Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 04, 2017 12:23 pm

Mi kolike smo srece u Kini se promjeni pravilo oko stranaca i mi kratki ostajemo :ganja:

Da je kako imati Lendrica i sljedece sezone ali tesko.
200 hiljada i nisu neke strasne pare a zamjeniti Lendru je tesko.
Nek mu je sretno! Valjda nadjemo pravog strijelca pa s njim budemo konkurentni za titulu.

Model1964

uto jul 04, 2017 12:28 pm

Ja vam price i g.ovana.
Od sinoc traje ovo nazovi prepucavanje.
Sada se prica siri na visinu odsteta.
Napisite bilo sta malo obrazlozite, ubacite koji argument makar pogresan bio.
Ovi pokusaji duhovitosti koji lutaju od kvazisarkazna preko kvazisatire i svih drugih kvazija unistavaju i onako u zadnje vrijeme siromasnu temu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

boja mora
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:28 pm

Ja ga ne bi dao bez 500 000 eur

Morzhy
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:30 pm

pile87 je napisao/la:
uto jul 04, 2017 12:19 pm
1921.ba je napisao/la:
uto jul 04, 2017 12:16 pm
200 hiljada malo, premalo :D
Dati ga za 150 i ubaciti kadeta dosta vise polovnjaka...
Apsolutno se slažem. Štaviše mislim da mu treba još i platiti da ode kako bi kakav kadet dobio priliku.

sajo10
Kontakt:

Sta kazete ljudine, kakva Kina, yebo Kinu.. ;)

Nadam se da ce Lendric i Miroslav biti zadnji igraci koji ce ostajati prekovremena i koji ce na kraju otici za djabe ili za kikiriki (a mogao si dobiti dva,tri puta vise).

Upravo, molim vas. Ne ostavljajte igrace/omladince u klubu kada su dostigli maximum vec odma prodati!!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u uto jul 04, 2017 12:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jul 04, 2017 12:31 pm

chile je napisao/la:
uto jul 04, 2017 12:22 pm
pile87 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:
uto jul 04, 2017 12:16 pm
200 hiljada malo, premalo :D
Dati ga za 150 i ubaciti kadeta dosta vise polovnjaka...
Je li ti to neki od tih balavaca mazno nekog pa si se napalio toliko...
Uz Ivana bi jedino upakovao onog sto mu je psovao sa zapada.
Ti si neprijatelj kluba neces nasu djecu u ekipi.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:32 pm

haj' ne čekićaj više... :rofl:
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:34 pm

sajo10 je napisao/la:

Nadam se da ce Lendric i Miroslav biti zadnji igraci koji ce ostajati prekovremena i koji ce na kraju otici za djabe ili za kikiriki (a mogao si dobiti dva,tri puta vise).

Upravo, molim vas. Ne ostavljajte igrace/omladince u klubu kada su dostigli maximum vec odma prodati!!
Trebali smo ga prodati i ostati samo na Stevi Nikolicu od napadaca, citavu drugu polusezonu.. :roll: :karanje: ;)
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u uto jul 04, 2017 12:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

zubanovic89
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:35 pm

cikazubo je napisao/la:
uto jul 04, 2017 11:24 am
zubanovic89 je napisao/la:
uto jul 04, 2017 10:38 am
cikazubo je napisao/la:
uto jul 04, 2017 10:17 am

Amater do amatera, jedan Edin Avdić, sarajlija čovjek, godinama nije dobijao priliku na javnom servisu pored onih ubleha od novinara, znači čovjek čijem se znanju kada je u pitanju košarka dive i najveći treneri kada gostuju kod njega, toliko o javnom servisu, znam lično još jednog momka koji je živa encklopedija za košarku i fudbal, naravno nije dobio šansu u BHRT-u osim da čisti za njima pepeljare i donosi im sokove, ali ga je zato N1 primio na prbni rad i vjerovatno će za stalno..
Ako izuzmemo skroz priču o primanju sposobnih kadrova, a sjetimo se ko nam radi prenose već 20 godina, Šuko, Spaho, Kristić, Ahmetović, pa to je za plakati, ti mi realno reci koliko tu ima novinarstva i znanja, moj dojam je da ti ljudi ne prate ništa drugo osim našu reprezentaciju i ligu prvaka, a i u ligi prvaka ne zna izgovoriti imena igrača Porta npr, ili kad kaže u prenosu naše lige pirotehnika je svudje na svijetu davno prevaziđena samo je kod nas ostala meni bude jasno koliko on prati druge lige. Eto im direktora i njegovo porodično stablo koje je ubacio i koji je i njih primao ko zna već kako pa nek plaču njemu i njegovim, a nisu ni kadar ni menadžment a ni programska šema koja mene kao korisnika interesuje loši kako je nastao ovaj dug već je loš kako javni rtv servis postoji, ja im za te usluge neću nikad plaćati..
Edin Avdic kao "junior" dosao na BHT i prenosio ti je kosarku dok god je kosarke bilo na BHTu (dok SportKlub nije uzeo Euroligu i dok Bosna nije propala). A ta "enciklopedija" od covjeka, slobodno ti mogu reci da izmisljas. A i usrecio se sto je otisao na N1, ko fol CNN lokalna TV nesto ko Face samo sa malo vise para. Nacionalne TV svuda u svijetu nece da snimaju pirotehniku na stadionu da im se ne bi davao publicitet i ti sad ocekujes od komentatora da kaze kakva bakljada grob te **** ovo nidje na svijetu nema. Zbog takvih kao ti i propada javni servis a Mile Ronhil i Bake rade sta hoce.
Nađi Avdićev intervju pa poslušaj šta čovjek kaže. A imaš i Senadov prilog o vodstvu javnog rtv servisa, i sad narod kriv za gašenje, zna se ko je kriv imenom i prezimenom i zna se ko je nestao ali hajde nije tema za te stvari..
Ne sporim da je lose vodjen ali ljudi ne razumiju vaznost javnog servisa i sto vise doprinose njegovom propadanju bice gore. Ako ti trebam objasnjavati zasto je javni servis toliko bitan nemamo onda sta dalje pricat'.

ChWilla
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

Trebali smo ga prodati i ostati samo na Stevi Nikolicu od napadaca, citavu drugu polusezonu.. :roll: :karanje:
neambiciozna uprava, neće titulu, hoće pare, peru se pare, rastaljuju...
gradi željo boli te *****

azbaha
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:37 pm

https://fkzeljeznicar.ba/video-povratak ... icu/27017/

"Ne mozete porediti utakmice na lavoru i na dolini cupova" XD

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:41 pm

ChWilla je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

Trebali smo ga prodati i ostati samo na Stevi Nikolicu od napadaca, citavu drugu polusezonu.. :roll: :karanje:
neambiciozna uprava, neće titulu, hoće pare, peru se pare, rastaljuju...
... je.bo ih istok....
5. - 7. Okt 1992.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:42 pm

Joj Pile stvarno imam respect prema tebi ali ti moram reci da si dosadan.
Ne znam sta je uzrok ovom tvom pisanju, nisi nikad ovakav bio. :D
Evo i Modela si naljutio :kafa:

Hoce li Kjosevski produziti ugovor?! Ovo ne treba ostaviti sa strane da na kraju ne bi kratki ostali.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:54 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
uto jul 04, 2017 10:58 am
Elegant je napisao/la:
uto jul 04, 2017 10:44 am
Ruski klub za Lendrica navodno 200.000 € nudi.
Mjera...ocekivao sam cifru tu negdje oko 250 milja eura.
Kakva je praksa da se i pri ovakvoj prodaji ugovori procenat od naredne prodaje
Kad Lendra završi u Liverpulu za 15 miliona nečega da možemo kupiti lavor za treniranje
5. - 7. Okt 1992.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:55 pm

Pile ko kakvo dijete.. Nikako da shvati da ovdje qrac nekog boli za djecu kao djecu.. Ovdje se djeca pominju jer bi ona trebala biti jedan od osnovnih izvora finansiranja kluba, bar ako zelimo biti samoodrzivi.. Nemamo bogate vlasnike kao klubovi u evropi pa da nas zaboli neka stvar za pare.. Mi mozemo trositi ono sto zaradimo a zaraditi, najvecim dijelom, mozemo jedino od djece (uz promjenu strategije) i od evropskih takmicenja.. Svi smo svjesni da su pare od Dzeke, Sehica, Baje, Amira, kao i pare od evrope u pretprosloj godini, koje su opet zaradjene zahvaljujuci ponajvise toj "djeci", pomogle i u najvecem dijelu omogucile ljudima u upravi da svoje ideje i vizije provedu u djelo.. Nisu omladinci nesto sto hoces neces, vec su imperativ i ne samo kod nas vec i u puno jacim, uspjesnijim i bogatijim klubovima.. Sto se mene tice, ja klub nikad necu usloviti, niti rezultatom niti nekom strategijom.. Moja podrska ovoj upravi se ne zasniva na rijecima vec na djelima, u okvirima mojih mogucnosti.. Ako mi se nesto ne svidja imam pravo to i da kazem a ne svidja mi se sto smo odustali od jedne lijepe price za koju je, na zalost, povod bio kokuzluk, a tom pricom smo se svi ponosili onoliko koliko smo se ponosili i titulama, izgradnjom stadiona i ostalim lijepim stvarima.. Ako tu neko vidi moju neku zlu namjeru onda je uveliko pogrijesio u procjeni.. Ja sam uz klub vazda bio, placao vaucere za utakmice koje smo igrali bez gledalaca, placao godisnje, clanarine, placao stolice za zapad, platio stolicu za istok, spavao maltene na istoku dok se gradio.. Ali ne, ja nisam dobar navijac, ja sam dusman uprave jer zelim da se da konkretna sansa jednom, dvojici igraca iz pogona koji nam je vec puno donio i koji vazi za najuspjesniji u drzavi i najveci rasadnik reprezentativaca u svim drzavnim selekcijama.. Toliko od mene na ovu temu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Model1964

uto jul 04, 2017 12:57 pm

11plavih'92 je napisao/la:
uto jul 04, 2017 12:54 pm
boju dao si nebu... je napisao/la:
uto jul 04, 2017 10:58 am
Elegant je napisao/la:
uto jul 04, 2017 10:44 am
Ruski klub za Lendrica navodno 200.000 € nudi.
Mjera...ocekivao sam cifru tu negdje oko 250 milja eura.
Kakva je praksa da se i pri ovakvoj prodaji ugovori procenat od naredne prodaje
Kad Lendra završi u Liverpulu za 15 miliona nečega da možemo kupiti lavor za treniranje
Samo za rusenje, vracanje u prvobitno stanje
Jezero, gradsko kupaliste, bara, lokva, kaljuza....

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto jul 04, 2017 12:59 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Pile ko kakvo dijete.. Nikako da shvati da ovdje qrac nekog boli za djecu kao djecu.. Ovdje se djeca pominju jer bi ona trebala biti jedan od osnovnih izvora finansiranja kluba, bar ako zelimo biti samoodrzivi.. Nemamo bogate vlasnike kao klubovi u evropi pa da nas zaboli neka stvar za pare.. Mi mozemo trositi ono sto zaradimo a zaraditi, najvecim dijelom, mozemo jedino od djece (uz promjenu strategije) i od evropskih takmicenja.. Svi smo svjesni da su pare od Dzeke, Sehica, Baje, Amira, kao i pare od evrope u pretprosloj godini, koje su opet zaradjene zahvaljujuci ponajvise toj "djeci", pomogle i u najvecem dijelu omogucile ljudima u upravi da svoje ideje i vizije provedu u djelo.. Nisu omladinci nesto sto hoces neces, vec su imperativ i ne samo kod nas vec i u puno jacim, uspjesnijim i bogatijim klubovima.. Sto se mene tice, ja klub nikad necu usloviti, niti rezultatom niti nekom strategijom.. Moja podrska ovoj upravi se ne zasniva na rijecima vec na djelima, u okvirima mojih mogucnosti.. Ako mi se nesto ne svidja imam pravo to i da kazem a ne svidja mi se sto smo odustali od jedne lijepe price za koju je, na zalost, povod bio kokuzluk, a tom pricom smo se svi ponosili onoliko koliko smo se ponosili i titulama, izgradnjom stadiona i ostalim lijepim stvarima.. Ako tu neko vidi moju neku zlu namjeru onda je uveliko pogrijesio u procjeni.. Ja sam uz klub vazda bio, placao vaucere za utakmice koje smo igrali bez gledalaca, placao godisnje, clanarine, placao stolice za zapad, platio stolicu za istok, spavao maltene na istoku dok se gradio.. Ali ne, ja nisam dobar navijac, ja sam dusman uprave jer zelim da se da konkretna sansa jednom, dvojici igraca iz pogona koji nam je vec puno donio i koji vazi za najuspjesniji u drzavi i najveci rasadnik reprezentativaca u svim drzavnim selekcijama.. Toliko od mene na ovu temu..

:palacgore:

Omladinski pogon i dobar skauting su vazni izvori finansiranja bogatijim klubovima od naseg.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Model1964

uto jul 04, 2017 1:00 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
:palacgore: :pljesak:
Podpisujem

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 04, 2017 1:04 pm

Bravo druze za post..
Frajer opra od sinoc
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jul 04, 2017 1:07 pm

Pomalo je smiješno uspoređivati prošlu ponudu za Lendrića iz Kine s bilo kojom sadašnjom. Prva ponuda je došla iz Kine, a ko bi normalan išao tamo igrati fudbal, još u dobrim godinama, osim ako ne plaćaš masno, i klubu i igraču. Da imaš ponudu istu ponudu iz Grčke i Kine šta bi igrač uzeo? Zato se Kinezi moraju razbacivati parama da bi privukli igrače (jest mi to nešto svježe poznato u našem komšiluku). Sve ponude iz Kine su bar 4-5 puta veće od europskih. Mi sad možemo čekati da se opet neko iz Dalekog istoka zainteresira za najboljeg strijelca lige, pa da uzmemo fin novac, u bilo kojem drugom slučaju mi nećemo uzeti masne pare. Ako ćemo iskreno, iznos od 200000 € i veći su itekako povoljni za nas. Lendrić nije mlad kao što su bili Bajić, Amir, Memija recimo, pa da se mogu višestruko isplatiti kupcu, tako što će ih kasnije prodati za puno veće pare. Drugo, ako smo prethodno nabrojane prodavali za max. 500000 €, da njega prodamo za malo manji iznos je nerealno. Treće, on je imao padove u karijeri i niko ne može garantirati da će nastaviti trpati kao kod nas. Volio bih da ga prodamo za što veći iznos, ali nemojmo bacati raznorazne cifre i kuditi bilo koga ako ga prodamo za manje novca.
Također, mi Lendrića prodajemo kao gotov proizvod. Bajić i Amir su prodani kao veliki potencijali, ali ne gotovi proizvodi, te se od njih očekivalo da se još razviju i kasnije prodaju za veći iznos nego za koji su kupljeni. Tako će izgleda i biti. Od Baje se, recimo, nije očekivalo da odmah bude među top strijelcima lige, a od haubice se očekuje da nastavi (odmah) trpati protivničke mreže.
Nemojmo visoko letjeti, jer ko visoko leti nisko pada.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava