Jedino mi preostaje da ti kažem da pozdraviš Bukija.chile je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:21 pmSta ste se ufatili Bukija k'o pijan plota covjek jednom ili dva puta Amara spomenuo, usput svaki drugi dan ga na ovom forumu prizivate. Buki nije neki elokventan lik, prica kao vecina raje...prcuko Bahu non stop, kao i svi uvidio da mi igre apsolutno nemamo, tresao se kad je lopta u nasoj trecini terena da li kod nasih igraca ili crnogoraca nebitno, covjek vidi kao i svi da veznog igraca nemamo da je Blagojevic strasna ubleha koja vise pasova da protivniku nego nasim igracima... da su sinoc samo igrali Zakaric i Zec te da ce nam Lendric faliti kad ode.
To sto nije nacitan kao Bogi i ne prica lijepo jbg ne moze svako ni biti skolovan.
I vi ovdje gajite neki optimizam i osjecate se super nakon sinocnje partije...ne znam na osnovu cega. Onakom igrom bi nas nalupalo 10 od 11 protivnika iz nase lige. Niti imamo glave niti repa jedino zadnjih 10-tak minuta smo nesto igrali kad se spustila lopta na zemlju i cekao kraj.
Nerealni ste skroz definitivno i sto je najtuznije u svemu trazite neke napade na klub i ljude u istom. Previse ima don kihota na forumu...
Haharodrigo87 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:22 pmČovjek došao, ispunio svoj cilj: odveo nas u evropu! Izgubio titulu za jedan bod, može se reći da nije najveći krivac za utakmice u Krupi i na Koševu.Prošao prvo pretkolo, ocekujemo drugo. Ma da, treba promijeniti trenera, to sam zaboravio pa napisah ovo gore...
Obzirom da nam je liga takva da neki klubovi ispadaju od amatera (Balti), ja mislim da je prolaz protiv "prvaka", da nije bilo oduzimanje bodova, Crne Gore prilika za "pišanje".sergejevic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:22 pmMa znam jedino da je ono sinoc bio najgori Zeljo kojeg sam ja gledao. Raspustena banda, bez veznog reda, totalno nespremna ekipa. Hvala Lendricu za dva gola u dvije utakmice inace bi danas i mi pisali ko pitari. Tuzno je sto bas on odlazi vrlo brzo.Morzhy je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:59 pmSergejeviću, neka priča u kafani šta hoće, na tv-u ne bi trebalo biti mjesta za to, mnogi jedva dočekaju. Odlicno, evo reci ti kada smo imali bolju igru od ove, kad se vezlo k'o singerica i kad smo mljeli protivnike u Evropi, makar to bili i amateri s Malte, ili San Marina? Eto ne mora biti totalno amaterska Crna Gora. Ne želim više da ga vidim na klupi i to je moje pravo, ti ga želiš doživotno i to je tvoje pravo. I pitaj Bukija, neka ti demantuje je li tužio klub par dana prije licence, a bila dogovorena dinamika isplate pa otkloni i tu informaciju iz "mutnog izvora"
Ukoliko je nekome prolaz prvog pretkola protiv Zete prilika da pisaju po pljuvacima nisko smo pali.
Ma nikad se nije izgubilo na Grbavici, ne znam kako je prezivio tu utakmicusergejevic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:25 pmHaharodrigo87 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:22 pmČovjek došao, ispunio svoj cilj: odveo nas u evropu! Izgubio titulu za jedan bod, može se reći da nije najveći krivac za utakmice u Krupi i na Koševu.Prošao prvo pretkolo, ocekujemo drugo. Ma da, treba promijeniti trenera, to sam zaboravio pa napisah ovo gore...
Pa ko je onda krivac? Neko drugi? Bekric?
Ko je onda krivac sto smo izborili Evropu?
Ko je krivac blamaze u kupu?
0-3 izgubiti kuci je sasvim normalno?
To cu tebi prepustititm8782 je napisao/la:Jedino mi preostaje da ti kažem da pozdraviš Bukija.chile je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:21 pmSta ste se ufatili Bukija k'o pijan plota covjek jednom ili dva puta Amara spomenuo, usput svaki drugi dan ga na ovom forumu prizivate. Buki nije neki elokventan lik, prica kao vecina raje...prcuko Bahu non stop, kao i svi uvidio da mi igre apsolutno nemamo, tresao se kad je lopta u nasoj trecini terena da li kod nasih igraca ili crnogoraca nebitno, covjek vidi kao i svi da veznog igraca nemamo da je Blagojevic strasna ubleha koja vise pasova da protivniku nego nasim igracima... da su sinoc samo igrali Zakaric i Zec te da ce nam Lendric faliti kad ode.
To sto nije nacitan kao Bogi i ne prica lijepo jbg ne moze svako ni biti skolovan.
I vi ovdje gajite neki optimizam i osjecate se super nakon sinocnje partije...ne znam na osnovu cega. Onakom igrom bi nas nalupalo 10 od 11 protivnika iz nase lige. Niti imamo glave niti repa jedino zadnjih 10-tak minuta smo nesto igrali kad se spustila lopta na zemlju i cekao kraj.
Nerealni ste skroz definitivno i sto je najtuznije u svemu trazite neke napade na klub i ljude u istom. Previse ima don kihota na forumu...
Tek sad vidjeh a i ti govoriš o odlasku iz Turske...Hajde Riki, **** Fener, idi u Mainz ili tako nešto. Neka Džeko ide u FenerLARS1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:14 pmVeć sam se krenuo opet svađat al naletih na tvoj postPlava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 7:53 amI mislio je na prodaju van Turske..
Zar nisi upratio koliko se larss svadja ovih dana da nema para ako je prelazak u istoj ligi?![]()
![]()
Znalo se desiti na Grbavici napravio 10 sansi i to sve 100% pa zijanimo bod/ove...**** i tu logiku.Dr. Kostic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:33 pmMa da odemo u grupe većina bi bila nezadovoljana. Opet bi bilo sto je Zeba igrao 80 min. Dokle vise Blagojevic itd. Boli me briga i da igraju 11 Bogicevica sve dok pobjedjujemo treba bit zadovoljan. Yebo i to da igras ko real a da gubis
da gubis svaku tekmu kuci 0:3 ne bi bilo normalno a ovako je sasvim ok...fudbal je, desava se...I da kriv je Bekric, krivi su jos neki, krivi su oni koji ne postuju trenera, krivi su oni kojima smeta nacin treniranja, kao zaostali nacini jer mi inace radimo po specijalnim najnovijim metodama...A zaborsvih reci Kostic uveo bas te metode pa nisu valjale ni one....sergejevic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:25 pmHaharodrigo87 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:22 pmČovjek došao, ispunio svoj cilj: odveo nas u evropu! Izgubio titulu za jedan bod, može se reći da nije najveći krivac za utakmice u Krupi i na Koševu.Prošao prvo pretkolo, ocekujemo drugo. Ma da, treba promijeniti trenera, to sam zaboravio pa napisah ovo gore...
100% i vala ako nas je ko popisao u derbiju to je sigurno jedan jedini Kerla.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:37 pmZnalo se desiti na Grbavici napravio 10 sansi i to sve 100% pa zijanimo bod/ove...**** i tu logiku.Dr. Kostic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:33 pmMa da odemo u grupe većina bi bila nezadovoljana. Opet bi bilo sto je Zeba igrao 80 min. Dokle vise Blagojevic itd. Boli me briga i da igraju 11 Bogicevica sve dok pobjedjujemo treba bit zadovoljan. Yebo i to da igras ko real a da gubis
Ja sam zadovoljan dokle god pozitivni rezultati dolaze.
Pogledajte Juventus, Chelsea svi tako igraju pa vala mozemo i mi.
Dortmund godinama igra atraktivno pa nikada nista konkretno od njih.
Popišao bi nas i Pofalički da smo igrali sa njima u tim utakmicama. Ovo ti odgovorno govorim jer 4 je bolio ku.rac za rezultatom i igrom. Zašto je tako vrijeme će pokazati. Neke stvari nisu za foruma.sergejevic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:36 pmJa ti kazem da su ti sto su ispali od amatera prije mjesec dana popisali nas u najvaznijoj utakmici sezone.
I prije su neki lijepili neke tabele pisali po narodu, a neki su pisali da je to iluzija koja ce nestati kad bude najgore. I tada su ovi drugi bili pljuvaci.
Svi mi znamo koliko znaci sto smo prosli, novac, poklon navijacima, nismo se obrukali da ispadnemo od amatera. Sve je to super, ali i danas imamo igraca koji je veci autoritet od trenera, pa ce biti novi Tuce ili Jahic.
Ja ti kazem nemamo tecnosti da pisamo po nekome, sinoc je moglo i na drugu stranu otici.
Nista protiv tebe, ali moram replicirati.sergejevic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:36 pmJa ti kazem da su ti sto su ispali od amatera prije mjesec dana popisali nas u najvaznijoj utakmici sezone.
I prije su neki lijepili neke tabele pisali po narodu, a neki su pisali da je to iluzija koja ce nestati kad bude najgore. I tada su ovi drugi bili pljuvaci.
Svi mi znamo koliko znaci sto smo prosli, novac, poklon navijacima, nismo se obrukali da ispadnemo od amatera. Sve je to super, ali i danas imamo igraca koji je veci autoritet od trenera, pa ce biti novi Tuce ili Jahic.
Ja ti kazem nemamo tecnosti da pisamo po nekome, sinoc je moglo i na drugu stranu otici.
Aferim momčino!nikson je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:37 pmda gubis svaku tekmu kuci 0:3 ne bi bilo normalno a ovako je sasvim ok...fudbal je, desava se...I da kriv je Bekric, krivi su jos neki, krivi su oni koji ne postuju trenera, krivi su oni kojima smeta nacin treniranja, kao zaostali nacini jer mi inace radimo po specijalnim najnovijim metodama...A zaborsvih reci Kostic uveo bas te metode pa nisu valjale ni one....sergejevic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:25 pmHaharodrigo87 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:22 pmČovjek došao, ispunio svoj cilj: odveo nas u evropu! Izgubio titulu za jedan bod, može se reći da nije najveći krivac za utakmice u Krupi i na Koševu.Prošao prvo pretkolo, ocekujemo drugo. Ma da, treba promijeniti trenera, to sam zaboravio pa napisah ovo gore...
Nisam ja ljubitelj Bogicevica cak sta vise ali on je dosta sada sigurniji kako je dosao Graovac.Dr. Kostic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:38 pm100% i vala ako nas je ko popisao u derbiju to je sigurno jedan jedini Kerla.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:37 pmZnalo se desiti na Grbavici napravio 10 sansi i to sve 100% pa zijanimo bod/ove...**** i tu logiku.Dr. Kostic je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:33 pmMa da odemo u grupe većina bi bila nezadovoljana. Opet bi bilo sto je Zeba igrao 80 min. Dokle vise Blagojevic itd. Boli me briga i da igraju 11 Bogicevica sve dok pobjedjujemo treba bit zadovoljan. Yebo i to da igras ko real a da gubis
Ja sam zadovoljan dokle god pozitivni rezultati dolaze.
Pogledajte Juventus, Chelsea svi tako igraju pa vala mozemo i mi.
Dortmund godinama igra atraktivno pa nikada nista konkretno od njih.