Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2017 1:22 pm

Nazivanje trenera pogrdnim nadimcima, vrijeđanje drugih forumaša rezultirat će banom. Obratite pažnju na te stvari. Hvala :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:23 pm

chile je napisao/la:
pet jul 07, 2017 1:21 pm
Sta ste se ufatili Bukija k'o pijan plota covjek jednom ili dva puta Amara spomenuo, usput svaki drugi dan ga na ovom forumu prizivate. Buki nije neki elokventan lik, prica kao vecina raje...prcuko Bahu non stop, kao i svi uvidio da mi igre apsolutno nemamo, tresao se kad je lopta u nasoj trecini terena da li kod nasih igraca ili crnogoraca nebitno, covjek vidi kao i svi da veznog igraca nemamo da je Blagojevic strasna ubleha koja vise pasova da protivniku nego nasim igracima... da su sinoc samo igrali Zakaric i Zec te da ce nam Lendric faliti kad ode.
To sto nije nacitan kao Bogi i ne prica lijepo jbg ne moze svako ni biti skolovan.
I vi ovdje gajite neki optimizam i osjecate se super nakon sinocnje partije...ne znam na osnovu cega. Onakom igrom bi nas nalupalo 10 od 11 protivnika iz nase lige. Niti imamo glave niti repa jedino zadnjih 10-tak minuta smo nesto igrali kad se spustila lopta na zemlju i cekao kraj.
Nerealni ste skroz definitivno i sto je najtuznije u svemu trazite neke napade na klub i ljude u istom. Previse ima don kihota na forumu...
Jedino mi preostaje da ti kažem da pozdraviš Bukija.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

sergejevic

pet jul 07, 2017 1:25 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Čovjek došao, ispunio svoj cilj: odveo nas u evropu! Izgubio titulu za jedan bod, može se reći da nije najveći krivac za utakmice u Krupi i na Koševu.Prošao prvo pretkolo, ocekujemo drugo. Ma da, treba promijeniti trenera, to sam zaboravio pa napisah ovo gore...
Haha
Pa ko je onda krivac? Neko drugi? Bekric?
Ko je onda krivac sto smo izborili Evropu?
Ko je krivac blamaze u kupu?
0-3 izgubiti kuci je sasvim normalno?

LARSSON
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:27 pm

Ništa, čekajte 7 dana MOŽDA budete imali šta pljuvati

kme kmee

Hurmasica
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:29 pm

Poznati termini drugog pretkola Evropa lige: Željezničar i Široki Brijeg u istom terminu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/evropska-takmicenja/po ... minu/87757

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:29 pm

sergejevic je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
pet jul 07, 2017 12:59 pm
Sergejeviću, neka priča u kafani šta hoće, na tv-u ne bi trebalo biti mjesta za to, mnogi jedva dočekaju. Odlicno, evo reci ti kada smo imali bolju igru od ove, kad se vezlo k'o singerica i kad smo mljeli protivnike u Evropi, makar to bili i amateri s Malte, ili San Marina? Eto ne mora biti totalno amaterska Crna Gora. Ne želim više da ga vidim na klupi i to je moje pravo, ti ga želiš doživotno i to je tvoje pravo. I pitaj Bukija, neka ti demantuje je li tužio klub par dana prije licence, a bila dogovorena dinamika isplate pa otkloni i tu informaciju iz "mutnog izvora"
Ma znam jedino da je ono sinoc bio najgori Zeljo kojeg sam ja gledao. Raspustena banda, bez veznog reda, totalno nespremna ekipa. Hvala Lendricu za dva gola u dvije utakmice inace bi danas i mi pisali ko pitari. Tuzno je sto bas on odlazi vrlo brzo.
Ukoliko je nekome prolaz prvog pretkola protiv Zete prilika da pisaju po pljuvacima nisko smo pali.
Obzirom da nam je liga takva da neki klubovi ispadaju od amatera (Balti), ja mislim da je prolaz protiv "prvaka", da nije bilo oduzimanje bodova, Crne Gore prilika za "pišanje".
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

rodrigo87
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:32 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Čovjek došao, ispunio svoj cilj: odveo nas u evropu! Izgubio titulu za jedan bod, može se reći da nije najveći krivac za utakmice u Krupi i na Koševu.Prošao prvo pretkolo, ocekujemo drugo. Ma da, treba promijeniti trenera, to sam zaboravio pa napisah ovo gore...
Haha
Ma nikad se nije izgubilo na Grbavici, ne znam kako je prezivio tu utakmicu

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2017 1:32 pm

tm8782 je napisao/la:
chile je napisao/la:
pet jul 07, 2017 1:21 pm
Sta ste se ufatili Bukija k'o pijan plota covjek jednom ili dva puta Amara spomenuo, usput svaki drugi dan ga na ovom forumu prizivate. Buki nije neki elokventan lik, prica kao vecina raje...prcuko Bahu non stop, kao i svi uvidio da mi igre apsolutno nemamo, tresao se kad je lopta u nasoj trecini terena da li kod nasih igraca ili crnogoraca nebitno, covjek vidi kao i svi da veznog igraca nemamo da je Blagojevic strasna ubleha koja vise pasova da protivniku nego nasim igracima... da su sinoc samo igrali Zakaric i Zec te da ce nam Lendric faliti kad ode.
To sto nije nacitan kao Bogi i ne prica lijepo jbg ne moze svako ni biti skolovan.
I vi ovdje gajite neki optimizam i osjecate se super nakon sinocnje partije...ne znam na osnovu cega. Onakom igrom bi nas nalupalo 10 od 11 protivnika iz nase lige. Niti imamo glave niti repa jedino zadnjih 10-tak minuta smo nesto igrali kad se spustila lopta na zemlju i cekao kraj.
Nerealni ste skroz definitivno i sto je najtuznije u svemu trazite neke napade na klub i ljude u istom. Previse ima don kihota na forumu...
Jedino mi preostaje da ti kažem da pozdraviš Bukija.
To cu tebi prepustiti
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:33 pm

Ma da odemo u grupe većina bi bila nezadovoljana. Opet bi bilo sto je Zeba igrao 80 min. Dokle vise Blagojevic itd. Boli me briga i da igraju 11 Bogicevica sve dok pobjedjujemo treba bit zadovoljan. Yebo i to da igras ko real a da gubis
Cuva Bog Zelju svog!

ublehas
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:35 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 1:14 pm
Plava Porodica je napisao/la:
pet jul 07, 2017 7:53 am
ublehas je napisao/la:
pet jul 07, 2017 7:49 am

Jesi siguran za ove pare? Koliko znam, ako igrač prelazi u klub iz iste lige, ne važi UEFA-in mehanizam solidarnosti, nego to savez definiše. ne znam kako je to u Turskoj definisano. Sumnjam da ima toga.
I mislio je na prodaju van Turske..
Zar nisi upratio koliko se larss svadja ovih dana da nema para ako je prelazak u istoj ligi? :D
Već sam se krenuo opet svađat al naletih na tvoj post :D
Tek sad vidjeh a i ti govoriš o odlasku iz Turske...Hajde Riki, **** Fener, idi u Mainz ili tako nešto. Neka Džeko ide u Fener :D

sergejevic

pet jul 07, 2017 1:36 pm

Ja ti kazem da su ti sto su ispali od amatera prije mjesec dana popisali nas u najvaznijoj utakmici sezone.
I prije su neki lijepili neke tabele pisali po narodu, a neki su pisali da je to iluzija koja ce nestati kad bude najgore. I tada su ovi drugi bili pljuvaci.
Svi mi znamo koliko znaci sto smo prosli, novac, poklon navijacima, nismo se obrukali da ispadnemo od amatera. Sve je to super, ali i danas imamo igraca koji je veci autoritet od trenera, pa ce biti novi Tuce ili Jahic.
Ja ti kazem nemamo tecnosti da pisamo po nekome, sinoc je moglo i na drugu stranu otici.

Hurmasica
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 12:49 pm
Prve reakcije svedjana; malo podcjenjivanja, naravno ocekuju da ce nas lahko izbaciti, s druge stane vec polahko spominju i navijace nase. Kao ocekuju nesto slicnu atmosferu kao protiv Lech Poznana protiv kojih su igrali nekoliko godina unazad :D
:palacgore:

djoxxx1921
Kontakt:

Svaka cast Slavki i ekipi. Otisli po nesto, to nesto i uzeli.. Idemo dalje. Igra solidna, na momente odlicna, na momente ocaj. Sve u svemu cilj ispunjen, sad ovi sto traze raznorazne mane i nalaze neke greske, propuste, svi mi to vidimo, ima ih naravno, ali neka. Ohanite malo majku mu, daj da proslavimo koji dan, pa se spremat za aik.. Mene ohrabruju ove dvije utakmice sto se trkackih sposobnosti tice, i ogromna doza zelje je bila prisutna.. Braci s tribine svaka cast i kapa do poda. Usput cestitam Moldavcima, nek ste je*ali jufke, ali ono je bilo bez vazelina, zabolilo je :placeodsmijeha:
Zadnja izmjena: djoxxx1921, dana/u pet jul 07, 2017 1:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:37 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
Ma da odemo u grupe većina bi bila nezadovoljana. Opet bi bilo sto je Zeba igrao 80 min. Dokle vise Blagojevic itd. Boli me briga i da igraju 11 Bogicevica sve dok pobjedjujemo treba bit zadovoljan. Yebo i to da igras ko real a da gubis
Znalo se desiti na Grbavici napravio 10 sansi i to sve 100% pa zijanimo bod/ove...**** i tu logiku.
Ja sam zadovoljan dokle god pozitivni rezultati dolaze.

Pogledajte Juventus, Chelsea svi tako igraju pa vala mozemo i mi.
Dortmund godinama igra atraktivno pa nikada nista konkretno od njih.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nikson
Kontakt:

rodrigo87 je napisao/la:
Haha
da gubis svaku tekmu kuci 0:3 ne bi bilo normalno a ovako je sasvim ok...fudbal je, desava se...I da kriv je Bekric, krivi su jos neki, krivi su oni koji ne postuju trenera, krivi su oni kojima smeta nacin treniranja, kao zaostali nacini jer mi inace radimo po specijalnim najnovijim metodama...A zaborsvih reci Kostic uveo bas te metode pa nisu valjale ni one....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:38 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Znalo se desiti na Grbavici napravio 10 sansi i to sve 100% pa zijanimo bod/ove...**** i tu logiku.

100% i vala ako nas je ko popisao u derbiju to je sigurno jedan jedini Kerla.
Cuva Bog Zelju svog!

tm8782
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:39 pm

Ja ti kazem da su ti sto su ispali od amatera prije mjesec dana popisali nas u najvaznijoj utakmici sezone.
I prije su neki lijepili neke tabele pisali po narodu, a neki su pisali da je to iluzija koja ce nestati kad bude najgore. I tada su ovi drugi bili pljuvaci.
Svi mi znamo koliko znaci sto smo prosli, novac, poklon navijacima, nismo se obrukali da ispadnemo od amatera. Sve je to super, ali i danas imamo igraca koji je veci autoritet od trenera, pa ce biti novi Tuce ili Jahic.
Ja ti kazem nemamo tecnosti da pisamo po nekome, sinoc je moglo i na drugu stranu otici.
Popišao bi nas i Pofalički da smo igrali sa njima u tim utakmicama. Ovo ti odgovorno govorim jer 4 je bolio ku.rac za rezultatom i igrom. Zašto je tako vrijeme će pokazati. Neke stvari nisu za foruma.

rodrigo87
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:40 pm

Nista protiv tebe, ali moram replicirati.
Da su nasi na derbiju odigrali samo sa zeljom kao sinoc, vrlo dobro znas da bi rezultat otisao na drugu stranu. Ako ne to, minimalno bi nerijeseno bilo!

tm8782
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:40 pm

nikson je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Haha
da gubis svaku tekmu kuci 0:3 ne bi bilo normalno a ovako je sasvim ok...fudbal je, desava se...I da kriv je Bekric, krivi su jos neki, krivi su oni koji ne postuju trenera, krivi su oni kojima smeta nacin treniranja, kao zaostali nacini jer mi inace radimo po specijalnim najnovijim metodama...A zaborsvih reci Kostic uveo bas te metode pa nisu valjale ni one....
Aferim momčino!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:42 pm

pet jul 07, 2017 1:38 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:

100% i vala ako nas je ko popisao u derbiju to je sigurno jedan jedini Kerla.
Nisam ja ljubitelj Bogicevica cak sta vise ali on je dosta sada sigurniji kako je dosao Graovac.
Meni je sinoc igra u drugom poluvremenu bila sasvim ok, jedino me nervira sto ne idemo do kraja.
Ako imas sansu da utrpas 5 komada onda zabij i 6.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava