Odavno jaču nisam čuo.Hurmasica je napisao/la:Pogurala nas partija, podržala čaršijaAjzea je napisao/la:Dresovi će biti unikatni.
Novi Grad - 3100KM
Zivio Semir Efendić i SDA.![]()
![]()

Odavno jaču nisam čuo.Hurmasica je napisao/la:Pogurala nas partija, podržala čaršijaAjzea je napisao/la:Dresovi će biti unikatni.
Novi Grad - 3100KM
Zivio Semir Efendić i SDA.![]()
![]()
Eto da se citiramBHDragons je napisao/la:Imam jednu super ekskluzivnu vijest. Znat će se sve u petak.
Pa petak je pricajBHDragons je napisao/la:Eto da se citiramBHDragons je napisao/la:Imam jednu super ekskluzivnu vijest. Znat će se sve u petak.
Pa na zvančnoj je izašlo, ne bih da kvarim sutrašnje saopćenjedamirfile je napisao/la:Pa petak je pricajBHDragons je napisao/la:Eto da se citiramBHDragons je napisao/la:Imam jednu super ekskluzivnu vijest. Znat će se sve u petak.
manijak_do_kraja je napisao/la:Hajde bolje sutra da saznamo, da podgrije malo atmosferu. Ne znam ni ja i mene zanima, ali hajde mozemo sacekati jos par sati
Mislim da je ovaj dres protiv Newcastlea sto smo nosili objektivno najljepsi dres u nasoj historijiGrbavica je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Ako je finansijski jaca odlicno, al ja kao obicni navijac se prije svega nadam lijepoj garnituri, i finom dresu u kolekciji, samo da ne budu oni slim fit il kako vec..Grbavica je napisao/la:Vjerovatno je Diadorina ponuda bolja od trenutne Jomine.
Nemojte, znam i jadamirfile je napisao/la:Pa petak je pricajBHDragons je napisao/la:Eto da se citiramBHDragons je napisao/la:Imam jednu super ekskluzivnu vijest. Znat će se sve u petak.
će ti radimo lajvstrim sa sjevera?Leon_Professional je napisao/la:OPAAA![]()
![]()
![]()
Samo mi uprava soli ranu, namjerno ovo rade jer ja ne mogu doci. Sretno svima sutra, zajedno do pobjede!
Ma tad cu ja biti vjerovatno negdje u putu, samo ti uzivaj! Ako vec hoces pomoci, onda nekog zaduzi da snimi tekmu ono kako ti znas u HD-uLARSSON je napisao/la:će ti radimo lajvstrim sa sjevera?Leon_Professional je napisao/la:OPAAA![]()
![]()
![]()
Samo mi uprava soli ranu, namjerno ovo rade jer ja ne mogu doci. Sretno svima sutra, zajedno do pobjede!
Stari grad 3100 KMAjzea je napisao/la:Dresovi će biti unikatni.
Novi Grad - 3100KM
Zivio Semir Efendić i SDA.