Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 10:02 am

pa igrao je 18 kola na desnom beku, je li nešto aman zaman odigrao? nije, sve isto, poslije evrope generalno ništa nije odigrao.

moj je utisak da on malo teže van terena podnosi tranziciju dječak - čovjek i da je do toga više nego do bilo čega na terenu. njega neko generalno, uopšte mora pravilno usmjeriti. valjda ovi malo više znaju o tome od ovih prije...trebalo bi.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:03 am

exbabilon je napisao/la:Da smo Memiju gurali na desnom beku sad bi hladno bio prvi izbor i u repki, kad gledam Vranjesa place mi se... nadam se Aci i Mici u drugom poluvremenu.
Memija bi 100% bio standardni reprezentativac tj. u krugu od nekih 18-20 igraca da je igrao sezonu na beku, imao je želje i htjenja, nije bio bezvoljan kao period nakon evropskih utakmica, ali nije momak za krila pogotovu ne lijevog, nadam se da će ga Kostić gurant na prirodnoj poziciji.

godrina
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:04 am

a valjda ce ovaj sad malo bolje radit sa tim mladjima.. edis 0 bodovaa vala i bio je u zajebanoj situaciji
memija, zera, dado, mujagic pa i beganovic sigurno mogu dosta napredovati i pokazati
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

exbabilon
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:06 am

ChWilla je napisao/la:pa igrao je 18 kola na desnom beku, je li nešto aman zaman odigrao? nije, sve isto, poslije evrope generalno ništa nije odigrao.

moj je utisak da on malo teže van terena podnosi tranziciju dječak - čovjek i da je do toga više nego do bilo čega na terenu. njega neko generalno, uopšte mora pravilno usmjeriti. valjda ovi malo više znaju o tome od ovih prije...trebalo bi.
Kakvi su ostali bili tih 18 kola? Memija se uklopio u sivilo i to je sve.. Na proljece je imao solidnih trenutaka, na derbiju je imao priliku odigrat veci dio tekme na desnom beku i odlican je bio. Treba mu kontinuitet igranja na prirodnoj poziciji i to je sve.

Okolele
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:11 am

Evo Are u igru..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:12 am

pa ne bi se trebao uklopiti u sivilo neko ko je po vama kalibar za a reprezentaciju sad ili u bliskoj budućnosti. trebao bi bar malo odskakati. kad je to mogao tiago, blagojević, u većini utakmica stoperi, kad je mogao mlađi amir, mogao je vala i on. ali realno nije.

ja se slažem sa vama za poziciju i jedno 15 puta minimum sam napisao da mu je najveći potencijal na desnom beku. samo, obzirom da veći broj utakmica u ovoj sezoni jeste igrao na toj poziciji, ne mislim da je to primarni razlog njegovih lošijih partija. kad sredi glavu, ili kad ga neko natjera na to, biće manje bitno je li krilo ili bek.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:14 am

Memija je sigurno dobar igrac. njegova je "nesreca" sto je izgubio kontinuitet igranja na standradnoj poziciji. tu je jos i taj period "odrastanja" u kojem se nije bas najbolje snasao. tesko je imati konstantan **** na bilo sta u njegovim godinama pa tako i na igranje lopte.
vrlo brzo ce on doci na svoje i pokazati zasto mnogi vjeruju u njega.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:15 am

ocel taj ugljesa :D

Okolele
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:17 am

2:1 Đuro
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:21 am

Kako u losi ovi igraci, Medunjanin, Hadzic, Hajrovic, Vranjes itd, pa Duljevic depilirani koji ne moze meda u PL u ovakvoj ekipi lici na igraca, iskreno se nadam da ce Mesa gurnuti vise igraca iz nase lige u vatru, Kozulj je sigurno bolji od ovih sad na sredini, Mićo je bolje krilo od oba ova na terenu, Memisevic brzi, pokretljiviji od oba ova stopera, ali hajde..

ChWilla
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:23 am

svako od njih da ti sad dođe bio bi najbolji igrač lige.

exbabilon
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:26 am

Najjace od svega sto su pitari docekali da imaju igraca u reprezentaciji, pa sad intenzivno prate, pljuju po Sehi i Cocalicu, tu im pomazu Tuzlaci.. koja tuga..

Ajzea
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:27 am

ChWilla je napisao/la:svako od njih da ti sad dođe bio bi najbolji igrač lige.
Ne bi.

Plavo - Bijeli

pet jun 03, 2016 10:28 am

exbabilon je napisao/la:Najjace od svega sto su pitari docekali da imaju igraca u reprezentaciji, pa sad intenzivno prate, pljuju po Sehi i Cocalicu, tu im pomazu Tuzlaci.. koja tuga..
Znaci ukupno 16 ljudi... Koga briga sta neko na netu kenja
BOG BOSNA I BOSNJACI

Okolele
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:31 am

Hajde Mesa ubaci Miroslava da preokrene utakmicu jbt cekas..

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 10:31 am

cikazubo je napisao/la:Kako u losi ovi igraci, Medunjanin, Hadzic, Hajrovic, Vranjes itd, pa Duljevic depilirani koji ne moze meda u PL u ovakvoj ekipi lici na igraca, iskreno se nadam da ce Mesa gurnuti vise igraca iz nase lige u vatru, Kozulj je sigurno bolji od ovih sad na sredini, Mićo je bolje krilo od oba ova na terenu, Memisevic brzi, pokretljiviji od oba ova stopera, ali hajde..
Memisevic nije ni na klupi koliko sam upratio. Nije isao u Japan ja mislim.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:35 am

Kakvog smo mi igrača olako pustili..

cikazubo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:36 am

ChWilla je napisao/la:svako od njih da ti sad dođe bio bi najbolji igrač lige.
Dosao je i Zahirovic, ja se nadam da ce me demantovat kad prodje priprme, ali ono je meni kanta od igraca i nije slucajno toliko pao da je dosao u nasu ligu, kad igramo na pobjedu i napadamo Enis djeluje kao Pirlo pored njega znaci lik je s loptom 0, sad su tu i Ugljesa i Hervas, oporavlja se i Dado tako da sa onakvim igrama ce tesko opstati, zato se ne bih usudio reci da bi Hadzic i slicni bili najbolji igraci lige..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pet jun 03, 2016 10:37 am, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:36 am

Koji debilizam od reprezentacije jbt,dvije prijateljske utakmice mi dobijemo dva crvena kartona..Ne vidjeh je li ovo drugi zuti ili direktan crveni..Ako je drugi onda je Mesa parmak zesci..

EDIT:Mozemo mi za depiliranog pricati sta hocemo ali frajer se u ove dvije utakmice najvise trudi i najvise je pokazao..

Kapiten
Kontakt:

pet jun 03, 2016 10:46 am

Okolele je napisao/la:Koji debilizam od reprezentacije jbt,dvije prijateljske utakmice mi dobijemo dva crvena kartona..Ne vidjeh je li ovo drugi zuti ili direktan crveni..Ako je drugi onda je Mesa parmak zesci..

EDIT:Mozemo mi za depiliranog pricati sta hocemo ali frajer se u ove dvije utakmice najvise trudi i najvise je pokazao..
Drugi zuti je..
Da. Dulja u reprezentaciji izgleda 5x bolje nego u Sarajevu... Dosta je pokazao u ove dvije utakmice...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava