ponosannavas je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 4:47 pm
djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 3:31 pm
ponosannavas je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 3:26 pm
Znam da je tekma i znam sve ali evo igrači SPlita svi slobodni i pitari izgleda ganjaju DUpovca. Zamolio bih da Ćenan zaganj lijevog beka Alema Merajića. Uklapa nam se u ovaj sistem dovođenja igrača u zadnjih mjesec dana. I mislim da je dobro pojačanje.
Ja mislim da nije.. A dokaz je i to da je imao desetak nastupa ove sezone, u ocajnoj ekipi. Ako si malo pratio, i kad je dobio sansu, strasno los je bio na terenu.. Definitivno igrac bez kvaliteta za Zelju..
Nisam ga pratio toliko u Splitu. Jednu ili dvije tekme. Uglavnom nije mi bio loš, ali ja ga od ranije znam i meni to što je tamo bio loš ništa ne znači ako će ovdje raditi odgovorno i ozbiljno. Mislim da ima potencijal a kad ga ima onda to ispliva nakon pola godine kao što je isplivalo kod Miće npr, pa kao što je Miro vratio formu i sl. Igre u raspaloj ekipi ne uzimam za relevantne. Što to nebi mogli potpisati ga kao Zajmovića pola+2,5 i dovedeš Projića. Imaš riješene obje bekovske pozicije jer Stana može i desno a i na krilu uskočiti i to je to. Nemojte mi samo pričati o Beširu i Šehiću jer sam već pet puta davao svoje mišljenje što mislim da ne možemo još narednih pola godine minimalno ozbiljno računati na njih.
Ma ja sam misljenja da na Besirevica necemo moci nikad racunati. Sto se Merajica tice, gledao sam cesto, dobije priliku, pocne utakmicu i odigra ocajno, i onda je sljedece 4 na tribinama.. Sjecam ga se i iz Olimpika, imao je perspektivu, mlad, igrao standardno, o igrama se vec moze polemisati.. Toplo-hladno, al eto nekih dvadesetak godina je imao pa se malo moglo i progledati kroz prste. Ode u Makedoniju i kad se ocekivao napredak, da se probije, on je stao.. Nazaduje. Nije mi za poredjenja sa Mirom uopste, ja ga stavljam u koš sa Dadom Sadikovicem.. Korak naprijed, nazad dva.. Ja ga ne vidim ovdje i mislim da bi bio popljuvan i on i onaj ko ga je doveo nakon treceg treninga.. Da me ne shvatis krivo, postujem ja sve sto ti kazes, a ovo je samo moje misljenje..