Haj nemoj zajebavati, nema niko potrebe da se bavi finansijama jer su dokazali da znaju sa finansijama. Takodjer znaju da im je ovo zadnja sansa jer ako ne naprave rezultat sami ce otici, nece biti potrebe da ih tjeramo. Svi znamo gdje su se zajebali i sad pokusavaju ispraviti.Neandertalac je napisao/la:Dzaba pricati kada te nema ko slusati.
Vecinom djecaci koji se ubise drkajuci na tudje trebice, par dijasporaca koji slomis patriotizmom i ciji je vrhunac komunikacije;
Joj sta radi Miske oca mi![]()
Hocemo boom, dajte pojacanja![]()
Miske oplodi nas![]()
Uzivajte, drago mi je bilo druziti se. Ponekad.
Eto booma, nema vas ko peglat vise.
Sve najbolje. Svakako sam obecao u vezo Amara...
U jednoj recenici sazeto. Mi smo tek sad postavili temelje u svim.segmentima.storm_raider je napisao/la:Hajde da se dogovorimo. Kada neko pise napamet, a sa 100% sigurnoscu, nesto, a istina je da ne poznaje cijelu situaciju, vec nagadja, to ga onda ne razlikuje nista vise od onih zbog kojih smo presli ovamo. Takvi postovi ce biti sankcionisani. Mozemo mi nagadjati, ali napisati to kao da se zna, a ne zna, je vec kleveta. To necu da vidim ovdje, jer unosi smutnju i ne donosi nista dobro. Na tu temu ovo je moj prvi i posljednji post.
O tome naravno mozemo diskutovati, zato je tu forum.
Sto se tice Zelje, istina je da smo "tek poceli!" i istina je da "najbolje tek dolazi". Da citiram one koje treba citirati iz Uprave.
Zato vjerujem da ce biti jos bar 4-5 odlazakaEisenbahner1921 je napisao/la:Je li pod ovom cifrom misliš samo na plate igrača ili svih uposlenika u klubu?Neandertalac je napisao/la:Ma samo neka se nesto radi. Inace, ovako su pitari radili pa sada nemaju za toalet papira.vrbanjusa je napisao/la: Nasli ga preko FM skauta, jbg zaigrali se.
160 000 km mjesecno za plate, bez premija, sa tendencijom rasta.
Inace, nadam se da cemo i u ovom segmentu uskoro poceti dobijati transparentne informacije.
I nije FM skaut, upuceniji ce nam reci kako se zove taj program. Pa ono pratis igraca, live tekme, koja milja € itd....
Par je nasih strucnjaka koji znaju nesto vise od 2-3 vec uhodane stvari koje godinama rade. Oni koji to malo bolje rade se malo isticu, ali cim predju granicu i sa lijeve, i sa desne strane, veoma brzo vide da im je bolje biti car u selu, nego sluga u gradu i podvijenih repova se vracaju tamo gdje mogu biti carevi. Rijetko koji ostane, a onaj koji ostane shvati da ima mnogo toga da nauci i vise se ne vraca ovdje.GoodisonPark je napisao/la:Možda po prvi put nisam mnogo zabrinut kako će izgledati naša ekipa, do sada sam uvijek imao neki strah hoće li to biti to ili neće. Sada sam opušten, lobirao sam za stranca a kad sam pročitao onaj post što je napisao momak koji je direktno učestvovao u pregovorima oko trenera i koji kaže nešto u stilu...
Najviše sam razočaran u domaće stručnjake koji ni rječima ne znaju da opišu neku strategiju pa kako će onda znati da je na terenu sprovedu u djelo? + dio kada kaže ostali su nam bili neki jagodići i njima slični, zato sam ovdje skakao sa postovima kad god bi neko spomenuo da treba dovesti nekoga od ovih koji su opisani u prethodnom tekstu.
Govorio sam da imam dobar filing kad je trener u pitanju i bio sam baš zagrizao za Vukomanovića, međutim kada sam sinoć pogledao emisiju finale kod Adisa vidio sam da je ovaj Kostić možda i bolje rješenje, ljudina generalno i ne sumnjam da će on uraditi sve ono što je naveo a naše je da mu pripomognemo kako god znamo i umijemo. Nema tu floskula kao kod domaćih trenera eto probat ćemo eto valjda će biti...frajer ide u kost i otvoreno kaže šta misli i šta planira. Očekujem da šef ostane tu dugo vremena i da naša ekipa na terenu zaista bude dostojna imena Željezničar! Slobodno me citirajte ako ne bude ovako kako sam napisao
ko uvrijedjena mlada.Neandertalac je napisao/la:Dzaba pricati kada te nema ko slusati.
Sve najbolje.
Samo sto se tad doprinosi i porezi nosu uplacivali kao sto je danas sve po zakonuvrbanjusa je napisao/la:Amarova ekipa koja je osvojila sve kostala je 1,3 mil KM te godine. Bila je na portalima ta vijest. Na to dodaj 65 % poreza i doprinosa i vidjeces da je tu negdje.Neandertalac je napisao/la:Samo igraci naravno. Poredjenja radi, sampionska sa Amarom, ona sto je sve rekorde moguce postavila 80 000.Eisenbahner1921 je napisao/la: Je li pod ovom cifrom misliš samo na plate igrača ili svih uposlenika u klubu?
Mislim ne bih da me se pogresno shvati zasto ovo pricam, te stvari oko dovodjenja igraca su uvijek bile maligne, na ovaj ili onaj nacin.
Ok, treba nam rezultat, tanka klupa, bice odlazaka, ali neka bar kojeg dovede struka.
A ne FM
A stvarno mislis da Kostic nije ovog odobrio? Ili da Edis nije odobrio recimo S.Stevanovica?
Ih ima vas ovdje još, od Čeha, Slovenaca itd..Tryg je napisao/la:Ovo par dijasporaca sam se nasao prozvan, jer znam da sam jedini
vrbanjusa je napisao/la:Zaboravih napisati, ukupno troskovi u 2015 na plate igraca i svih ostalih zaposlenika je oko 1,3 mil KM. Dakle sa svim uplacenim porezima doprinosima itd. Svi igraci i zaposleni. U 2016 ce se povecati na 1,8 mil KM tj to je planirano. Svi zapolenici i svi igraci sa svim zakonskim izdacima.
I te pare imamo obezbjedjene od proslogodisnjih prihoda.
Amarove sampionske ekipe su imale isto oko 1,3 mil KM plate ali bez 65 % placenih poreza i doprinosa.
Ima nas sa mojmila, iz osijeka, ilidzeHurmasica je napisao/la:Ih ima vas ovdje još, od Čeha, Slovenaca itd..Tryg je napisao/la:Ovo par dijasporaca sam se nasao prozvan, jer znam da sam jedini
To bi onda iznosilo 2 145 000KM sa porezima...vrbanjusa je napisao/la:Zaboravih napisati, ukupno troskovi u 2015 na plate igraca i svih ostalih zaposlenika je oko 1,3 mil KM. Dakle sa svim uplacenim porezima doprinosima itd. Svi igraci i zaposleni. U 2016 ce se povecati na 1,8 mil KM tj to je planirano. Svi zapolenici i svi igraci sa svim zakonskim izdacima.
Amarove sampionske ekipe su imale isto oko 1,3 mil KM plate ali bez 65 % placenih poreza i doprinosa.
Najlakse je kenjati iz prikrajka.vrbanjusa je napisao/la:Zaboravih napisati, ukupno troskovi u 2015 na plate igraca i svih ostalih zaposlenika je oko 1,3 mil KM. Dakle sa svim uplacenim porezima doprinosima itd. Svi igraci i zaposleni. U 2016 ce se povecati na 1,8 mil KM tj to je planirano. Svi zapolenici i svi igraci sa svim zakonskim izdacima.
Valjdatm8782 je napisao/la:To bi onda iznosilo 2 145 000KM sa porezima...vrbanjusa je napisao/la:Zaboravih napisati, ukupno troskovi u 2015 na plate igraca i svih ostalih zaposlenika je oko 1,3 mil KM. Dakle sa svim uplacenim porezima doprinosima itd. Svi igraci i zaposleni. U 2016 ce se povecati na 1,8 mil KM tj to je planirano. Svi zapolenici i svi igraci sa svim zakonskim izdacima.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk