Fulio si brate, mislim ta je garnitura, samo drugi sponzorhardwell je napisao/la:SUTRA PREDSTAVLJAMO DRESOVE! 100% PROVJERENO
![]()
![]()
![]()
Spoiler:
salemprolic je napisao/la:Ma i nema potrebe da se piše šta je, pa valjda je i to bit iznenadjenja...plus što će zaintrigirati one koji možda i nisu bili načisto hoće li dolaziti, pa prelome i pojave se na stadionu. Što se mene lično tiče, nadam se da je neka besplatna janjetina u pitanju
Ovaj ekran je za stalno.Elegant je napisao/la:Hoce li nova garnitura biti na pruge plavo-bijela, neki moderniji dizajn ? Svi to cekamo dugo vremena.
Sta bi od price da ce biti novi LED ekran da je ovaj trenutni privremeni ?
bijeli je bio strasaaaaaan... znam da je Dajdza poklonio jedan kolegi iz S.Brijegairfo je napisao/la:Mislim da je ovaj dres protiv Newcastlea sto smo nosili objektivno najljepsi dres u nasoj historijiGrbavica je napisao/la:cikazubo je napisao/la: Ako je finansijski jaca odlicno, al ja kao obicni navijac se prije svega nadam lijepoj garnituri, i finom dresu u kolekciji, samo da ne budu oni slim fit il kako vec..
Znaci ipak je nesto veliko u pitanju.storm_raider je napisao/la:Ja napisah danas.. bum. Uzivajte sutra, mnogi ce plakati od srece, zapamtite to!
Pa zar ovo sve sto se desava u proteklim danima nije razlog da placemo od srece? Svi mi koji volimo Grbavicu i Zelju?Elegant je napisao/la:Znaci ipak je nesto veliko u pitanju.storm_raider je napisao/la:Ja napisah danas.. bum. Uzivajte sutra, mnogi ce plakati od srece, zapamtite to!