Za tekmu idealne cijene karata, Sjever i Istok 15, Jug 10, Zapad 30.
Pa pitarima nema Duljevica koji je odskakao, Zrinjskom Tomica, Peke i Mesanovica. Nama su otisli Lendric i Stevanovic. Sirokom Zlomislica nema. Slabiji smo svi osim ako mi ne dovedemo Ordagica i jos jednog pravo igraca, mada mislim da su pitari potreseni bas i svaki iduci kiks u prventsvu je spasavanje zive glave, a vala ako Zrinjski osvoji titulu bez ove trojice i dostojnih zamjena onda ne znam stvarno. Siroki je sigurno u ligi6, a vjerujem i medju prve tri ekipe.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 6:12 pmVala ako se po jutru dan poznaje, Siroki ce nas ogulit sve
Ljudi igraju ko Barselona dede mi
Realno pokazali su u drugoj polusezoni lijepog fudbala, koliko god im bilo lakše u ligi u kupu su izvuklli 3 vodeće ekipe i osvojili ga, a nas demolirali 0-3 na Grbavici, i u onoj prijateljskoj se vidjelo da su dosta zrelija ekipa od nas, Ordabasy je realno najteži protivnik našim klubovima sad bio a oni najlakše prođoše, lijepo ih vodi Sablić bgmi i sigurno će se vratiti u borbu za vrh sljedeće sezone..
Ma daleko od toga drug, nije Miro to zasluzio.
Sta je dao Miro klubu?
Zoki je vec navijac od pola na tribinama hahahahaexdomorocki je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 7:18 pmSta je dao Miro klubu?
Profesionalni odnos?pa to mu je posao i plaćen je zato.
Daj ti meni konkretno reci sta je on to dao?
2 gola par asistencija,nijedan pehar
Vise je Kokot dao,et toliko od mene!
E'o vala i od mene