Zar se ne ide preko Nikšića..
Zar se ne ide preko Nikšića..
Krpa Killer se zadržao čak 4 mjeseca i 3 dana u ŠveckojLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 2:21 pmHvala Bogu zaobidje nas Krpic.
Hajde Zece zabij danas prvijenac![]()
Ti više ne mereš ni ovo ko ja turističkiModel1964 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 2:19 pmCuj u godinamaponosannavas je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 2:14 pmDurže moj ja sam u godinama kad nikako ne bi mogao ići sa grupom. Fakat mi to nije ugođaj. Jeste možda da je kratka relaccija pa da se zezam, ali pet sati ili šest u jedno mpravcu i onda opet čekati nazad isto toliko bez noćenja. Nema šanse. Nego odem turistički i onda na tekmu. Ostanem noćiti, pa i do mora jedan dan i nazad.![]()
Sta sam ja onda![]()
U grobu![]()
Ja mislim da nije.. A dokaz je i to da je imao desetak nastupa ove sezone, u ocajnoj ekipi. Ako si malo pratio, i kad je dobio sansu, strasno los je bio na terenu.. Definitivno igrac bez kvaliteta za Zelju..ponosannavas je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 3:26 pmZnam da je tekma i znam sve ali evo igrači SPlita svi slobodni i pitari izgleda ganjaju DUpovca. Zamolio bih da Ćenan zaganj lijevog beka Alema Merajića. Uklapa nam se u ovaj sistem dovođenja igrača u zadnjih mjesec dana. I mislim da je dobro pojačanje.
I veznjaka Marka Pavlovskogponosannavas je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 3:26 pmZnam da je tekma i znam sve ali evo igrači SPlita svi slobodni i pitari izgleda ganjaju DUpovca. Zamolio bih da Ćenan zaganj lijevog beka Alema Merajića. Uklapa nam se u ovaj sistem dovođenja igrača u zadnjih mjesec dana. I mislim da je dobro pojačanje.
A ništa to što se liga smanjila sa 16 na 12 ekipa, što bi trebalo značiti da su ipak sve ekipe bar malo kvalitetnije i da će ipak pružiti malo veći otpor ekipama koje si naveo, samim tim će iste ostvariti manje bodova u prosjeku? Uglavnom nisi upravu, Edis je morao izboriti Evropu, pogotovo nakon onog niza pobjeda...gdje je krenulo po zlu, to ne znam
Ima, Marko Pavlovski.ponikao u jednoj od najjačih omladinskih škola u Srbiji,bio u Portu i Belgiji.
Djaba da nam na noge dodje Slava ce reci da Blagi, Markovic i Ugljesa mogu dati pecat u sljedecoj sezoni.Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 3:44 pmIma, Marko Pavlovski.ponikao u jednoj od najjačih omladinskih škola u Srbiji,bio u Portu i Belgiji.
Samo mu je menadzer zajeban![]()
Samo je pitanje na šta pečat.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 3:49 pmDjaba da nam na noge dodje Slava ce reci da Blagi, Markovic i Ugljesa mogu dati pecat u sljedecoj sezoni.Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 3:44 pmIma, Marko Pavlovski.ponikao u jednoj od najjačih omladinskih škola u Srbiji,bio u Portu i Belgiji.
Samo mu je menadzer zajeban![]()
Otpjevacemo I mi njima diveve,pa se njihovi nece moci sastaviti sa loptom od smjeha sat vremenaPlava Porodica je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 11:07 amhttp://sport.ske.ba/u-crnoj-gori-mijenj ... ljeznicar/
Joj sinane ti si gori od njih majke mi![]()
![]()