prije ivan našao klub za dobru odštetu za naše uslove nego iko od mire, duljevića i mujagića džaba...
prije ivan našao klub za dobru odštetu za naše uslove nego iko od mire, duljevića i mujagića džaba...
Ma bilo koji igrač iz naše lige još zadugo nece moci postavljati uslove, barem malo ozbiljnim ligama i klubovima. Ivan je krv propišao svaku tekmu i dok je god takav za njega nema zime. Miro je profesionalac ali "klasicno" krilo (ne znam kako bih ga nazvao drugacije) krilo koje pravi razliku na našim terenima. Po evropi je dosta takvih. Želim sve najbolje i da predje u jaču ligu gdje će me živo interesovati kakva će situacija biti.
Šta je sa Ramovićem, jel uveliko trenira?SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:15 pmMa bilo koji igrač iz naše lige još zadugo nece moci postavljati uslove, barem malo ozbiljnim ligama i klubovima. Ivan je krv propišao svaku tekmu i dok je god takav za njega nema zime. Miro je profesionalac ali "klasicno" krilo (ne znam kako bih ga nazvao drugacije) krilo koje pravi razliku na našim terenima. Po evropi je dosta takvih. Želim sve najbolje i da predje u jaču ligu gdje će me živo interesovati kakva će situacija biti.
Mujagić misli da je pametniji od ovih koji su mu predlagali produženje sa Željom i to je njegova stvar, ostaje da se vidi dokle će dogurati.
Ovo u procentima ti je na dugom stapu. Uz 725 000 e mislio sam na vec proknjizenih 50 000 eura od prodatih karti protiv Zete kuci, jos vise ce love biti protiv AIK-a, prodaja prava euro utakmica Sportklubu...Blizu smo miliona eurica, a tek drugo pretkolo...
Kaže da se osjeca dobro. Nije siguran hoce li dobiti priliku na Grbavici a za revanš se nada da bi mogao debitovati.AsharaK je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:16 pmŠta je sa Ramovićem, jel uveliko trenira?SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:15 pmMa bilo koji igrač iz naše lige još zadugo nece moci postavljati uslove, barem malo ozbiljnim ligama i klubovima. Ivan je krv propišao svaku tekmu i dok je god takav za njega nema zime. Miro je profesionalac ali "klasicno" krilo (ne znam kako bih ga nazvao drugacije) krilo koje pravi razliku na našim terenima. Po evropi je dosta takvih. Želim sve najbolje i da predje u jaču ligu gdje će me živo interesovati kakva će situacija biti.
Mujagić misli da je pametniji od ovih koji su mu predlagali produženje sa Željom i to je njegova stvar, ostaje da se vidi dokle će dogurati.
Super, hvala na informacijamaSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:24 pmKaže da se osjeca dobro. Nije siguran hoce li dobiti priliku na Grbavici a za revanš se nada da bi mogao debitovati.AsharaK je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:16 pmŠta je sa Ramovićem, jel uveliko trenira?SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:15 pm
Ma bilo koji igrač iz naše lige još zadugo nece moci postavljati uslove, barem malo ozbiljnim ligama i klubovima. Ivan je krv propišao svaku tekmu i dok je god takav za njega nema zime. Miro je profesionalac ali "klasicno" krilo (ne znam kako bih ga nazvao drugacije) krilo koje pravi razliku na našim terenima. Po evropi je dosta takvih. Želim sve najbolje i da predje u jaču ligu gdje će me živo interesovati kakva će situacija biti.
Reci mu da bjezi od tuceta i jahe da neiskvare ono fino celjadeSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:24 pmKaže da se osjeca dobro. Nije siguran hoce li dobiti priliku na Grbavici a za revanš se nada da bi mogao debitovati.AsharaK je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:16 pmŠta je sa Ramovićem, jel uveliko trenira?SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:15 pm
Ma ne sikirajte se za RamuPlava Porodica je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:27 pmReci mu da bjezi od tuceta i jahe da neiskvare ono fino celjadeSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:24 pmKaže da se osjeca dobro. Nije siguran hoce li dobiti priliku na Grbavici a za revanš se nada da bi mogao debitovati.
nema još na uefinoj stranici spiskaskretnicar je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:37 pmJel ramovic uopste prijavljen da li ce on biti dzoker ili projic...
istekao je u petak, a do tekme jedan džoker. Mislim da nema smisla da Ramović ne bude prijavljen jer je naš igračskretnicar je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:42 pmznaci nije isteklo ono vrijeme za prijavu, mozemo novi spisak fino napravit' ?AsharaK je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:38 pmnema još na uefinoj stranici spiskaskretnicar je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:37 pmJel ramovic uopste prijavljen da li ce on biti dzoker ili projic...
U plavu seharu.LARS1921 je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:47 pmi kaze covjek kako se nerviraš
List A has to be submitted by the following fixed deadlines:
a. 19 June 2017 (24.00CET) for all matches in the first qualifying round;
b. 7 July 2017 (24.00CET) for all matches in the second qualifying round;
c. 21 July 2017 (24.00CET) for all matches in the third qualifying round;
d. 7 August 2017 (24.00CET) for all matches in the play-offs;
e. 1 September 2017 (24.00CET) for all further matches from the first match in
the group stage up to and including the fina
hiljadu puta napisano
Za RamaSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:29 pmMa ne sikirajte se za RamuPlava Porodica je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:27 pmReci mu da bjezi od tuceta i jahe da neiskvare ono fino celjadeSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 9:24 pm
Kaže da se osjeca dobro. Nije siguran hoce li dobiti priliku na Grbavici a za revanš se nada da bi mogao debitovati.![]()