Ovo ja godinama govorim. Plus sto im je ego toliko izranjavan da ne vide ispravan put, pa slabo treniraju sto u konacnici da kriminalan ucinak.cikazubo je napisao/la:Dosao je i Zahirovic, ja se nadam da ce me demantovat kad prodje priprme, ali ono je meni kanta od igraca i nije slucajno toliko pao da je dosao u nasu ligu, kad igramo na pobjedu i napadamo Enis djeluje kao Pirlo pored njega znaci lik je s loptom 0, sad su tu i Ugljesa i Hervas, oporavlja se i Dado tako da sa onakvim igrama ce tesko opstati, zato se ne bih usudio reci da bi Hadzic i slicni bili najbolji igraci lige..ChWilla je napisao/la:svako od njih da ti sad dođe bio bi najbolji igrač lige.
Bogami i Stevanovic je zakuca, nije kao Ara ali skorocikazubo je napisao/la:Al je Ara zakuca od precku mahalski..![]()
Dobro odigrase drugo poluvrijeme, pobijedi bolja ekipa na kraju jos s igracem manje, prodisali su ulaskom Are, Vrancica i Susica...
Eeeee kako je ona menee mogla imati, samo da je htjela.Okolele je napisao/la:Joj Ajzeeaa haha evo je cuva krave i ovce![]()
![]()
http://www.****.ba/352748/vijesti/crna ... e-i-krave/" target="_blank
Ako moze neko da postavi, i ja bih volio procitatiMATORI je napisao/la:Ako neko ima vremena da fotografiše i ovdje postavi današnji Švabin intervju u Avazu.
On kaže otprilike da je od osobe kojoj vjeruje čuo dobre stvari o Kostiću....
i da Miloš može biti rizik koji će se Želji isplatiti...
Ma u njegovom stilu...
Ma tako smo i mi mislili posle onih utakmica da ce Svraka u lige petice otic.. Dobar je Dulja, ali nista nije pokazao cijelu godinu do ove 2 utakmice za repku. Ja sam i dalje sretan sto nasi nisu bacili skoro pola miliona.Elegant je napisao/la:Duljevicu je ovo jednistvena prilika da ode iz Sarajeva, dobro je igrao na ove dvije utakmice repke, samo nece otici ni blizu parama koje hoce Sarajevo.