Model1964 je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 9:41 pm
Zanimljivo je kako se brani svaka odluka strucnog štaba i uprave ko da su za tim nickovima oni glavom i bradom.
Projic beton, nije do nas do UEFAe je, bibliotekar igrac tekme, pa neka je i dokapiten.

...
Nije vas izucila prošla sezona kada ste na sav glas hvalili , trenera, Cenana, igru i igrace... Kada su nam se posrali u usta onda ste krenuli kukati
Sto puta je receno da bez kritike nema napredka.
Puno vas ovdje misli da je kritika napad na upravu i Misimovica. To nije tacno! Gora je stvar hvaliti svaki potez i stavljati neke kvazi argumente i poređenja. Ne pomaže se upravi na taj nacin.
Od kako se poceo pominjati ovaj Projic preorao sam internet da vidim kakav je(isto tako za Gotala)
Ako se je od Gotala moglo ocekivati da bude dostojna zamjena Lendricu od Projica se može ocekivati Siniša. Niđe brzine, slab prijem lopte u trku, slaba komunikacija sa krilom. Jednom rijecju starninski bek.Bek prije pojave Baneta Berjana i Neše Starovlaha.
Niti za sekundu nije bolji od gore spomenutog Sekulica kojeg su zimus nudili klubu a kojeg smo ovdje popljuvali. Jeli to što smo htjeli, mladi i ambiciozni?
Nama bi liga trebala biti prioritet zbog uloga koji nosi titula a evropske tekme ovo ljeto sekundarne. Zbog usrane prošle sezone za koju je najveci krivac Petrovic, ako nista onda zbog toga što nije znao probrati truhle jabuke i ocistiti sepet, mi imamo sada evropske tekme kao nož pod grlom i slamku spasa.
Ta zamjena može biti kobna. Možemo ostati bez sve love.
Da još jednom ponovim, ja sam za ovu upravu 200% i volio bih da sam gledajuci sa pozicije septembra ovo danas napisano profulio za 47km.