Kako vas vise nije stid?
PETROVIĆ SLAVKO!!!
Jes' Bukiju drago.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:45 am"Daleko je to za direktan sut u gol, ali..."
Nisam ni vidio ovo njegovo radovanje do sada. Strasno mu je puno ovo znacilo, bravo Zaka, bravo!
Nemoj tako druže, evo daj bilo kakva dva igrača Vragu i Amidži, zatvoriće Slavkinu ekipu, meda neće moći
Ja bih rekao prije svega dva sasvim razlicita igraca, tesko je poredit, ali Zec mi se svidja i mislim da ce se pokazat kao pravo pojacanje. On i Zakara na krilima, to je odlicno.
Ma jok to.Meni je problem sto Slavko, koji je skoro punu sezonu na klupi, nema viziju oko toga kako ova ekipa treba igrati!?To je nedopustivo i to nije Zeljo.Zeljo nije SABLON,a on to pravi od nas KONSTANTNO i pitanje je dana kad ce to puci i onda Jovo na novo.Morzhy je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:40 amOk druže, nego kontam da je baš na Zajki najveći autoritet pokazao pa da se na to je aludiraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:34 am@Morzhy Amar Osim sa svojim pristupom da mora kontrolisati sve,ni u kom slucaju i uopste ne ciljam na to prijatelju.![]()
Dva razlicita tipa igraca, Zec hajmo reci mnogo ekonomicnije trci, dok Miki se satra, Zec mnogo opasniji po gol sa svojim sutem i driblingom, dok Mico tanak, od Zeca jos nisam vidio lucidne pasove dok od Mire smo svako malo gledali.
Kod Ode si znao braniti i kontru istrcati, kod Amara napad organizovati. Kod ovog ni braniti, ni napasti pa ni jebenu kontru istrcati. Zatvori Zebu i jedno krilo i rijesio si utakmicu. Ovo ostalo ce se dodavati sa stoperima i golmanom. Sa Slavkom nam je i Olimpik opasan, a sa ovim drugim sa barem te utakmice bio rahat. Pa taman sa juniorima igrali.Morzhy je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:44 amKako fino pišete, ne bih nikad rekao da ste laici za trenerski posao...a jesteAmidza je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:42 amBravo, u tome je poenta. A tako nam malo treba, to je najtuznije. Zato vise i boli.Vrag je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:39 amNa individualnu gresku se ne moze uticati tj. moze ali su trebali dovesti beka na vrijeme. Greska ko greska jebat je nije mu prva. Problem je sto nema promjene u igri. Kontru ne znamo istrcati lopta zavrsi kod Vedrana. Preskacemo igru bez razloga. Organizacija napada ne postoji. Sto se gledalo citavu polusezonu gleda se i sada. Dobar trener sa 1-2 igraca moze nasu citavu igru blokirati.
Da li ce sa svojom igrom dalje dogurat, to ne znam, ali znam da jedna od stvari koje su mi smetale kod Amara bilo to ubijanje i navijaca i igraca u pojam pred Europu. Totalno srozavanje samopouzdanja. Vjerovatno neki njegov pokusaj motivacije ili pokusaj da se ekipa ne opusti, jer nije on glup covjek, al takav stav nam nikad nista dobro nije donio.
Vidjet ćemo protiv AIKa, a siguran sam da hoćemo. Živi bili pa vidjeli, aminAmidza je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:03 amDa li ce sa svojom igrom dalje dogurat, to ne znam, ali znam da jedna od stvari koje su mi smetale kod Amara bilo to ubijanje i navijaca i igraca u pojam pred Europu. Totalno srozavanje samopouzdanja. Vjerovatno neki njegov pokusaj motivacije ili pokusaj da se ekipa ne opusti, jer nije on glup covjek, al takav stav nam nikad nista dobro nije donio.
Sve je to jasno, ali trenutno nemamo te igrače koje navodiš...ali gle čuda, čovjek bez tih igrača sve postavljene ciljeve ispunjava bez ikakvih problema...tražili mu Evropu, obezbijedio je, tražili mu prolaz u drugo pretkolo, obezbijedio ga. Evo drugi govore bez obrazloženja kako nemamo nikakvu igru, a Željezničar doživio 4 poraza u skoro godinu dana. Nama se čini da je odron, ali je to trenutno najbolje što se može izvući.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:57 amMa jok to.Meni je problem sto Slavko, koji je skoro punu sezonu na klupi, nema viziju oko toga kako ova ekipa treba igrati!?To je nedopustivo i to nije Zeljo.Zeljo nije SABLON,a on to pravi od nas KONSTANTNO i pitanje je dana kad ce to puci i onda Jovo na novo.Morzhy je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:40 amOk druže, nego kontam da je baš na Zajki najveći autoritet pokazao pa da se na to je aludiraNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:34 am@Morzhy Amar Osim sa svojim pristupom da mora kontrolisati sve,ni u kom slucaju i uopste ne ciljam na to prijatelju.![]()
Druga stvar,vidim dosta raje kritikuje Blagojevica.Vjerovatno su i upravu,jer decko skoro svaku tekmu ima po jednu kardinalnu gresku,ali hajmo ga malo analizirati.
Kad se te greske pocnu desavati?Tamo negdje od 60-70min,jel tako?Sta je to pa on padne tako zadnjih 20min? Vrlo jednostavno,ZAJKO ZEBA,pa i Zakaric,kao i oba beka prestanu da postoje na terenu i onda i Blagi i Ugi ili ko vec bude s njim u paru,to moraju kompenzirati,padnu fizicki (kad padnes fizicki padnes i mentalno) i greske pocnu da se dogadjaju.Ko ne vjeruje u to,dovoljno je samo pogledati nasu tranziciju kad Blagi povuce loptu nakon sto smo je oduzeli.Sve jasno.
Ovoj ekipi treba stoper,oba beka koja imaju motoriku da igraju gore-dole i znaju centrirati,te jak kreativac koji zna "stati na loptu",napraviti visak i da je brz.Prodisali bi tada kao ekipi,a vjerujte mi da tada ni nasi zadnji vezni ne bi kiksali,jer bi mogli raditi svoj posao, bez trcanja za druge pored sopstvenog.