Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 5:44 pm

od kako sam se istovario 3 i kusur milje na 5m2 kupatila, vise mi nista nije skupo :rofl:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

MrRiccoli
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:44 pm

Fkt smo svi raja i svi se slazemo al hebala vas vise natasa fkt opraste s tim glupostima.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:45 pm

Nemojte biti isključivi u konverzaciji, raja moja draga naš narod preživljava od par stoja pa je i sam spomen stotina hiljada maraka dovoljan da se nekome okrene planeta oko njega. Raja koja ne devera sa gradnjom i građevinom je možda i zaprepaštena iznosima ali svako ko se iole razumije u ove radove može slobodno reći i da smo super prošli
イビチャ・オシム

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:45 pm

MrRiccoli je napisao/la:Fkt smo svi raja i svi se slazemo al hebala vas vise natasa fkt opraste s tim glupostima.
slika

:ganja: :rofl1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

iggy2377

pet jun 03, 2016 5:49 pm

Je li ko postavio clanak iz sporta da vidim sta je Amar rekao nisam u BIH trenutno

Kapiten
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:49 pm

neroazzuro je napisao/la:Bilo je samo pitanje vremena kad ce neko pocet problematizovat utrosene cifre.
E sto mozemo s.rat, to je cudo jedno...
i vi trazite problem gdje ga nema. Niko nije pisao da se krade, muti i sl, samo su ljudi sa svog nekog stanovista rekli da je to njima astronomski.
Nekim od nas je i par milja astronomija, a ne pola miliona. Opusteno.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

neroazzuro
Kontakt:

pet jun 03, 2016 5:50 pm

Ma sve ovo sto su ljudi do sad uradili (nabrojano milion puta) zasluzuje dozivotno povjerenje. Uzmi sad i ove otvorene mafijaske napade na ljude u klubu. Ja prvi nisam siguran da bih uspio smoc snage izborit se s tim.
Ako samo zakopaju temelje istocne tribine mislim da cu bit spreman djeci imena dat po njima.
Sad ja treba da analiziram jesul neki detalj mogli ili trebali drugacije... Nema smisla.

Plavo - Bijeli

pet jun 03, 2016 5:52 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Nemojte me krivo shvatiti, ali ne mogu da ne napišem da su meni ove neke cifre astronomske. Nisam ove struke, pišem onako kao obični građanin. Ne bi ga meni u kući po ovim cijenama niko radio. Sa ovakvim cijenama teško ćemo mi daleko dogurati što se tiče radova. Opet kažem, ko se u ovo razumije možda mu je ovo normalno, ali meni kao laiku je ovo astronomija. Neće nama ni 50 miliona biti dovoljno da se napravi stadion prema onom prijektu. Skupa je ovo zaje.ban.cija.
E ne mogu da vjerujem da poredis rad tvog lole iz mahale koji ti za 2 gajbe pive okreci stan i profesionalce gdje se za sve uradjeno uredno ispostavi racun, na sta se placa porez itd...

sta je siljak trebo ici od mahale do mahale i traziti kucne majstore pa ako zezne jbg ispravicemo mi to ne brini siljaa samo jos ovu da drmnem
BOG BOSNA I BOSNJACI

Plavo - Bijeli

pet jun 03, 2016 5:56 pm

exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.

Koliko ima kvadrata parkinga gdje je asfaltirano? Otprilike priprema terena, asfaltiranje itd izadje nekih 30-40KM po kvadratu... Moze i skuplje i jeftinije od ovoga, zavisi od debljine sloja, kakav je teren bio prije, kako se dogovoris, a i vremenski rok itd...

edit: gledajuci ovu sliku odoka kao da ima nekih 1.500 kvadrata sto bi doslo na cifru od nekih 30KM po kvadratu

slika
BOG BOSNA I BOSNJACI

CARSONIO
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:04 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.
mala ispravka. parking je radio RAD a sumu PARK.

exbabilon tako si me razocarao da to nije normalno stvarno nasi ljudi ne zasluzuju nista :palacdole: :palacdole: :palacdole: Po prvi puta u nekih 20 godina dodju ljudi koji nam nase snove ispunjavaju i pametnjakovici ulaze u neke cifre .
M nek je najskuplje na svijetu samo nek se nasa Grbavica gradi i ovim putem bi zamolio da uprava levatima nista i ne iznosi samo GRADI :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:05 pm

Ljudi ne zamarajte se cijenama.. Ima ko o tome misliti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Blueworld21
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:05 pm

Sat bagera puno košta, onda su se postavljale cijevi za odovod cijena je realna i fkt nema potrebe da se prebira i sumnja u iznose. Jedno je raditi kući sa nekim dundjer majstorima kojem plaćaš u kesu. A drugo kad ti radi firma kojoj plaćaš legalno preko računa.

diego1921
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:07 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ljudi ne zamarajte se cijenama.. Ima ko o tome misliti..
https://www.youtube.com/watch?v=h7UomRPdZYs" target="_blank :ganja:

exbabilon
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:08 pm

@plavo-bijeli
Onda je valjda to to. Hvala :palacgore:

@CARSONIO
Izvini brate ako je tako, ali u nekoj priči kako na forumu tako i na drugoj strani se spominjala varijanta kao da bi Babić mogao poslati svoje mašine i ljude i da završe to. Zbog toga sam se iznenadio jer je očito posao urađen i plaćen kao da nam Babić nije u upravnom odboru, po zakonu reklo bi se. Tu moja sumnja prestaje i to je to. Podrška upravi.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:10 pm

Pa poslao bi on da su njegove masine..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:13 pm

exbabilon je napisao/la:@plavo-bijeli

@CARSONIO
Izvini brate ako je tako, ali u nekoj priči kako na forumu tako i na drugoj strani se spominjala varijanta kao da bi Babić mogao poslati svoje mašine i ljude i da završe to. Zbog toga sam se iznenadio jer je očito posao urađen i plaćen kao da nam Babić nije u upravnom odboru, po zakonu reklo bi se. Tu moja sumnja prestaje i to je to. Podrška upravi.
kao jedan od najdrazih forumasa i ti si me razocarao svojim stavovima :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cala
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:15 pm

Na ljude je fakat uticala ona emisija sa FTV. Maloprije sam se bas sa starim zakacio oko toga. Ljudima su u glavu utuvili da Miske obrce lovu preko Zelje, Miske pod svaku cijenu hoce zemlju oko stadiona da pravi sebi skladista i markete, hoce ljudi nebodere da prave... ***** ti Alija majku jesmo zatucan narod.

blueheart
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:17 pm

Ljudi pa dal je moguce da se cijene gledaju, firme koje su radile si odlicne, makar neke koje poznajem, normalno je da ima jeftinije ali kako... mislim da se nema sta raditi pa se ljudi zamaraju glupostima. Sutra ocekujem neke novinare kako pisu da se mogao raditi neki drugi asfalt. Neka druga stolarija sa manje komora, pa i neko drugi da reze ona drva bla bla bla,,,, URADILI SU ONO STO NIKO DO SAD NIJE I SVAKA IM CAST NA TOME
DRZAVA ZELJO

exbabilon
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:18 pm

delinjo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:@plavo-bijeli

@CARSONIO
kao jedan od najdrazih forumasa i ti si me razocarao svojim stavovima :ganja:
:cry: :cry:
Mijenjamo onda temu, a ja se povlačim malo dok se ohladite i oprostite mi . :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 6:18 pm

cala je napisao/la:Na ljude je fakat uticala ona emisija sa FTV. Maloprije sam se bas sa starim zakacio oko toga. Ljudima su u glavu utuvili da Miske obrce lovu preko Zelje, Miske pod svaku cijenu hoce zemlju oko stadiona da pravi sebi skladista i markete, hoce ljudi nebodere da prave... ***** ti Alija majku jesmo zatucan narod.
Ma to ti je sve naturna laž.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava