ja znam.. Pogotovo kada uzmemo u obzir kako Markovic igra do sada, zelen je za raskid ugovora... Hasanovic nista nije losiji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava