Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 9:54 am

Nisam optimista sa Projicem, jednostavno star je, ništa specijalno jer ne pokriva ofanzivu, kratkorocno rjesenje i nema dalje mogućnosti prodaje plus stranac.
Sve suprotno od Subica.
Mi ako hoćemo napredak i plasman u evropi što Slavko najavi ovakvi nam igrači ne trebaju.
Kratkorocno rjesenje valjda pokrije rupu na beku a opet moramo traziti beka koji pokriva cijelu stranu.

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:07 am

avlami97 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 9:53 am
Da je plagijat kao - S one strane Plive gajtan trava raste -, odnosno - Jedna si jedina - mozda bi shvatio.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
I to je prekomplikovano za ovaj mentalni sklop,vise voli ove jednostavnije tipa one:,ja sam mala pittbull ili one:sve,sve,sve mozes da mi das,al ja necu s'tobom jer si mafijas :placeodsmijeha:

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:09 am

Dragi naši igrači, znamo da ste sposobni da prokockate prednost koju nosite u Podgoricu, ali molim vas da te sposobnosti ne pokazujete u budućnosti. Hvala!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 10:14 am

LARS1921 je napisao/la:Treba nama neki bek koji će dati 15ak golova, namjestiti isto tako nekih 15-20, biti neprolazan u odbrani, da ima dribling ko mesi, po mogućnosti da može Vecu zamjeniti, da skine koji penal, da može loptu iz auta baciti 40-50 metara, da pogađa igrače u glavu
Haj za pocetak da dovedemo nekog koji ce garantovano biti bolji od Stane, sta mislis?
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub jul 01, 2017 10:14 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

exbabilon
Kontakt:

Mi mozemo prodavati igrace do 21 godine, sve vise od toga je skoro pa svejedno jel 25, 30 ili 35. Izleti u nekoilko godina neki Lendric koji je i prije Zelje imao ime pa ga mozes prodati s 25, ali ovo ostalo tanko.. To sto ne mozemo prodati poslije Projica ne igra vala ulogu, jer ne mozemo prodati ni 90% ovih mladjih. A s 29 godina on ne bi trebao imati problema s fizickom spremom, trcanjem i kondicijom. S te strane godine nisu problem.

Ostaje pitanje jel on kvalitet za Zelju, a u to stvarno ne bih ulazio, nek na terenu pokaze svoje,

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:15 am

Hadzijalagic je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Treba nama neki bek koji će dati 15ak golova, namjestiti isto tako nekih 15-20, biti neprolazan u odbrani, da ima dribling ko mesi, po mogućnosti da može Vecu zamjeniti, da skine koji penal, da može loptu iz auta baciti 40-50 metara, da pogađa igrače u glavu
Haj za pocetak da dovedemo nekog koji ce garantovano biti bolji od Stane, sta mislis?
Da li je ovaj garantovano losiji od stane?

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:18 am

Ne znamo ni je li bolji ili gori, u tome i jeste problem. Sa dovodjenjem Projica nismo nista naucili. Ne vidim razliku u dovodjenju njega u odnosu na dovodjenje Stojanovica, Husica, Bevaba, Kramarica, Mladenovica. Stana za sve njih ispo Marcelo. Nadao sam se da cemo konacno rijesiti tu poziciju kvalitetnim i ambicioznim igracem a ne rezervistom iz Napretka koji ce brzo uci u trecu deceniju zivota..

Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub jul 01, 2017 10:18 am, ukupno mijenjano 2 puta.

salemprolic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:24 am

Ja sam iskreno za svakoga koji je dolazio govorio samo daj lijevog beka, makar ce bit bolji od Stane na toj poziciji. I evo opstade covjek i ispade bolje rjesenje i od Kramarica, Husica, Bevaba, Stojanovica...zato i ne cudi sto svi sumnjaju u kvalitet Projica. Al eto ima teren, samo ce nam se reci sve.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:28 am

LARS1921 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 9:48 am
Treba nama neki bek koji će dati 15ak golova, namjestiti isto tako nekih 15-20, biti neprolazan u odbrani, da ima dribling ko mesi, po mogućnosti da može Vecu zamjeniti, da skine koji penal, da može loptu iz auta baciti 40-50 metara, da pogađa igrače u glavu
Jel' sviju ti?
:zid:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:29 am

Udri jače

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:31 am

Jos Stanic i nije lijevi bek pa bio bolje rjesenje od svih njih. Hajmo dovesti igraca da valja a ne neke kojima ce Zeljo biti vrhunac karijere.. Ne znam samo iz kojeg razloga se opravdava dovodjene Projica.

Dominic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:34 am

AsharaK je napisao/la:
pet jun 30, 2017 7:58 pm
Dominic je napisao/la:
pet jun 30, 2017 7:57 pm
Ajzea je napisao/la:
pet jun 30, 2017 7:53 pm

Nakon ponude od 800.000 eura za najboljeg napadaca lige i nekoga ko je u trideset utakmica zabio dvadeset golova? Jest' al' u curku.
Sve na stranu, za ovu upravu bih ruku dao, hvala im na svemu, posebno hadzi Senadu, ali najveca fula je bilo odbijanje tog miliona od KIneza, ako je istina. Lendric se tada morao pustiti i to bi uradili i puno veci klubovi jer bi podigli letvicu klubu po pitanju ino transfera i osigurali dobar dio budzeta, ali gotovo je sada.
drug pa ne bi nam imao ko igrati u napadu, ostali bi na Nikoliću
Uvijek je, druze, slobodnih igraca na trzistu da se zakrpi pozicija pa se tako mogao i Lendric nadomjestiti, a tolike pare da dobijemo za njega mozda za 10 godina necemo vidjeti.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:35 am

Jos Stanic i nije lijevi bek pa bio bolje rjesenje od svih njih. Hajmo dovesti igraca da valja a ne neke kojima ce Zeljo biti vrhunac karijere.. Ne znam samo iz kojeg razloga se opravdava dovodjene Projica.
Od istih onih i iz istih razloga kao uvijek. Da se opravda sve sto se moze. A kad se dokaze suprotno nestanu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:36 am

ne znam vala ni iz kojeg se razloga pljuje po inerciji i pozivanjem na druge igrače. lik je igrao u solidnoj ekipi lige za koju se svi slažemo da je jača od naše. dok je on bio starter bili su četvrti. bolji od toga za naše mogućnosti ne rastu na grani...a imaju još vremena koliko hoćeš da slušaju i druge ponude.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:36 am

Ispada hajmo samo popuniti rupu na toj poziciji pa sta Bog da. Isto kao i u prethodnim prelaznim rokovima.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:37 am

A znači on ne valja jer ga forumaši ne gotive? Da ga forumaši gotive on bi valjao ?

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:39 am

LARS1921 je napisao/la:
A znači on ne valja jer ga forumaši ne gotive? Da ga forumaši gotive on bi valjao ?
Ti ili trolas ili se pravis lud, da nekazem nesto teze. Ne vrijedi s tobom raspravljati. Meni je dovoljno sto je bio rezerva u prosjecnoj ekipi iz Srbije i sto za polusezonu ima 3-4 utakmice u takvoj ekipi. Tvoji argumenti su?

@cwilla ne pljujem ga po inerciji i ne pljujem njega uopce vec onog koji dovodi takve igrace..

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:41 am

sub jul 01, 2017 10:39 am
LARS1921 je napisao/la:
Ti ili trolas ili se pravis lud, da nekazem nesto teze. Ne vrijedi s tobom raspravljati. Meni je dovoljno sto je bio rezerva u prosjecnoj ekipi iz Srbije i sto za polusezonu ima 3-4 utakmice u takvoj ekipi. Tvoji argumenti su?
Prosječna ekipa iz Srbije > 10 ekipa iz PLBiH, ove dvije tamo-vamo

Argument je što je odigrao 3-4 utakmice? Odličan argument

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:41 am

Niko ne pljuje. Kritikujemo. Dok kritikujemo nece se ponavljati iste greske dvije godine zaredom. Dok se klima glavom ko i prije, necemo na bolje.
Ako ti sta nije jasnije,pogledaj opet parolu iz zadnjeg kola.
Zadnja izmjena: Plava Porodica, dana/u sub jul 01, 2017 10:42 am, ukupno mijenjano 1 put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salemprolic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:42 am

Ja sam rekao, treba sacekati, ne zuriti, mozda Subicu propadne sve vani, smanji apetite, i uspijemo ga nagovoriti. Mozda izleti neki drugi, mladji, bolji. Projic mi je iskreno tipican primjer ovih bekova sto su nam prodefilovali kroz klub u ovih par godina. Al eto sad kad vec dolazi, moram se nadati da ce pokazati nesto. A da ocekujem Stanu kroz 4-5 tekmi ko glavno rjesenje opet, ocekujem.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava