znaci nisam jedini koji vjeruje u titulu... ja sam znao da cemo se ukljuciti u borbu za titulu i prije ovih utakmica na proljece, da sam bogdom stavio koju stoju na kladionici... ne znam ni kolika je kvota bila tada na nas...irfo je napisao/la:Bogami meni su apetiti porasliNeandertalac je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Poslije ovog kola idemo na treću poziciju i niko nas neće skinuti sa nje do kraja prvenstva.
Ja želim da uzmemo KUP.jovanmaksimovic je napisao/la:znaci nisam jedini koji vjeruje u titulu... ja sam znao da cemo se ukljuciti u borbu za titulu i prije ovih utakmica na proljece, da sam bogdom stavio koju stoju na kladionici... ne znam ni kolika je kvota bila tada na nas...irfo je napisao/la:Bogami meni su apetiti porasliNeandertalac je napisao/la:![]()
300 KC = deset Plzena taman da se nadolmisjovanmaksimovic je napisao/la:znaci nisam jedini koji vjeruje u titulu... ja sam znao da cemo se ukljuciti u borbu za titulu i prije ovih utakmica na proljece, da sam bogdom stavio koju stoju na kladionici... ne znam ni kolika je kvota bila tada na nas...irfo je napisao/la:Bogami meni su apetiti porasliNeandertalac je napisao/la:![]()
Štae reć ?pinki je napisao/la:Jbt ko da je derbi sta je ovo???
pih, ne pijem plzen... to je komercijalno pivo...kontranogama je napisao/la:300 KC = deset Plzena taman da se nadolmisjovanmaksimovic je napisao/la:znaci nisam jedini koji vjeruje u titulu... ja sam znao da cemo se ukljuciti u borbu za titulu i prije ovih utakmica na proljece, da sam bogdom stavio koju stoju na kladionici... ne znam ni kolika je kvota bila tada na nas...irfo je napisao/la: Bogami meni su apetiti porasli
dupla kruna**AsharaK je napisao/la:Onaj ko misli da ne mozemo do titule je opicen da valja ...
Eh to, ne znam sta se plasite Slobode. Danasnji protivnik je trofejniji od njih.rodrigo87 je napisao/la:dupla kruna**AsharaK je napisao/la:Onaj ko misli da ne mozemo do titule je opicen da valja ...
Ostalim ćunarodrigo87 je napisao/la:dupla kruna**AsharaK je napisao/la:Onaj ko misli da ne mozemo do titule je opicen da valja ...