MrRiccoli je napisao/la:Fkt smo svi raja i svi se slazemo al hebala vas vise natasa fkt opraste s tim glupostima.
i vi trazite problem gdje ga nema. Niko nije pisao da se krade, muti i sl, samo su ljudi sa svog nekog stanovista rekli da je to njima astronomski.neroazzuro je napisao/la:Bilo je samo pitanje vremena kad ce neko pocet problematizovat utrosene cifre.
E sto mozemo s.rat, to je cudo jedno...
E ne mogu da vjerujem da poredis rad tvog lole iz mahale koji ti za 2 gajbe pive okreci stan i profesionalce gdje se za sve uradjeno uredno ispostavi racun, na sta se placa porez itd...Rodom s mejtaša je napisao/la:Nemojte me krivo shvatiti, ali ne mogu da ne napišem da su meni ove neke cifre astronomske. Nisam ove struke, pišem onako kao obični građanin. Ne bi ga meni u kući po ovim cijenama niko radio. Sa ovakvim cijenama teško ćemo mi daleko dogurati što se tiče radova. Opet kažem, ko se u ovo razumije možda mu je ovo normalno, ali meni kao laiku je ovo astronomija. Neće nama ni 50 miliona biti dovoljno da se napravi stadion prema onom prijektu. Skupa je ovo zaje.ban.cija.
exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.
za_zivot_cijeli je napisao/la:mala ispravka. parking je radio RAD a sumu PARK.exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.
https://www.youtube.com/watch?v=h7UomRPdZYs" target="_blankHadzijalagic je napisao/la:Ljudi ne zamarajte se cijenama.. Ima ko o tome misliti..
kao jedan od najdrazih forumasa i ti si me razocarao svojim stavovimaexbabilon je napisao/la:@plavo-bijeli
Onda je valjda to to. Hvala![]()
@CARSONIO
Izvini brate ako je tako, ali u nekoj priči kako na forumu tako i na drugoj strani se spominjala varijanta kao da bi Babić mogao poslati svoje mašine i ljude i da završe to. Zbog toga sam se iznenadio jer je očito posao urađen i plaćen kao da nam Babić nije u upravnom odboru, po zakonu reklo bi se. Tu moja sumnja prestaje i to je to. Podrška upravi.
delinjo je napisao/la:kao jedan od najdrazih forumasa i ti si me razocarao svojim stavovimaexbabilon je napisao/la:@plavo-bijeli
Onda je valjda to to. Hvala![]()
@CARSONIO
Izvini brate ako je tako, ali u nekoj priči kako na forumu tako i na drugoj strani se spominjala varijanta kao da bi Babić mogao poslati svoje mašine i ljude i da završe to. Zbog toga sam se iznenadio jer je očito posao urađen i plaćen kao da nam Babić nije u upravnom odboru, po zakonu reklo bi se. Tu moja sumnja prestaje i to je to. Podrška upravi.
Ma to ti je sve naturna laž.cala je napisao/la:Na ljude je fakat uticala ona emisija sa FTV. Maloprije sam se bas sa starim zakacio oko toga. Ljudima su u glavu utuvili da Miske obrce lovu preko Zelje, Miske pod svaku cijenu hoce zemlju oko stadiona da pravi sebi skladista i markete, hoce ljudi nebodere da prave... ***** ti Alija majku jesmo zatucan narod.