A to je drugoModel1964 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:44 pmSto si ond ocjenjivao DinuLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:37 pmE.**** vas led.
Govorimo o igrackim sposobnostima doticnog. Osobinama koje su krucijalne u fudbalu.
Kad govorimo neko dijete mrsav, slab, nejak tad nije problem, Leon je uvjek problem![]()
![]()
On nije fuzbaler niti je sportski tip
On je definicija nesportskog tipa![]()
Nejma ti brata Delada ti rastumaci
Ja kokeLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:46 pmA to je drugoModel1964 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:44 pmSto si ond ocjenjivao DinuLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:37 pmE.**** vas led.
Govorimo o igrackim sposobnostima doticnog. Osobinama koje su krucijalne u fudbalu.
Kad govorimo neko dijete mrsav, slab, nejak tad nije problem, Leon je uvjek problem![]()
![]()
On nije fuzbaler niti je sportski tip
On je definicija nesportskog tipa![]()
Nejma ti brata Delada ti rastumaci
![]()
Zajebancija.
Dela me i dan danas zajebava, a rodicu ne smije da zove![]()
Model1964 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:49 pmJa kokeLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:46 pmA to je drugo![]()
Zajebancija.
Dela me i dan danas zajebava, a rodicu ne smije da zove![]()
yebo ga Federer
Mogo je ozeniti i razvesti se do sada![]()
Tako je i na tekmama.. Na jugoistoku prije kad neko od one stalne raje ne dodje dvije tekme za redom odmah mu fatihe ucimo
Haj bar necemo morati traziti stream
Pekar i slasticsrkikirikikospice je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 10:36 pmKad on nece radi sebe da pazi ne mora vala ni radi raje. Mene samo zivo zanima dal' iko razgovara s njima na tu temu pa bar jednom u 15 dana.
Daj milim te zanjeni Sinamovu sliku za bilo sta da nije crveno. Mozes staviti sliku u nasem dresu, Federera, rode, zmajeve, slsdoled....Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 10:39 pmJedan slikao kolu i napisao opis "poslije treninga".