Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 10:00 pm

Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:48 pm
LARS1921 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:47 pm
Nije, Sekulic je balerina
Može sa Projicem skupa plesati.
gdje si strucnjak
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

gavran
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:01 pm

damirfile je napisao/la:
pet jun 30, 2017 10:00 pm
Grbavica je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:58 pm
Uz sav trud ja ne znam sta ste vi vidjeli od Zerica sinoc? Ja osim zutog kartona jer je uso ranije, nista.
:palacgore: nista uradio nije vise je markovic uradio kad je usao,
prevedi nam
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

psihopata
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:02 pm

Grbavica je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:58 pm
Uz sav trud ja ne znam sta ste vi vidjeli od Zerica sinoc? Ja osim zutog kartona jer je uso ranije, nista.
vala bas,daleko od toga da nije talentovan i da ne zna sve s loptom i da ga ne treba forsirati,ali je sinoc samo nekoliko puta imao kontakt s loptom,pri cemu nije uradio nista specijalno,skoro da ga nisam ni primjetio na terenu....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:04 pm

Vidjelo se dovoljno.

Vezni red je vec opao (povreda Radinovica, neubjedljivi Markovic, mada jeste unio malo cvrstinu).
Zeric rastrcan, pod pritskom fine pasove slao, pogotovo kada je bio okrenut ledjima prema golu, gdje se Zeba u 99% situacija vec priprema da padne i proba izborit prekrsaj od cega mi je muka, Zera odmah smireno prima loptu i salje dalje. Ne treba ocekivati od njega cuda u 15 minuta igre kada je glavno sacuvati rezultat jer nasi ne iskorististe momentum kada se Zeta izgubila. Momak je sasvim dobar i odlicno se moglo vidjeti jucer da ima potencijala i da je spreman za seniorski fudbal. Da je bilo nekh poteza, driblinga, ne znam sta ocekujete, neku staromodnu desetku, Riquelmea? :D
Ne moze niko toliko briljirati za 15 minuta. Ima materijala tu i to me mnogo raduje. Neka Zebe, ali on umre poslije 30 minuta, a kamoli jos 60. Gledao sam danas snimak i jos vise me iznervirala ona reakcija kada je izlazio. Niko nije veci od kluba!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:05 pm

Vidim da niko ne spominje razlog za sto je Zeba zamijenjen da je ostao u igri mozda bi dali i drugi
Cuva Bog Zelju svog!

kvalitet
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:08 pm

Projić je prinova koja će fino popuniti rupu koju imamo. Očekujem da odigra korektno i to je sve. Ali da je nekakvo veliko pojačanje, teško.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 10:10 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Vidim da niko ne spominje razlog za sto je Zeba zamijenjen da je ostao u igri mozda bi dali i drugi
Mozda sto je citavo drugo poluvrijeme jedva hodao po terenu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

pet jun 30, 2017 10:12 pm

Druze Omare ti si zamjenio Zerica i Markovica :rofl1:

Ovi mladi spanci igraju ko da ih Salko vodi sa klupe :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

Puno je sve bolje sinoc izgledalo. Dobra atmosfera, haman pun stadion, nasi rastrcani i borbeni... ali kad ogolis sve to, ono sto je bilo na terenu nije sjajno. Sinoc sam se radovao svakom autu u blizini njihovog gola, a kad sam veceras gledajuci snimak pokusao upratiti neku nasu akciju, nisam imao puno sta za vidjeti..

Stoperski par je bio najbolji dio tima, bili su sigurni i go i najbolja sansa su njihovi. Bekovi opet ne prave prevagu kada napadamo. Sredina terena onako, sve je to jos sporo. Kad pogledam par tranzicija igraca Zete, djeluje nevjerovatno da mi to ne mozemo, a bolji smo.. Al fakat ne mozemo. Nahvalise Zakarica, a opet prodaje lopte, bez konkretnog prodora i centarsuta, jos uvijek mlitav u duelu. Zec puno agresivniji, rastrcaniji, zeljan igre.. moglo je bolje i konkretnije, ali falilo je i snage. Lendric takodjer rastrcan, ali pretezno nevidljiv i van igre..

Zavarani smo pomalo ambijentom i borbom, zalaganjem, trkom.. Go i najbolje sanse su opet iz prekida. Opet se lopta bezidejno vraca Vedranu, opet stoperi traze rjesenja, opet se bekovi ne ukljucuju kad treba i kako treba.. Sinoc su svi izasli s ciljem da ostave zadnji atom snage, da idu glavom na krampon ako treba, ali sta kad pocne liga i dodje Gosk, nece imati taj pristup, a upitan je kvalitet igre koji ce donijeti pobjedu i kada ne dajes od sebe 200%.

heisenberg
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:13 pm

Zeba je majstor, ima veliki autoritet u ekipi, bitan je, sve to stoji, ali u kontrama i polukontrama nas mnogo kosta svojom tromoscu.. Ako hocemo da budemo ozbiljna ekipa Zeba ne smije pocinjati utakmicu, ocekujem od Ramovica kada se spremi za nekih mjesec dana da ga zamjeni...

Zna li neko hoce li igrati u uzvratu onaj stoper, kapiten Zete sto je izasao zbog povrede ???

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:13 pm

Grbavica je napisao/la:
:rofl:

Vidjet cemo tokom sezone, ocekujem mnogo od Zerica iako je do prije par mjeseci izgledao totalno nespreman za igru. :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ndare

pet jun 30, 2017 10:14 pm

To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

damirfile
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:21 pm

Dosta je brz po ovom videu.

ellaxaz
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:24 pm

Ima bolji video od Stojanovica.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Ndare

pet jun 30, 2017 10:29 pm

Televizor u boji za ove bekove. Ofanzivan ima centarsut ima trk ima solidnu tehniku a i koliko vidim skok i postavljanje sasvim ok. Barem po videu a i nije malo utakmica odigrao a kako ga ocrnise ja kontao na videu ce pisati roditeljska paznja.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Grbavica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:29 pm

Omar500 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
:rofl:

Vidjet cemo tokom sezone, ocekujem mnogo od Zerica iako je do prije par mjeseci izgledao totalno nespreman za igru. :palacgore:
Ista ocekivanja od Zere imam. Ova sezona mu je dosta bitna, a sigurno da mu Zajko i Sinan mogu valjati. Do mjega je najvise, to je i Slavko podvuko.

Kad se izdvoji atmosfera, to famozno zalaganje i trka, vidi se koliko nam je kretanje bez lopte lose. Nigdje onog dobro poznatog "trokuta" koji se vjezba u pjetlicima i koji zna svako ko je makar mjesec treniro fudbal. Dzaba trka, borba i sve to ako si daleko. Nebitno da li napadamo ili se branimo. Samo se trosimo vise. Primjer Ugljesa, u vecini situacija u defanzivi je daleko od igraca. Svi su vidjeli onaj kung fu zahvat pred zapadom, sreca pa promasi igraca. Dalje, gradimo napad Jovan ima loptu na lijevoj strani, Zakaric je negdje u korneru, Stanic blizu, Zajko isto negdje sakriven i Blagojevic je zavaljen, nema opcije osim da vrati stoperima nazad. Druga opcija je Ugljesi da doda, ali ista je situacija, samo na drugoj strani. Takodjer kad napadamo po krilu Zakaric i Stanic se zavuku u korner, zalijepe se za liniju, Jovan je negdje na centru, za neko vrijeme pridje Zajko i imamo tri igraca paralelno sa linijom i maksimum sto se moze izvuci je aut ili korner. Ista situacija na drugoj strani, Zec, Zeba i Stevanovic se poredaju uz liniju i to je to.
U rijetkim situacijama kada imamo prostora, kada imamo i jednak broj igraca ili cak i kad imamo visak, tranzicija je losa, lopta se carini, predugo se razmislja, pas kasni i na kraju se izabere najgora opcija od ponudjenih.

To se mora mijenjati, kako ne znam, ali mora.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Bosnia

pet jun 30, 2017 10:30 pm

Nemojte ocjenjivati igraca po videu... pa i Lazar je skaricama golove davao na klipovima :D

Ovaj je doveden da se popuni velika rupa u odbrani jer nam je stvarno frka jer nema ko tu da igra. Negativna strana je to sto ima 29 godina, od njega nista necemo hajrovati novca i tretirat cemo ga kao privremeno rijesenje na lijevom beku.

nikson
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:33 pm

ChWilla je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:16 pm
meco isključivao vodu na jugu a pekić na istoku.

hajte ba...
dovoljno se poznajemo da znas da izmislio nisam i da nema potrebe za ironijom :) onaj frajer pored mene je platio vodu 6 i govori da je za pepsi 12...mene licno ne tangira, necu je ni kupiti, kupio bih pivu da je 20 samo kad bi je bilo ...al je tako kako je, supacki potez....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Ndare

pet jun 30, 2017 10:37 pm

Pa po videu nije igrao protiv Bisera nego Partizana, Zvezde, Vojvodine ipak level vise u odnosu na nasu ligu. Iako video nije najmjerodavniji ovaj ima slifa lik jer Stevanovicu Sinisi je i aut nauka a u napadu nije centrirao ni na jednoj zvanicnoj utakmici haman. Nije ista strana znam al ipak ovaj ima znanje.

Dr. Adzem
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 10:40 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pet jun 30, 2017 10:10 pm
Dr. Kostic je napisao/la:Vidim da niko ne spominje razlog za sto je Zeba zamijenjen da je ostao u igri mozda bi dali i drugi
Mozda sto je citavo drugo poluvrijeme jedva hodao po terenu..
Zeba se trudio uglavnom maestralno je igrao skoro citavo vrijeme pravio je poteze zbog cega raja i dolazi na utakmice. Zeba nije trebao izaci. Petrovic je mislio da se povrijedio jer je dobio udarac u glavu nakon skoka. Zamijenjen je nesporazumom ovaj mu pokazuje da nije nista a Slavko ne vidi
Cuva Bog Zelju svog!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava