Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

IvanOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 7:30 pm

@Kapiten ma na obajvi pise po definisanoj proceduri, Dejo i Miske dogovorili su dolazak itd... to mi kaze da nije bas Milos ga pratio od ranije... mozda je dao zeleno svijetlo, al cisto sumnjam da je njegov izbor... ma razocaran sam, jer je to jedina ekipa koju sam pratio pored Zelje i Sarajeva, i od prilike znam ko koliko moze, on je maxiumum svoj pokazao, to je ocigledno, od ovog ne moze vise, ne znam... nece on biti toliko los kao druga treca opcija, ali se meni nikako ne svidja da se dovodi opcija koja nece biti losa, a ne opcija koja ce biti dobra...
Ne znam mozda sam i ja malo previse srcan, jer sam ocekivao Radinovica koji mi se cini moze jos napredovati pored boljih saigraca, daj Boze da od ovog bude hajra...

Zaha moze na stopera, al ne zato sto moze iznijeti loptu, jer to on ne moze, tesko i skociti moze, al mozena stopera zato sto ne moze nigdje drugo... pa zamisli razliku Bogdanovic koji je kupio sve icije i nicije lopte i Zahirovicna stoperu.. Zaha sa ovom platom moze samo iz kluba po meni, naravno kao i Bekric.. al necemo Bekrica lako otjerati, tek je stan kupio..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:31 pm

Elegant je napisao/la:Bekric ne ide sigurno on je potpisao na tri godine, samo sto ce sada biti druga prica ako se ne bude zalago neka ga na klupu a i na tribine.

Mene zanima ko nas fakat napusta, sta ce biti sa Mailsonom, Tiagom, Havadjicem, Kramaricem, Jovanom, Djermanovicem.
Visak se treba traziti u Mailsonu, E.Sadikovicu, Turkovicu. Ostalo ce sef odluciti. Nemojte pretjerano omladince gurat na spisak jer dosta ih ima pravo jos da igra za juniore, a mnogi ce papire dobiti..

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:31 pm

Ma po meni samo krilo, i to ako Kostić kaže da mu treba, jer dolaskom Šećerovića i Uglješe (?) mi dobijamo Zahu na štoperu :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Vrag

pet jun 03, 2016 7:32 pm

Iz veze samo Bekric moze da ide. Zahirovic jede djecu. Momak ce samo jos bolji biti. Zahirovic moze samo otici zbog nekih drugih razloga, ali nikako zbog igrackih kvaliteta.

IvanOsim
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:33 pm

@exdomorocki jeste pricam o Dini Besirovicu, ne znam da li ga je Oda otjerao, ako jest onda mu svaka cast, Mesa ga je uvrstio na siri spisak repke.. a cekaj malo jel ti mislis na onog Odu sto je umjesto Besirevica doveo Livaju, Diatu, Mladenovica... a da njemu je selekcija igraca veoma jaka strana

fk1921

pet jun 03, 2016 7:34 pm

Vrag je napisao/la:Iz veze samo Bekric moze da ide. Zahirovic jede djecu. Momak ce samo jos bolji biti. Zahirovic moze samo otici zbog nekih drugih razloga, ali nikako zbog igrackih kvaliteta.
Onn ce stopera igrat ko da gledam, receno je 2 pojacanja da ce jos biti, ceka se krilo i ja mislim da je to to
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Kapiten
Kontakt:

IvanOsim je napisao/la:@Kapiten ma na obajvi pise po definisanoj proceduri, Dejo i Miske dogovorili su dolazak itd... to mi kaze da nije bas Milos ga pratio od ranije... mozda je dao zeleno svijetlo, al cisto sumnjam da je njegov izbor... ma razocaran sam, jer je to jedina ekipa koju sam pratio pored Zelje i Sarajeva, i od prilike znam ko koliko moze, on je maxiumum svoj pokazao, to je ocigledno, od ovog ne moze vise, ne znam... nece on biti toliko los kao druga treca opcija, ali se meni nikako ne svidja da se dovodi opcija koja nece biti losa, a ne opcija koja ce biti dobra...
Ne znam mozda sam i ja malo previse srcan, jer sam ocekivao Radinovica koji mi se cini moze jos napredovati pored boljih saigraca, daj Boze da od ovog bude hajra...

Zaha moze na stopera, al ne zato sto moze iznijeti loptu, jer to on ne moze, tesko i skociti moze, al mozena stopera zato sto ne moze nigdje drugo... pa zamisli razliku Bogdanovic koji je kupio sve icije i nicije lopte i Zahirovicna stoperu.. Zaha sa ovom platom moze samo iz kluba po meni, naravno kao i Bekric.. al necemo Bekrica lako otjerati, tek je stan kupio..
Pa dobro, oni su vodili pregovore. Neće Miloš to raditi. To svugdje u svijetu radi sportski dir. i ljudi iz upravljačkih struktura, a ne treneri.
To koliki je njegov maksimum, vjerujem da niko od nas ne zna. Igrao je u finoj ligi, to bi trebalo značiti da na ovom nivou može dosta. Vidjećemo. Svakako da je Beširović pokazao više ove sezone ali to ništa ne mora značiti...

A Uglješa ti svakako dolazi...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

sergejevic

IvanOsim je napisao/la:@Kapiten ma na obajvi pise po definisanoj proceduri, Dejo i Miske dogovorili su dolazak itd... to mi kaze da nije bas Milos ga pratio od ranije... mozda je dao zeleno svijetlo, al cisto sumnjam da je njegov izbor... ma razocaran sam, jer je to jedina ekipa koju sam pratio pored Zelje i Sarajeva, i od prilike znam ko koliko moze, on je maxiumum svoj pokazao, to je ocigledno, od ovog ne moze vise, ne znam... nece on biti toliko los kao druga treca opcija, ali se meni nikako ne svidja da se dovodi opcija koja nece biti losa, a ne opcija koja ce biti dobra...

Bez ljutnje, ali mislim da trebas ostaviti otvorenu opciju da mozda grijesis. Ne sumnjam da volis gledati fudbal, ali opet da tvrdis da neko ne moze ili moze, nije u redu. Mozda bas pokaze da moze igrati na najvecem nivou.

DR.HOUSE
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:35 pm

kod zahirovica se jasno vidi kada dobije zadatak da nekog cuva taj se ne vidi to je u derbiju radio i u tuzli u prvenstvenoj utakmici odlicno tako da njemu samo treba jasan zadatak nikakva lutanja prema naprijed i nema boljeg igraca za taj zadatak barem u nasoj ligi
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Vrag

pet jun 03, 2016 7:37 pm

fk1921 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Iz veze samo Bekric moze da ide. Zahirovic jede djecu. Momak ce samo jos bolji biti. Zahirovic moze samo otici zbog nekih drugih razloga, ali nikako zbog igrackih kvaliteta.
Onn ce stopera igrat ko da gledam, receno je 2 pojacanja da ce jos biti, ceka se krilo i ja mislim da je to to
Ma ne treba ga na stopera gurati. Dobar je on u vezi. Imao je oscilacija, ali gdje ih i nemao kada je van forme. Na ovim jakim utakmicama je jeo. Na derbiju se sa reprezentativacem igrao. Njegov odlazak ne pozdravljam nikako i bio bi veliki kiks.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u pet jun 03, 2016 7:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Kapiten
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:38 pm

IvanOsim je napisao/la:@exdomorocki jeste pricam o Dini Besirovicu, ne znam da li ga je Oda otjerao, ako jest onda mu svaka cast, Mesa ga je uvrstio na siri spisak repke.. a cekaj malo jel ti mislis na onog Odu sto je umjesto Besirevica doveo Livaju, Diatu, Mladenovica... a da njemu je selekcija igraca veoma jaka strana
Mislim da taj Besirevic i ovaj nisu isti igraci :mrgreen: Mozda je cak jedan i BesirOvic, a drugi BesirEvic.
Taj sto je kod nas bio na probi je dosao iz Portugala... dobro se sjecam.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

IvanOsim
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:43 pm

sergejevic je napisao/la:

Bez ljutnje, ali mislim da trebas ostaviti otvorenu opciju da mozda grijesis. Ne sumnjam da volis gledati fudbal, ali opet da tvrdis da neko ne moze ili moze, nije u redu. Mozda bas pokaze da moze igrati na najvecem nivou.
Naravno da nema ljutnje, nego sam to povezao sa njegovim godinama i cinjenicom da je imao priliku igrati u uredjenim ligama i strasnim uslovima, veoma dobrin saigracima i opet je isao korak unazad, povratak ovamo...
Drugo zbog cega sam to napisao jeste sto sam kod njega primjetio konstantnost igara, koja je na tom nivou, i ne ide puno ni gore ni dole, to mi daje do znanja da tesko moze uhvatiti veci nivo i ritam, a ovaj nivo na kojem je sad mislim da nije dovoljan za evropskog Zelje..

A opet vrlo rado cu reci da sam pogrijesio kad i ako se pokaze suprotno..

Neandertalac

pet jun 03, 2016 7:48 pm

vrbanjusa je napisao/la:Mogao bi Zaha na stopera, rece neko da Milos voli da stoper povuce loptu itd. Ne berite brigu niko se napamet ne dovodi. Siguran sam da je Secerovica odobrio Kostic.
Aha. Pratio ga jos dok je u Slo bio.

Ne zajebaji. :-)
Željeznicar za život cijeli!

mula
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:49 pm

Ovaj je momak tip igrača kao Blagojevic, teško da će obojica naći mjesto među prvih jedanaest.
Fali nam 10ka i to je to uz uslov da niko ne ode, osim Bekrica, Kramarica,Stanica
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Elegant
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:50 pm

Realno gledajuci Kostic nema pojama o nasim igracima, jedino sto je gledao na youtube sazetke utakmica od 5-10 minuta.

Opet nema ni puno vremena da ih upozna, manje od dva mjeseca za pripreme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cala
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:53 pm

Ko kaze da ovo nije nagomilavanje igraca, on je slijep. K'o da smo u EPL pa da igramo ligu, ligu prvaka i 2 kupa do kraja pa nam treba 50 igraca u rosteru. Odlazaka mora biti, ovako nema smisla.

sergejevic

pet jun 03, 2016 7:54 pm

@IvanOsim
Naravno, ima smisla sto pises, ali opet ima i druga strana. Mi nemamo igraca poput Secerovica u timu. Svi oni su ljudi, s manama i vrlinama, ali svaki od njih moze odigrati ulogu u odredjenom sistemu. Ja sam primjetio da je on izuzetno agresivan igrac, jako dobro se krece, ima potrebnu brzinu i ono najbitnije momak ne odustaje. Sposoban je ganjati igraca po cijelom terenu ako se to trazi od njega, udara, cupa, gura sve dok ne dodje do lopte. Mi smo imali veliki problem sa Zahirovicem, jer nema toliko dobru motoriku i vise je duel igrac, dobro se postavlja, snazan je, ali nema brzinu da ganja igraca i sprijeci eventualnu kontru. Vecina trenera obozava te konstatne igrace s kojima znaju na cemu su u svakom trenutku. Mnogo je lakse kada znas sta ce ti neko donjeti na terenu i koliko moze, nego da se kockas. Mi imamo Blagojevica koji na trenutke izgleda kao Lampard iz najboljih dana, a u sljedecem preda loptu protivniku pred svojim golom. To treneri i ne vole bas i to je razlog zasto Jovan jos uvijek nije napravio vise u karijeri. Ozbiljan trener nece rizikovati i gledati u nebo nadajuci se da ce ovaj imati "bolji" dan.

Najvazniji je sam sistem, ipak je ovo timski sport i svako doprinosi na neki nacin. Ako Kostic sve to dobro uklopi i iskoristi sve sto ima, onda ce svaki od igraca izgledati mnogo bolje na terenu. Ovdje nemas kompletnog igraca, za kojeg mozes reci da ce u svakom trenutku odraditi sto ocekujes od njega, takvi igraci se sada spremaju za Evropsko prvenstvno.

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Neandertalac je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Mogao bi Zaha na stopera, rece neko da Milos voli da stoper povuce loptu itd. Ne berite brigu niko se napamet ne dovodi. Siguran sam da je Secerovica odobrio Kostic.

Nisi cuo za video kasete?
21 10 4

Petrović Slavko

Ajzea
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

vrbanjusa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:

Nisi cuo za video kasete?
Milos Kostic poznatiji kao Safet Susic.

Elegant
Kontakt:

pet jun 03, 2016 7:56 pm

cala je napisao/la:Ko kaze da ovo nije nagomilavanje igraca, on je slijep. K'o da smo u EPL pa da igramo ligu, ligu prvaka i 2 kupa do kraja pa nam treba 50 igraca u rosteru. Odlazaka mora biti, ovako nema smisla.
Treba ovo sve placati, da nam je koga prodati, moliti Boga da se Dzeko ode iz Rome da barem tu dobijemo pare.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava