Pa znam, zato ne kontam sto se raja ljuti na nase TV ovdje kad nije do nas. Ako njihove TV nece proizvodit signal nas niko ga ne moze kupit. A da nasa TV neka ide dole da snima to ja ne znam da je ikad iko i jednom uradio. Mada, iskoci mi na facebook-u Frekay-s pub kaze Zeta Zeljeznicar prenos. Ne znam otkud njima da ce bit prenosa il samo navlace raju bezveze.cikazubo je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 11:07 amPa onda se nema šta nadati da će neko prenositi, ako neće ti njihovi onda nema ni direktnog signala za kupiti niti će biti streama, tekstualni i to je to..
https://www.youtube.com/watch?v=NBfkvbeaIYgMorzhy je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 11:12 amTaman ima i prikladna reklama ispod slike njih dvojiceSIMA_SIMAU je napisao/la:Uz sliku sa treninga, na svom Facebook profilu Jahić je napisao: “Forma je prolazna, a klasa je vječna”.
Jahića se odrekao Petrović još u toku prošle sezone i prebacio ga da trenira sa juniorima, dok je na kraju sezone objavljeno da je postignut dogovor sa Bekrićem da ode na posudbu zbog “zategnutih odnosa” sa trenerom Plavih.![]()
Evo poslao sam Freaky's-u poruku pa ćemo vidjet šta oni kažu, ožda znaju nešto što mi ne znamozubanovic89 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 11:35 amPa znam, zato ne kontam sto se raja ljuti na nase TV ovdje kad nije do nas. Ako njihove TV nece proizvodit signal nas niko ga ne moze kupit. A da nasa TV neka ide dole da snima to ja ne znam da je ikad iko i jednom uradio. Mada, iskoci mi na facebook-u Frekay-s pub kaze Zeta Zeljeznicar prenos. Ne znam otkud njima da ce bit prenosa il samo navlace raju bezveze.
Mi smo krivi za Jahica, za te pare se morao koristiti mjesto Bogicevica jer je bolji igrac jednostavno. Covjek i dan danas prima platu i primat ce je dok mu ugovor traje. Slavkina je greska sto ga nije koristio. Ja bi mu dao da gradi istok da opravda tu platu.storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 11:20 amUz platu kakvu primaju za ono sto rade, pogotovo Jahic, Tuce je i odigrao prosle sezone solidno, mogu i suplemente sebi kupiti. Eto ti ljubavi prema Zelji. Volis klub, a dosao si povrijedjen i javljas se preko drustvenih mreza. A novac redovno lijeze. Sami smo krivi, to je istina, ali nemoj onda pricati o nekoj ljubavi prema Zelji.
Sta hoces Jahic je jedini titulu uzeo ove sezone. Doduse sa juniorima al je uzeo :placeodsmijeha:storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 11:20 amUz platu kakvu primaju za ono sto rade, pogotovo Jahic, Tuce je i odigrao prosle sezone solidno, mogu i suplemente sebi kupiti. Eto ti ljubavi prema Zelji. Volis klub, a dosao si povrijedjen i javljas se preko drustvenih mreza. A novac redovno lijeze. Sami smo krivi, to je istina, ali nemoj onda pricati o nekoj ljubavi prema Zelji.
Naravno da smo krivi i to nam je lekcija, Ja sam to i napisao. Meni se gade ovi izljevi ljubavi. On voli Zelju, itd. Ima citava armija ljudi koji stvarno vole Zelju i daju mu sve, a oni neka igraju kao sto su redovno i dobro placeni. Zelji treba profesionalan odnos igraca. Ljubav je bonus i zato znam da Zeljina djeca koja su sirom svijeta ovaj klub nece zaboraviti i da im je zelja da zavrse karijeru ovdje.mirzza je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 11:57 amMi smo krivi za Jahica, za te pare se morao koristiti mjesto Bogicevica jer je bolji igrac jednostavno. Covjek i dan danas prima platu i primat ce je dok mu ugovor traje. Slavkina je greska sto ga nije koristio. Ja bi mu dao da gradi istok da opravda tu platu.storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 11:20 amUz platu kakvu primaju za ono sto rade, pogotovo Jahic, Tuce je i odigrao prosle sezone solidno, mogu i suplemente sebi kupiti. Eto ti ljubavi prema Zelji. Volis klub, a dosao si povrijedjen i javljas se preko drustvenih mreza. A novac redovno lijeze. Sami smo krivi, to je istina, ali nemoj onda pricati o nekoj ljubavi prema Zelji.