Ove asocijacije do sada sam i mogao nekako shvatiti, ali ovo...
i golman
prekucavanje asocijacijaMinjore je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 7:41 pmLubenica (citrulus, lat. Citrullus lanatus) je jednOgodišnja biljka iz poRodice tikvovki (Cucurbitaceae), poDrijetlom iz tropske afrike. Većinu njezinA sastava čini voda. UzGaja se i u drugim toplim krajevima zbog slatkog, sočnog i jestIvog ploda. Lubenica je zdravo povrĆe, a posebno je dobra za bubrege.
HAHAHAHAHAHAHAHAHMinjore je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 7:41 pmLubenica (citrulus, lat. Citrullus lanatus) je jednOgodišnja biljka iz poRodice tikvovki (Cucurbitaceae), poDrijetlom iz tropske afrike. Većinu njezinA sastava čini voda. UzGaja se i u drugim toplim krajevima zbog slatkog, sočnog i jestIvog ploda. Lubenica je zdravo povrĆe, a posebno je dobra za bubrege.
Minjore je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 7:41 pmLubenica (citrulus, lat. Citrullus lanatus) je jednOgodišnja biljka iz poRodice tikvovki (Cucurbitaceae), poDrijetlom iz tropske afrike. Većinu njezinA sastava čini voda. UzGaja se i u drugim toplim krajevima zbog slatkog, sočnog i jestIvog ploda. Lubenica je zdravo povrĆe, a posebno je dobra za bubrege.
Al bi mu legla 10-ka ...Minjore je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 7:41 pmLubenica (citrulus, lat. Citrullus lanatus) je jednOgodišnja biljka iz poRodice tikvovki (Cucurbitaceae), poDrijetlom iz tropske afrike. Većinu njezinA sastava čini voda. UzGaja se i u drugim toplim krajevima zbog slatkog, sočnog i jestIvog ploda. Lubenica je zdravo povrĆe, a posebno je dobra za bubrege.
Minjore je napisao/la: ↑ned jul 09, 2017 7:41 pmLubenica (citrulus, lat. Citrullus lanatus) je jednOgodišnja biljka iz poRodice tikvovki (Cucurbitaceae), poDrijetlom iz tropske afrike. Većinu njezinA sastava čini voda. UzGaja se i u drugim toplim krajevima zbog slatkog, sočnog i jestIvog ploda. Lubenica je zdravo povrĆe, a posebno je dobra za bubrege.
Mislim da trenutno imaju trening,ne mislim,znam.