Poslao sam pp
Nakon ne znam ni ja koliko godina praćenja Želje, svi oni koji su bili šupci prem aovom klubu karijera im je krenula nizbrdo ili još više nizbrdo ko su već tamo išli i obratno tj ko se potrudio krenulo je nabolje. Neki izuzeci su samo potvrdili pravilo. Čak sam u zadnje vrijeme mišljenja da ti izuzeci, koje ja smatram izuzecima, nisu ni izradili Želju nego je možda neko iz Želje prema njima bio nepravedan.storm_raider je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 11:11 pmGotalu je propala Rumunija, barem klub u koji je htio. Neka ga dalje od nas, budala.
Mislim da vecina ljudi tako razmislja, ja sam vazda govorio da baklja vrijedi kao jedan onaj paket A4 papira, pa ako nista uzeti od toga napraviti koreografiju XDSirAlexFerguson je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 8:07 amSvaka čast manijacima na bakljadi protiv Slobode, prelijepo je izgledalo i obislo je region. Međutim za mene lično je ovo puno draža i veća stvar. Kulturom možemo daleko stici! Bravo manijaci, bravo Željo!storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 12:43 am"Prvo, oduševljen sam kako su navijači Želja bodrili svoju ekipu. Deset hiljada ljudi je bilo na stadionu. To treba da bude primjer, ne nama, nego ligama u okruženju kako na jedan sportski način podržati svoj klub i navijati. Tu jednog papirića ili petarde nije bilo. Čak smo bili očekivali, znate šta se dešavalo u našoj velikoj državi, da bude neko nacionalno vrijeđanje ili nešto tako. Međutim, od toga ništa nije bilo i ja pravo da vam kažem bih želio da svi ti ljudi koji su bili tamo, tih deset hiljada, dođu u Podgoricu, pa neka navijaju za Želju, neka oni imaju veću podršku, samo da ljudi naši, simpatizeri vide kako se bodri i navija za svoj klub“, poručuje Vlaisavljević.
Ponosan!
Neshvatljivo mi je da ne bude bar neki stream, iako je tek prvo pretkolo EL. Ko ce pratiti tekstualni prenos, to mi je odvratno.Izlija je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 1:53 amSvaka tv kuća koja ima kakva takva reportažna kola može raditi prenos samo je pitanje koliko su domaćini tražili love za tv prava, sada svi gledaju da popune budžete što više i samo je tu caka. Ja još uvijek vjerujem da će se nešto prelomiti i da će biti neki prenos tekme a i ako ne bude tih 90 min. ću da tiho u sebi navijam i nervozno se šetkam unaokolo prateći svaku informaciju.
Ma BET365 i lagano jbg nema nam druge.Dominic je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:52 amNeshvatljivo mi je da ne bude bar neki stream, iako je tek prvo pretkolo EL. Ko ce pratiti tekstualni prenos, to mi je odvratno.Izlija je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 1:53 amSvaka tv kuća koja ima kakva takva reportažna kola može raditi prenos samo je pitanje koliko su domaćini tražili love za tv prava, sada svi gledaju da popune budžete što više i samo je tu caka. Ja još uvijek vjerujem da će se nešto prelomiti i da će biti neki prenos tekme a i ako ne bude tih 90 min. ću da tiho u sebi navijam i nervozno se šetkam unaokolo prateći svaku informaciju.![]()
Hahaha a gdje ce ko sa Bosnjomzubanovic89 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 10:34 amPa da li ste vi normalni cuj odavde neko dole da ide i radi TV prenosOvaj FACE-u salje mailove, ovom drugom krive turske serije. To je druga drzava, ne mozes tek tako poslat svoju ekipu da radi prenos sa tudjeg stadiona ljudi dragi sta vam je. Bice na sport1 textualni prenos nije nam prvi put da tako pratimo sta sad. Moglo je i gore, mogli smo bit Rangers i juce ispast od konobara iz Luksemburga i da se to prenosi na TV.
To je definitivno. Protiv Slobode jeste bilo sve odlicno, ali ovo protiv Zete mi je bilo mnogo draze i ljepse. Bez petarde, samo dlanovi. Ponosan, nema druge rijeci!azbaha je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:43 amMislim da vecina ljudi tako razmislja, ja sam vazda govorio da baklja vrijedi kao jedan onaj paket A4 papira, pa ako nista uzeti od toga napraviti koreografiju XDSirAlexFerguson je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 8:07 amSvaka čast manijacima na bakljadi protiv Slobode, prelijepo je izgledalo i obislo je region. Međutim za mene lično je ovo puno draža i veća stvar. Kulturom možemo daleko stici! Bravo manijaci, bravo Željo!storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 12:43 am"Prvo, oduševljen sam kako su navijači Želja bodrili svoju ekipu. Deset hiljada ljudi je bilo na stadionu. To treba da bude primjer, ne nama, nego ligama u okruženju kako na jedan sportski način podržati svoj klub i navijati. Tu jednog papirića ili petarde nije bilo. Čak smo bili očekivali, znate šta se dešavalo u našoj velikoj državi, da bude neko nacionalno vrijeđanje ili nešto tako. Međutim, od toga ništa nije bilo i ja pravo da vam kažem bih želio da svi ti ljudi koji su bili tamo, tih deset hiljada, dođu u Podgoricu, pa neka navijaju za Želju, neka oni imaju veću podršku, samo da ljudi naši, simpatizeri vide kako se bodri i navija za svoj klub“, poručuje Vlaisavljević.
Ponosan!
Pa onda se nema šta nadati da će neko prenositi, ako neće ti njihovi onda nema ni direktnog signala za kupiti niti će biti streama, tekstualni i to je to..
Taman ima i prikladna reklama ispod slike njih dvojiceSIMA_SIMAU je napisao/la:Uz sliku sa treninga, na svom Facebook profilu Jahić je napisao: “Forma je prolazna, a klasa je vječna”.
Jahića se odrekao Petrović još u toku prošle sezone i prebacio ga da trenira sa juniorima, dok je na kraju sezone objavljeno da je postignut dogovor sa Bekrićem da ode na posudbu zbog “zategnutih odnosa” sa trenerom Plavih.
Voli on Želju...ali pod svojim uslovima...eeeee majko draga....storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 11:20 amUz platu kakvu primaju za ono sto rade, pogotovo Jahic, Tuce je i odigrao prosle sezone solidno, mogu i suplemente sebi kupiti. Eto ti ljubavi prema Zelji. Volis klub, a dosao si povrijedjen i javljas se preko drustvenih mreza. A novac redovno lijeze. Sami smo krivi, to je istina, ali nemoj onda pricati o nekoj ljubavi prema Zelji.