Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 01, 2016 1:50 pm

Bravo Miske :klanjase2:

Gaucho dobrodosao.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet apr 01, 2016 1:57 pm

Postavih nekidan pitanje ali me niko nije skontao pa da probam ovako, ako vas ima ( a znam da ima ) iz kluba kakve su šanse da se izlaz i ulaz sa parkinga napravi iza pomoćnog terena. Na ovakav ili sličan način
slika
Smatram da bi dobili na komociji prilikom organizacije i bolju mogućnost osiguranja lica koja bi koristila taj parking.
Zadnja izmjena: Izlija, dana/u pet apr 01, 2016 2:09 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

pet apr 01, 2016 1:59 pm

Kompanija Bosna reosiguranje je podržala projekat evropske Grbavice i uplatila novčani iznos od 1544,00 KM.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

pet apr 01, 2016 2:02 pm

Izlija je napisao/la:Evo malo slikica radova

slika
slika
Imas najbolji pogled iz stana na dunjaluku :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 01, 2016 2:05 pm

Okolele je napisao/la:Bravo Miske :klanjase2:

Trebao si sutra napisati za Gaucha :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 01, 2016 2:06 pm

Izlija je napisao/la:Evo malo slikica radova

slika
slika
Ne znam koliko bi koštalo, ali ja sam mišljenja da bi se i ovaj pomoćni mogao srediti, tj. ove triine. Obnoviti ovu pozidu vani, i dignuti dva tri reda, ne moraju se stolice redati, i bez njih bi to na nesto normalno licilo. Pravi primjer su ove pripremne tekme, gdje mnogi nisu vidjeli tekmu 8-)

Okolele
Kontakt:

pet apr 01, 2016 2:08 pm

Od posljednje objave skupljenog novca na stranici na osnovu objava sa stranice skupilo se jos 9.456 KM..Za pet dana.. :klanjase2:

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet apr 01, 2016 2:13 pm

cikazubo je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
Imas najbolji pogled iz stana na dunjaluku :zeljeznicar1:
Ovo mi je sa radnog mjesta a kuća mi je samo malo lijevo od juga.
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

pet apr 01, 2016 2:20 pm

Kompanija Šumarstvo Ljuta je podržala naš projekat i uplatila novčani iznos od 463,22 KM.

Ivicahuljev
Kontakt:

pet apr 01, 2016 2:26 pm

struja je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Nemoj kriti od ljudi bezveze. Evo novi dres
slika
:rofl1: :rofl1:
Odlican samo nek je domace,hoce li biti I onih dobrih jakni od 220 km :rofl1:
Hoće. Obavezno će biti sa kapuljačom kao uho od slona :DD:
A hoce li I nasi otpustat boju :rofl1: pa prilikom vadjenja vesa iz masine da pjevamo nas je cijeli svijet u plavo obojen

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 01, 2016 3:35 pm

Eno i Zavidovići uletili stoju. Hvala momci i hvala svima iz drugih gradova.
Šta nam je sa Travnikom - nekad skoro najjača filijala bila. Konjic je uletio odmah na početku ili griješim. Kad bi neko popisao sve gradove dosad da vidimo gdje smo, šta smo.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 01, 2016 3:36 pm

tm8782 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Bravo Miske :klanjase2:

Trebao si sutra napisati za Gaucha :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
jeKo Gaucho?

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet apr 01, 2016 3:39 pm

A marljivo rade i u prvom timu :zeljeznicar1:
slika
Zadnja izmjena: Izlija, dana/u pet apr 01, 2016 3:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
イビチャ・オシム

Virtu4L

pet apr 01, 2016 3:40 pm

02.04. Velež - Sloboda
10.04. Sloboda - Mladost
13.04. Željezničar - Sloboda
16.04. Sloboda - Široki Brijeg
20.04. Sloboda - Željezničar
24.04. Olimpic - Sloboda
30.04. Sloboda - Drina

Oni imaju Široki između dvije kup utakmice, to bi trebalo biti dobro, tri preteške utakmice za 7 dana, a roster im je već krnjav.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

smurf_
Kontakt:

pet apr 01, 2016 3:44 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Eno i Zavidovići uletili stoju. Hvala momci i hvala svima iz drugih gradova.
Šta nam je sa Travnikom - nekad skoro najjača filijala bila. Konjic je uletio odmah na početku ili griješim. Kad bi neko popisao sve gradove dosad da vidimo gdje smo, šta smo.
Dosta nas iz drugih gradova studira u Sa, i pojedinacno uplacujemo. Tako da te grupne uplate nisu bas pravo mjerilo gdje nas sve ima

seha
Kontakt:

pet apr 01, 2016 3:45 pm

Ne znam rade li vec tako da se uslika situacija prije pocetka sredjivanja jednog dijela i onda poslije kad se sredi, a bilo bi fino da se vidi poslije

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet apr 01, 2016 3:46 pm

Imaju i Olimpica u gostima. I to je sve ne samo laka utakmica.
Željezničar ante portas !

Neandertalac

pet apr 01, 2016 3:47 pm

Kako ce svi shebat za sponzora. Zato i jesmo najveci ;)
Željeznicar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

pet apr 01, 2016 3:50 pm

Bice njima mnogo laske protiv Veleza jer je teren u mnogo boljem stanju a ne ona oranica kad smo mi igrali, Mladost kuci im nece napraviti problem.

Na punoj Grbavici ce biti druga prica, opasan su tim ali im je igra provaljena, odbraniti svoj gol a njima dati dva za izlet u Tuzli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet apr 01, 2016 4:03 pm

U srijedu krenem na trening. I onako bacim par slika na forum i krenem do ulaza na Jug da vidim kako to sve izgleda iznad stadiona kad se pogleda. Ispred dvorane staje crni bmw, holandske table. Iz njega izlazi ogroman covjek, vec po faci vidis da je mrtvi kezualac i da pripada sigurno nekoj dobro organiziranoj skupini navijaca. Prilazi mi i pita me gdje Fan shop Želje. Ja naravno, kao pravi domacin ponudim se da mu pokazem i da ga odvedem u obilazak stadiona. Odmah mi se zahvalio i krenusmo u pricu, ko kad se sretnu dva stara dobra druga koja se nisu vidjela dugo vremena. On govori da je tu na odmoru sa zenom koja je porijeklom iz Doboja, a zive sad u Roterdamu. Odmah mi rece da je veliki navijac Fejnorda i skide duksericu da pokaze sve tetovaze. Grb Fejnorda, stadion istetoviran, naziv njihove navijacke skupine i ispod Hooligans. Kaze da je natjerao suprugu da dodju iz Zenice u Sarajevo samo da obidje stadion i kupi ponesto. Pitam ga a zasto bas Zeljo, odakle zna za nas Klub i sve to. Rece mi da kao svaki pravi obozavatelj fudbala prati svjetski fudbal, tako naravno i u drzavi odakle mu je supruga. Nastavlja on pricu, dodavajuci to da Želju odavno prati, jer kao sto on kaze, Klub je od raje, radnicki Klub, bas kao i njegov Fejnord. Dodaje i to, da ne voli Sarajevo i Ajax jer su politcki klubovi. Izmamio mi je osmijeh s tom recenicom jer nisam znao da je toliko upucen. Naravno u fan shopu je nakupovao svega i krenuli smo da udjemo da slika stadion i da mu pokazem i objasnim stvari vezane za Grbavicu. Zastitar nam nije dozvolio ulazak, međutim Haris Alihodžić je rekao da udjemo kada sam mu objasnio o cemu je rijec. Kada smo usli na Jug ostao je bez teksta i prvo sto je uspio izgovoriti je bilo "train" :lol: Objasnio sam mu sve vezano za Zeljeznicar, Grbavicu i Manijake. Nevjerovatno je koliko malo treba da bi ljudi shvatili da je tvoj Klub onaj pravi, da ima historiju i trofeje. Naravno, slikao je sve redom. Pitao me kada je sljedeca utakmica i kad je saznao da je u subotu bas se razocarao jer je danas otisao nazad za Roterdam. Pohvalio je i Bosanke , sa ovom sada ima troje djece i kaze "Mašala" :rofl: Onako u prici sam se bas udubio i ne shvateci da je proslo sat vremena tako brzo. Rekao je da pozdravim sve Manijake od raje iz Roterdama uz obecanje da kada dodje 15.8. da ce ostati makar jednu utakmicu, iako bi volio i gostovanje s nama odraditi. Hvala Gerard
Spoiler:
slika

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava