Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 03, 2017 12:28 am

Tersalo se, tersat ce se.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

bianco blu
Kontakt:

pon jul 03, 2017 12:42 am

treba se sa Vecom produžit ugovor, Boga mi eto

BabOsim
Kontakt:

pon jul 03, 2017 1:06 am

Je li ovo Osim Jr.? slika

Southboy
Kontakt:

pon jul 03, 2017 1:15 am

Ja bi za 2.pretkolo abd stavio sljedece cijene:

Jug-6km
Sjever-12km
Istok-15km
Zapad-25km

I mislim da bi ovo bila najbolja varijanta kada se uzme u obzir sta koja tribina nudi i sami uslovi na njoj..jer jeftino bi bilo da bude 5,10,15 a nelogicno 5,15,15 ko prosli put..

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk

kvalitet
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:12 am

Southboy je napisao/la:
pon jul 03, 2017 1:15 am
Ja bi za 2.pretkolo abd stavio sljedece cijene:

Jug-6km
Sjever-12km
Istok-15km
Zapad-25km

I mislim da bi ovo bila najbolja varijanta kada se uzme u obzir sta koja tribina nudi i sami uslovi na njoj..jer jeftino bi bilo da bude 5,10,15 a nelogicno 5,15,15 ko prosli put..

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk
Ma vjerujem da će biti iste cijene. Ne bi bilo logično da AIK bude jeftiniji od Zete. Us*rali su oni s kartama sad i to dobro. Jedna od rijetkih mana u Klubu (mimo sportskog segmenta) jeste način na koji se određuje cijena karata. Ne može Zeta biti skuplja od Sarajeva. Isto kao što će mančesterski ili madridski derbi uvijek biti skuplji od utakmica tih klubova protiv recimo Šahtara, Dinamo Zagreba ili Dinamo Kijeva. Bez obzira na to što je Evropa. Da je pretkolo Lige prvaka pa i nekako, ali je ipak riječ o pretkolu drugorazrednog evropskog takmičenja...

Helem, neka sad bude ovako (kada, nadam se, prođemo Zetu), neka ostave cijenu i protiv AIK-a. Ali, neka budu pametniji u ligi. Ne može biti ista cijena karte protiv Sarajeva ili Zrinjskog i protiv GOŠK-a. A, da ne govorim o nekim porodičnim paketima i slično...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:48 am

Jug 6 KM sa člankom, bez 10.
Sjever 12, istok 15
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ipe
Kontakt:

pon jul 03, 2017 3:07 am

treba još skuplje, samo za djecu nekako da bude jeftinije

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 03, 2017 5:35 am

Da se ne bi pravila ogromna razlika Jug dici na 7, sjever spustiti na 12, a istok na 15. Naravno, u slucaju prolaska, a zaista se tome nadam.
Po izvjestaju i snimcima dosta raje koja je bila na derbiju u lavoru u majicama "Ultras Zeljeznicar" je bila na istoku. Ne mora to znaciti da su oni vazda na Jugu ili u kopu, ali definitivno vise navijaju od onih sto ih je bilo, a nije mali broj. Upravo,zbog te razlike u cijenama neko iz privatnih , neko iz poslovnih obaveza nije stigao prvi dan kupiti Jug, a sutradan je ostao vec mali broj karara. I kupili su ga oni sto ne bi trebali radi cijene. Ja to bar tako gledam, jer taj derbi je bio prije mjesec i po, a zna svako kakva je atmosfera napravljena na lavoru.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ublehas
Kontakt:

pon jul 03, 2017 7:57 am

Plava Porodica je napisao/la:
pon jul 03, 2017 5:35 am
Da se ne bi pravila ogromna razlika Jug dici na 7, sjever spustiti na 12, a istok na 15. Naravno, u slucaju prolaska, a zaista se tome nadam.
Po izvjestaju i snimcima dosta raje koja je bila na derbiju u lavoru u majicama "Ultras Zeljeznicar" je bila na istoku. Ne mora to znaciti da su oni vazda na Jugu ili u kopu, ali definitivno vise navijaju od onih sto ih je bilo, a nije mali broj. Upravo,zbog te razlike u cijenama neko iz privatnih , neko iz poslovnih obaveza nije stigao prvi dan kupiti Jug, a sutradan je ostao vec mali broj karara. I kupili su ga oni sto ne bi trebali radi cijene. Ja to bar tako gledam, jer taj derbi je bio prije mjesec i po, a zna svako kakva je atmosfera napravljena na lavoru.
Ima dosta raje koja ide na dosta gostovanja, ali vremenom prelaze sa juga na druge tribine. To je jedan od razloga što je bilo "Ultras Željezničar" na istoku.
Mislim da je sasvim korektno što je ponuđeno dan prije da članovi kupe karte. Samo još napraviti razliku između sjevera i istoka i to je to.
Za obične utakmice staviti jug 5, sjever 8, istok 10 i to je to.

cikazubo
Kontakt:

pon jul 03, 2017 9:22 am

Čitam sad kazniće se navijači Rangersa jer su papire od koreografije pobacalia a nekolicina je doletila i na teren, pa sam se sjetio kako je neki maloumnik zamalo pogodio golmana Zete u prvom poluvremenu, ne znam ni šta je bacio ali je doletilo do vrha 16m i u padu se raspalo, čini se kao malo veći sendvič, sreća pa ga nije pogodoio a bilo je blizu..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 03, 2017 9:29 am

cikazubo je napisao/la:
Čitam sad kazniće se navijači Rangersa jer su papire od koreografije pobacalia a nekolicina je doletila i na teren, pa sam se sjetio kako je neki maloumnik zamalo pogodio golmana Zete u prvom poluvremenu, ne znam ni šta je bacio ali je doletilo do vrha 16m i u padu se raspalo, čini se kao malo veći sendvič, sreća pa ga nije pogodoio a bilo je blizu..
Hahaha primjetio sam i ja to...samo sto ti kazes sreca pa nije golmana pogodilo i tu bi nam kraj bio.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cikazubo
Kontakt:

pon jul 03, 2017 9:35 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jul 03, 2017 9:29 am
cikazubo je napisao/la:
Hahaha primjetio sam i ja to...samo sto ti kazes sreca pa nije golmana pogodilo i tu bi nam kraj bio.
I onda neko kaže grupa kriva, ne možeš ti kontrolisat 3000 ljudi, fino momak na megafonu 2-3 puta upozorio da se po spuštanju koreogrfije oslobe stepenice, da se prate upute, da se ništa ne pali i ne baca, al džaba nađe se levat koji se spuco s nečim pa nas je mogo koštati pola ovih prodatih ulaznica da je bio precizniji u namjeri.

Još jedna primjedba je što su redari puštali one padobrance koji su preko šume ulazii na jug, još "mačka" se dotjerala utegla a momci je prebacuju peko one ograde :roll: , hajd da su neka mala dječica koja nemaju za karte pa se provlače da navijaju i gledaju utakmicu, nego klipani od po 20-30 godina još cure sa njima a nemaju petaka za kartu.. :r :oops1:
Nek obavezno povedu računa o tim stvarima kad se već vraćaju s kapije roditelji koji nisu kupili kartu za dijete, ne znam što ne zavare ili ne zamijene onaj dio ograde na tranzitu..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon jul 03, 2017 9:37 am, ukupno mijenjano 1 put.

mula
Kontakt:

pon jul 03, 2017 9:36 am

Da li će Stanić desno a Stevanović na klupu?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Dominic
Kontakt:

pon jul 03, 2017 9:44 am

A koga ce Celo prijaviti protiv AIK-a, ako prodjemo, Ramovica ili Projica? Valjda ima pravo samo na jednog novog igraca.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 03, 2017 9:50 am

mula je napisao/la:
pon jul 03, 2017 9:36 am
Da li će Stanić desno a Stevanović na klupu?
Tu bi nam.vjerovatno i kraj bio.

mirzoni1921
Kontakt:

pon jul 03, 2017 9:51 am

Dominic je napisao/la:
A koga ce Celo prijaviti protiv AIK-a, ako prodjemo, Ramovica ili Projica? Valjda ima pravo samo na jednog novog igraca.
mislim da se pravi novi spisak. tako da bi mogao prijaviti obojicu

tm8782
Kontakt:

pon jul 03, 2017 10:05 am

mirzoni1921 je napisao/la:
pon jul 03, 2017 9:51 am
Dominic je napisao/la:
mislim da se pravi novi spisak. tako da bi mogao prijaviti obojicu
Mislim da imamo pavo na jednog igrača do srijede sad prijaviti.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 03, 2017 10:15 am

Mislim da nemamo, to je to za prvo pretkolo.
Poslije ide novi spisak.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 03, 2017 10:39 am

Leon_Professional je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jul 03, 2017 12:06 am
Ja nesto kontam Haris Duljevic novi igrac Zeljeznicara hahahaha to bi bio boooo.
Ako u Sar. nije prihvatio 11 milja eura i bonuse, mislis da mu mi mozemo dati vise. :skoljka:

Mogo bi jel de i Krpic naletiti, Ordaga vec dosao. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Hahahah čuj 11 milja eura, vrhunski... pa gdje igra to Sarajevo u bundesligi.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 03, 2017 10:48 am

Tako su oni pisali na forumu. Prvo 9 hiljada pa 11 kao da su mu nudili i bonuse moguce do 50 hiljada nakon 6 mjeseci.
Mada vidim da ti bolje znas.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava