Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vortex
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 05, 2017 9:30 am

Benjoza je napisao/la:
sri jul 05, 2017 9:12 am
Ako ima neko zainteresovan da ide u PG autom iz SA na tekmu nek se javi na pp. Imaju dva mjesta.
Poslao sam pp

ponosannavas
Kontakt:

sri jul 05, 2017 9:39 am

storm_raider je napisao/la:
uto jul 04, 2017 11:11 pm
Gotalu je propala Rumunija, barem klub u koji je htio. Neka ga dalje od nas, budala.
Nakon ne znam ni ja koliko godina praćenja Želje, svi oni koji su bili šupci prem aovom klubu karijera im je krenula nizbrdo ili još više nizbrdo ko su već tamo išli i obratno tj ko se potrudio krenulo je nabolje. Neki izuzeci su samo potvrdili pravilo. Čak sam u zadnje vrijeme mišljenja da ti izuzeci, koje ja smatram izuzecima, nisu ni izradili Želju nego je možda neko iz Želje prema njima bio nepravedan.

azbaha
Kontakt:

sri jul 05, 2017 9:43 am

SirAlexFerguson je napisao/la:
sri jul 05, 2017 8:07 am
sri jul 05, 2017 12:43 am
"Prvo, oduševljen sam kako su navijači Želja bodrili svoju ekipu. Deset hiljada ljudi je bilo na stadionu. To treba da bude primjer, ne nama, nego ligama u okruženju kako na jedan sportski način podržati svoj klub i navijati. Tu jednog papirića ili petarde nije bilo. Čak smo bili očekivali, znate šta se dešavalo u našoj velikoj državi, da bude neko nacionalno vrijeđanje ili nešto tako. Međutim, od toga ništa nije bilo i ja pravo da vam kažem bih želio da svi ti ljudi koji su bili tamo, tih deset hiljada, dođu u Podgoricu, pa neka navijaju za Želju, neka oni imaju veću podršku, samo da ljudi naši, simpatizeri vide kako se bodri i navija za svoj klub“, poručuje Vlaisavljević.

Ponosan!
Svaka čast manijacima na bakljadi protiv Slobode, prelijepo je izgledalo i obislo je region. Međutim za mene lično je ovo puno draža i veća stvar. Kulturom možemo daleko stici! Bravo manijaci, bravo Željo!
Mislim da vecina ljudi tako razmislja, ja sam vazda govorio da baklja vrijedi kao jedan onaj paket A4 papira, pa ako nista uzeti od toga napraviti koreografiju XD

nikson
Kontakt:

sri jul 05, 2017 9:44 am

Usitnilo usitnilo....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Dominic
Kontakt:

sri jul 05, 2017 9:52 am

Izlija je napisao/la:
sri jul 05, 2017 1:53 am
Svaka tv kuća koja ima kakva takva reportažna kola može raditi prenos samo je pitanje koliko su domaćini tražili love za tv prava, sada svi gledaju da popune budžete što više i samo je tu caka. Ja još uvijek vjerujem da će se nešto prelomiti i da će biti neki prenos tekme a i ako ne bude tih 90 min. ću da tiho u sebi navijam i nervozno se šetkam unaokolo prateći svaku informaciju.
Neshvatljivo mi je da ne bude bar neki stream, iako je tek prvo pretkolo EL. Ko ce pratiti tekstualni prenos, to mi je odvratno. :x

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 05, 2017 10:02 am

Dominic je napisao/la:
sri jul 05, 2017 9:52 am
Izlija je napisao/la:
sri jul 05, 2017 1:53 am
Svaka tv kuća koja ima kakva takva reportažna kola može raditi prenos samo je pitanje koliko su domaćini tražili love za tv prava, sada svi gledaju da popune budžete što više i samo je tu caka. Ja još uvijek vjerujem da će se nešto prelomiti i da će biti neki prenos tekme a i ako ne bude tih 90 min. ću da tiho u sebi navijam i nervozno se šetkam unaokolo prateći svaku informaciju.
Neshvatljivo mi je da ne bude bar neki stream, iako je tek prvo pretkolo EL. Ko ce pratiti tekstualni prenos, to mi je odvratno. :x
Ma BET365 i lagano jbg nema nam druge.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

zubanovic89
Kontakt:

sri jul 05, 2017 10:34 am

Pa da li ste vi normalni cuj odavde neko dole da ide i radi TV prenos :rofl: Ovaj FACE-u salje mailove, ovom drugom krive turske serije. To je druga drzava, ne mozes tek tako poslat svoju ekipu da radi prenos sa tudjeg stadiona ljudi dragi sta vam je. Bice na sport1 textualni prenos nije nam prvi put da tako pratimo sta sad. Moglo je i gore, mogli smo bit Rangers i juce ispast od konobara iz Luksemburga i da se to prenosi na TV.

salemprolic
Kontakt:

sri jul 05, 2017 10:40 am

zubanovic89 je napisao/la:
sri jul 05, 2017 10:34 am
Pa da li ste vi normalni cuj odavde neko dole da ide i radi TV prenos :rofl: Ovaj FACE-u salje mailove, ovom drugom krive turske serije. To je druga drzava, ne mozes tek tako poslat svoju ekipu da radi prenos sa tudjeg stadiona ljudi dragi sta vam je. Bice na sport1 textualni prenos nije nam prvi put da tako pratimo sta sad. Moglo je i gore, mogli smo bit Rangers i juce ispast od konobara iz Luksemburga i da se to prenosi na TV.
Hahaha a gdje ce ko sa Bosnjom
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

storm_raider
Kontakt:

sri jul 05, 2017 10:47 am

azbaha je napisao/la:
sri jul 05, 2017 9:43 am
SirAlexFerguson je napisao/la:
sri jul 05, 2017 8:07 am
sri jul 05, 2017 12:43 am
"Prvo, oduševljen sam kako su navijači Želja bodrili svoju ekipu. Deset hiljada ljudi je bilo na stadionu. To treba da bude primjer, ne nama, nego ligama u okruženju kako na jedan sportski način podržati svoj klub i navijati. Tu jednog papirića ili petarde nije bilo. Čak smo bili očekivali, znate šta se dešavalo u našoj velikoj državi, da bude neko nacionalno vrijeđanje ili nešto tako. Međutim, od toga ništa nije bilo i ja pravo da vam kažem bih želio da svi ti ljudi koji su bili tamo, tih deset hiljada, dođu u Podgoricu, pa neka navijaju za Želju, neka oni imaju veću podršku, samo da ljudi naši, simpatizeri vide kako se bodri i navija za svoj klub“, poručuje Vlaisavljević.

Ponosan!
Svaka čast manijacima na bakljadi protiv Slobode, prelijepo je izgledalo i obislo je region. Međutim za mene lično je ovo puno draža i veća stvar. Kulturom možemo daleko stici! Bravo manijaci, bravo Željo!
Mislim da vecina ljudi tako razmislja, ja sam vazda govorio da baklja vrijedi kao jedan onaj paket A4 papira, pa ako nista uzeti od toga napraviti koreografiju XD
To je definitivno. Protiv Slobode jeste bilo sve odlicno, ali ovo protiv Zete mi je bilo mnogo draze i ljepse. Bez petarde, samo dlanovi. Ponosan, nema druge rijeci!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

bistrikboy
Kontakt:

sri jul 05, 2017 10:48 am

Ovako je bilo i protiv Anorthosisa,1-0 ovdje i dole nema prenosa,pa pobjeda 3-1 :baklja:
1921-1987-2007

cikazubo
Kontakt:

sri jul 05, 2017 10:49 am

Kako se prenosila utakmica s Lovćenom, jel neka crnogorska tv kuća radila pa moja tv - BHT platilI signal ili su oni direktno prenosili ?

zubanovic89
Kontakt:

sri jul 05, 2017 10:56 am

cikazubo je napisao/la:
Kako se prenosila utakmica s Lovćenom, jel neka crnogorska tv kuća radila pa moja tv - BHT platilI signal ili su oni direktno prenosili ?
Pa platili signal naravno.

storm_raider
Kontakt:

sri jul 05, 2017 10:57 am

Jeste. RTCG -

Elegant
Kontakt:

sri jul 05, 2017 11:03 am

Bice stresno pratiti dangerous atack ali jbg. to nam je preostalo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

sri jul 05, 2017 11:07 am

zubanovic89 je napisao/la:
sri jul 05, 2017 10:56 am
cikazubo je napisao/la:
Pa platili signal naravno.
Pa onda se nema šta nadati da će neko prenositi, ako neće ti njihovi onda nema ni direktnog signala za kupiti niti će biti streama, tekstualni i to je to..

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 05, 2017 11:12 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:Uz sliku sa treninga, na svom Facebook profilu Jahić je napisao: “Forma je prolazna, a klasa je vječna”.

Jahića se odrekao Petrović još u toku prošle sezone i prebacio ga da trenira sa juniorima, dok je na kraju sezone objavljeno da je postignut dogovor sa Bekrićem da ode na posudbu zbog “zategnutih odnosa” sa trenerom Plavih.
Taman ima i prikladna reklama ispod slike njih dvojice slika

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 05, 2017 11:15 am

:rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jul 05, 2017 11:18 am

čuj klasa je vječna ahahahahhaha
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

sri jul 05, 2017 11:20 am

Uz platu kakvu primaju za ono sto rade, pogotovo Jahic, Tuce je i odigrao prosle sezone solidno, mogu i suplemente sebi kupiti. Eto ti ljubavi prema Zelji. Volis klub, a dosao si povrijedjen i javljas se preko drustvenih mreza. A novac redovno lijeze. Sami smo krivi, to je istina, ali nemoj onda pricati o nekoj ljubavi prema Zelji.

teteac8684
Kontakt:

sri jul 05, 2017 11:24 am

sri jul 05, 2017 11:20 am
Uz platu kakvu primaju za ono sto rade, pogotovo Jahic, Tuce je i odigrao prosle sezone solidno, mogu i suplemente sebi kupiti. Eto ti ljubavi prema Zelji. Volis klub, a dosao si povrijedjen i javljas se preko drustvenih mreza. A novac redovno lijeze. Sami smo krivi, to je istina, ali nemoj onda pricati o nekoj ljubavi prema Zelji.
Voli on Želju...ali pod svojim uslovima...eeeee majko draga.... :zid: :zid: :zid:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava