Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

KrajPrice
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 8:48 pm

Kapiten je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Molim bez glupih komentara, klupa nam je tanka ko rizla. Treba jos minimalno 4-5 igraca da se dovede. Vidjeli ste prosle sezone da sa klupe ulaze prosjecni igraci, nikakve mi klupe nemamo. Ovo je dobar potez uprave. Cekamo jos igraca i napasti sve trofeje ove godine, jedan se mora uzeti.
ima li lijevog krila na radaru :mrgreen:
Ima:)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:50 pm

Ma Javi može desetku igrati, imamo tu oporavljenog Dadu, Tuceta i Žeru.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 8:50 pm

Neandertalac je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Bio jedan od uslova da Kostic dodje.
A i mlijeko je crno.
Nasli ga preko FM skauta :-), jbg zaigrali se.
Ma samo neka se nesto radi. Inace, ovako su pitari radili pa sada nemaju za toalet papira.
160 000 km mjesecno za plate, bez premija, sa tendencijom rasta.
Inace, nadam se da cemo i u ovom segmentu uskoro poceti dobijati transparentne informacije.

I nije FM skaut, upuceniji ce nam reci kako se zove taj program. Pa ono pratis igraca, live tekme, koja milja € itd....
Je li pod ovom cifrom misliš samo na plate igrača ili svih uposlenika u klubu?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

blueheart
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:58 pm

U postavci sa 2 zadnja vezna i 10kom, treba imati i takve slične igrače na klupi. Moraju se planirati povrede, kartoni, adekvatna zamjena u slučaju da se treba promjeniti ritam igre. Ko nam je to donosio u minuloj sezoni Zola (uz svo dužno poštovanje ali on se nikada nije uspio vratiti nakon povrede), Enis :r....? Dinu nismo ni vidjeli, Dadu nakon povrede takodjer nismo vidjeli mada je on bio sasvim korektan igrač u EURO takmičenju.
Dovođenje Adnana je jačanje konkurencije na jako bitnim mjestima u timu.
DRZAVA ZELJO

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:59 pm

Koliki ste vi smorovi, dajem glavu da cemo momka prodati za neke pare ;) BRAVO UPRAVO, SAMO DOVODI, MOZE NAM SE. GRANDE FLORENTINO MASIMOREZ!
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:01 pm

e cuj nagomilavanje....sta ovdje sve neces procitati majko draga.....ekipu cini 18 fudbalera ako neko nije znao ....a ekipu ne cini 10 ili 11 igraca....takodjer mi klupe nismo imali uopste i to je svima jasno .....osim ako pod klupa podrazumjevate Enisa i Hodzurdu...onda smo imali i to kakvu ....svi bi se mi trebali zapitati zasluzujemo li ovu upravu...lako je sjediti iza tastature i tipkati kako vjetra puse....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Neandertalac

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 9:02 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la: Nasli ga preko FM skauta :-), jbg zaigrali se.
Ma samo neka se nesto radi. Inace, ovako su pitari radili pa sada nemaju za toalet papira.
Inace, nadam se da cemo i u ovom segmentu uskoro poceti dobijati transparentne informacije.

I nije FM skaut, upuceniji ce nam reci kako se zove taj program. Pa ono pratis igraca, live tekme, koja milja € itd....
Samo igraci naravno. Poredjenja radi, sampionska sa Amarom, ona sto je sve rekorde moguce postavila 80 000.

Mislim ne bih da me se pogresno shvati zasto ovo pricam, te stvari oko dovodjenja igraca su uvijek bile maligne, na ovaj ili onaj nacin.
Ok, treba nam rezultat, tanka klupa, bice odlazaka, ali neka bar kojeg dovede struka.
A ne FM ;)
Željeznicar za život cijeli!

pile87
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:03 pm

A sta ako odlazi Enis i Dino a dovodimo ovoga koji bi mogao dati veci doprinos nego njih dvojica. Ekonomski i igracki si u plusu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:03 pm

Jest 80 000, pa ti dođe porezna i kaže 2 miliona duga, što? Pa nisi plaćao porez za te igrače...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:04 pm

Idu fino ova pojacanja, @Leon i ja hocemo Jahica pod hitno :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Moze se ocekivati jos neko pojacanje, fino se radi i ja sam prezadovoljan. Svi znamo koliko nas je kostala kratka klupa prosle sezone, tako da stvarno nema mjesta ovim primjedbama. A i niste gledali sigurno svaku utakmicu Radnika, pa da znate kakav je ovo igrac. Tako da ono...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:05 pm

Omar500 je napisao/la:Idu fino ova pojacanja, @Leon i ja hocemo Jahica pod hitno :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Moze se ocekivati jos neko pojacanje, fino se radi i ja sam prezadovoljan. Svi znamo koliko nas je kostala kratka klupa prosle sezone, tako da stvarno nema mjesta ovim primjedbama. A i niste gledali sigurno svaku utakmicu Radnika, pa da znate kakav je ovo igrac. Tako da ono...
joj vas dvojica ste mi sumnjivi pravo kunem se :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:07 pm

Hurmasica je napisao/la:Jest 80 000, pa ti dođe porezna i kaže 2 miliona duga, što? Pa nisi plaćao porez za te igrače...
Ravno i u kost, @Neandretalac brate, ne znas gdje udaras vise. Moras se prvo dogovoriti sa sam sobom majstore. Stariji si, ljudina si, sigurno veliki Manijak, ali brate mora negdje biti granica, a ne pljuvati po svemu sto se radi. Mi smo takav narod., Uvijek ce biti nezadovoljnih. Izgleda neko bi opet vise volio Kokota, Mladenovica i Livaju, nego ovo gomilanje igraca.
Željezničar ante portas !

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:08 pm

Ni meni fakat nije jasno oko čega se vodi diskusija??? Gomilanje igrača? Ne bih rekao, novi šef sigurno već ima uvid u igračko stanje i ne dovodi se niko bezveze. Možda nas neko i napusti ali jučer Mirso reče da nema ponuda za igrače. Imali smo deficit u veznom redu i sada se to pokušava nadomjestiti sa još par igrača koji će biti ravnopravno u konkurenciji za prvih 11.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

psihopata
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:10 pm

Format je napisao/la:A ne fakat 7 veznih a ni jedno krilo lijevo,ne kazem da momak nece biti dobar al kos eto i Ugljesu dovest i placat ih bez veze,ne mogu svi igrat nikako.

Daj Krilo opasno i mi smo spremni

ja kad sam gledao onaj uglješin video,frajer najviše pići po lijevoj strani,možda nam je on rješenje koje se godinama traži na lijevom krilu. :mrgreen:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:11 pm

Treba Ribi Nikolicu reci da vezni igrac ne mora biti uvijek centralni :lol: :lol: salim se ja sam zadovoljan s ovim Secerovicem, samo da ne gledam Sadikovice vise

sz21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

cala je napisao/la:Ko kaze da ovo nije nagomilavanje igraca, on je slijep. K'o da smo u EPL pa da igramo ligu, ligu prvaka i 2 kupa do kraja pa nam treba 50 igraca u rosteru. Odlazaka mora biti, ovako nema smisla.
Pogledaj roster Amarov i broj igrača sa kojima je on raspolagao kada je osvojio titulu, pa će ti sve biti jasno. Igrači su potrebni, druga je stvar što smo mi navikli na 20 igrača.
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

Neandertalac

AsharaK je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Jest 80 000, pa ti dođe porezna i kaže 2 miliona duga, što? Pa nisi plaćao porez za te igrače...
Ravno i u kost, @Neandretalac brate, ne znas gdje udaras vise. Moras se prvo dogovoriti sa sam sobom majstore. Stariji si, ljudina si, sigurno veliki Manijak, ali brate mora negdje biti granica, a ne pljuvati po svemu sto se radi. Mi smo takav narod., Uvijek ce biti nezadovoljnih. Izgleda neko bi opet vise volio Kokota, Mladenovica i Livaju, nego ovo gomilanje igraca.
Kratka vam pamet. Vecini. Da nije znali bi sta ja pricam jos od onog anamo foruma.
A ta dva mill sto su pala s neba, nakon revizija i javnih istupa oko duga, ne razumijem se, isto kao ni vi, pa prema tome nemojte mi solit pamet, zdravlja vam.
Željeznicar za život cijeli!

sajo10
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:13 pm

Zvanicna ponovo bacila forum u depresiju :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Sretno Adnane. Iskreno nemam sta da kazem o njemu. Ima rutine iz vana tako da sigurno nije bezveze igrac. Na njemu je da se pokaze sta zna i koliko vrijedi. :) Nadam se da ovo znaci da Enis nas ostavlja haha. Ima tu jos nekoliko igraca skim bi se trebali pozdravitu na ljeto.

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 9:14 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:

Samo igraci naravno. Poredjenja radi, sampionska sa Amarom, ona sto je sve rekorde moguce postavila 80 000.

Mislim ne bih da me se pogresno shvati zasto ovo pricam, te stvari oko dovodjenja igraca su uvijek bile maligne, na ovaj ili onaj nacin.
Ok, treba nam rezultat, tanka klupa, bice odlazaka, ali neka bar kojeg dovede struka.
A ne FM ;)
Amarova ekipa koja je osvojila sve kostala je 1,3 mil KM te godine. Bila je na portalima ta vijest. Na to dodaj 65 % poreza i doprinosa i vidjeces da je tu negdje.
A stvarno mislis da Kostic nije ovog odobrio? Ili da Edis nije odobrio recimo S.Stevanovica?
21 10 4

Petrović Slavko

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 9:14 pm

Neznam kako vi gledate naš tim ali po meni u prošloj sezoni za prvih 11 smo imali 6 igrača i sa ostalim se krpili. Logično je da će biti i nekih odlazaka ali ne puno, kakvo gomilanje igrača spominjete a hoćete titulu.
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava