@Kapiten ma na obajvi pise po definisanoj proceduri, Dejo i Miske dogovorili su dolazak itd... to mi kaze da nije bas Milos ga pratio od ranije... mozda je dao zeleno svijetlo, al cisto sumnjam da je njegov izbor... ma razocaran sam, jer je to jedina ekipa koju sam pratio pored Zelje i Sarajeva, i od prilike znam ko koliko moze, on je maxiumum svoj pokazao, to je ocigledno, od ovog ne moze vise, ne znam... nece on biti toliko los kao druga treca opcija, ali se meni nikako ne svidja da se dovodi opcija koja nece biti losa, a ne opcija koja ce biti dobra...
Ne znam mozda sam i ja malo previse srcan, jer sam ocekivao Radinovica koji mi se cini moze jos napredovati pored boljih saigraca, daj Boze da od ovog bude hajra...
Zaha moze na stopera, al ne zato sto moze iznijeti loptu, jer to on ne moze, tesko i skociti moze, al mozena stopera zato sto ne moze nigdje drugo... pa zamisli razliku Bogdanovic koji je kupio sve icije i nicije lopte i Zahirovicna stoperu.. Zaha sa ovom platom moze samo iz kluba po meni, naravno kao i Bekric.. al necemo Bekrica lako otjerati, tek je stan kupio..