Svrakino, pa onda NatasaAjzea je napisao/la:
Zapalit cigaru i blenut u kvalitet majice.

Svrakino, pa onda NatasaAjzea je napisao/la:
vanesa ganja fudbalere, ne bi me cudilo kad bi zavrsila s nekim od ovih saflux je napisao/la:Svrakino, pa onda NatasaAjzea je napisao/la:
joj kec je bio za kućeBrkoo je napisao/la:
Previse lako smo se Yoshide odrekli, vidi ga sad![]()
Zamjena travnjaka na Bilinom Polju 2012. godine je kostala oko 1,500,000 KM, koje je finansirala Opština Zenica, dok je najjeftiniji travnjak u regionu zamijenjen na Poljudu 2014. - te za nekih cirka 700.000 KM. Dakle ovo je nemoguće uraditi bez konkretne pomoći Opštine ili saveza, što bi bilo u neku ruku i normalno da se radi kao npr. u Turskoj gdje svaki tim koji uđe u prvu ligu dobije novi stadion kod nas bi se makar malo trebali potruditi i dati nešto novca za ulaganje u infrastrukturu i svaki stadion bi trebao da ima dobar travnjak jer je to preče za dobar fudbal od npr. tribine,. koje kod nas i ovolike kolike su nisu popunjeneAjzea je napisao/la:500.000KM minimum.
A i nije nam los teren da bi se previse zamarali ovom temom...cala je napisao/la:Sve dok ne budemo imali para i da odrzavamo teren, ne trebamo ga ni mijenjati. Bilino je vec osteceno, ispred golova blato. Za par godina ce sve opet po starom biti.
Nece nikad po starom ako je sve uradjeno ispod same trave kako treba, najlakse je ozivit travu, na bilinom se teren moze sad sredit za 4-5 dana da bude kao nov, sto i jeste slucaj kad repka igra. Bitna je podloga, drenaza, grijaci, sistem za navodnjavanje i ostale stvari.cala je napisao/la:Sve dok ne budemo imali para i da odrzavamo teren, ne trebamo ga ni mijenjati. Bilino je vec osteceno, ispred golova blato. Za par godina ce sve opet po starom biti.
Stevanovic nije puno igrao, a Hodzic je drugo poluvrijeme igrao, i dobro, skoro odlično igrao, bit će od njega igračinaw0st je napisao/la:Jel neko gledao BiH , kakvi su bili Hodzic i Stevanovic ?
Kad joj je matura da svratim?ž'21 je napisao/la:Je li ovo VanesaAjzea je napisao/la:
jestee Vanese Crnoje.ž'21 je napisao/la:Je li ovo VanesaAjzea je napisao/la:
Natasa je ko boggdiego1921 je napisao/la:Mirso stari vuk ! Dobra mala ko Natasa !!
Mozda da ispratimo primjer Sirokog Brijega, oni su kako me sjecanje sluzi izvrsili rekonstrukciju postojeceg terena, podigli travu i popravili podlogu i drzenazu i vratili opet istu travu, i onda skoro odradise prozracivanje i dosadjivanje, i sad imaj jako fin teren, nije kao BP ali posle njih je najbolji, dobro je izdrzao i one utakmice po jakoj kisi, ne znam koliko ih je kostala ta rekonstrukcija.FKZ1921 je napisao/la:Zamjena travnjaka...
Zavisi šta se sve radi u sklopu "zamjena travnjaka".
Ako će se raditi sve kompletno,kao što je to radjeno u Zenici,to je koštalo 1400000 km.
Puno puta sam ulazio na stadion dok se to radilo...
Ogromna količina zemlje je iskopana i izvezena van,cca 80 cm se išlo ispod nivoa travnjaka. A potom se išlo sa drenažom,tri različita sloja,potom grijači(mislim dvadesetak km cijevi),prskalice pa travnjak.
Održavanje stadiona...Sad to u Zenici radi gradsko komunalno Alba. Ugovor je na 150 000 km godišnje. To su neki realni parametri oko održavanja.