Strpiti se još malo, kad bude liga 12, biće prenos svake tekme

I moderatori I portal sport1 su pravo osvjezenje I zelim im svu srecu u daljnjem radudelinjo je napisao/la:moderator svih vremenastorm_raider je napisao/la:Mislim da bi sport1.ba to radio dzaba. Neka isprave ako grijesim.A i ovdje je najveca baza online nasih navijaca trenutno, tako da bi to trebalo proci. Vrijedi probati, ja cu pomoci svakako ako krene.
![]()
Ivicahuljev je napisao/la:I moderatori I portal sport1 su pravo osvjezenje I zelim im svu srecu u daljnjem radudelinjo je napisao/la:moderator svih vremenastorm_raider je napisao/la:Mislim da bi sport1.ba to radio dzaba. Neka isprave ako grijesim.A i ovdje je najveca baza online nasih navijaca trenutno, tako da bi to trebalo proci. Vrijedi probati, ja cu pomoci svakako ako krene.
![]()
jbg storma ne mozes kupiti za cvaju i to je to ...to je razlika ...Ivicahuljev je napisao/la:I moderatori I portal sport1 su pravo osvjezenje I zelim im svu srecu u daljnjem radudelinjo je napisao/la:moderator svih vremenastorm_raider je napisao/la:Mislim da bi sport1.ba to radio dzaba. Neka isprave ako grijesim.A i ovdje je najveca baza online nasih navijaca trenutno, tako da bi to trebalo proci. Vrijedi probati, ja cu pomoci svakako ako krene.
![]()
storma kupuješ niskomoralnom ukrajinkom, kakva crna cvajadelinjo je napisao/la:jbg storma ne mozes kupiti za cvaju i to je to ...to je razlika ...
hahahhahahahhahahVirtu4L je napisao/la:storma kupuješ niskomoralnom ukrajinkom, kakva crna cvajadelinjo je napisao/la:jbg storma ne mozes kupiti za cvaju i to je to ...to je razlika ...
što mora biti ukrajinka? sve što nema morala a ima 18+Virtu4L je napisao/la:storma kupuješ niskomoralnom ukrajinkom, kakva crna cvajadelinjo je napisao/la:jbg storma ne mozes kupiti za cvaju i to je to ...to je razlika ...
ma ukrajinka mi zvuči ono baš kurvanjskiGrbavica je napisao/la:što mora biti ukrajinka? sve što nema morala a ima 18+
smije, samo da ajzea završi kurs za pilotaElegant je napisao/la:Smije li se ovaj dron pred pocetak utakmice provozat iznad stadiona da se snime kadrovi svih tribina, navijaca, teren, a jos bolje ako moze dok utakmica traje, koreografija i slicno.
neka iz černobilaVirtu4L je napisao/la:ma ukrajinka mi zvuči ono baš kurvanjskiGrbavica je napisao/la:što mora biti ukrajinka? sve što nema morala a ima 18+
Virtu4L je napisao/la:storma kupuješ niskomoralnom ukrajinkom, kakva crna cvajadelinjo je napisao/la:jbg storma ne mozes kupiti za cvaju i to je to ...to je razlika ...
Evo, vidite kako čovjek suptilno odbi cvaju. Dobro brate, završićemo.storm_raider je napisao/la:Virtu4L je napisao/la: storma kupuješ niskomoralnom ukrajinkom, kakva crna cvaja![]()
![]()
Ma nikakve veze ja sa ovim portalom nemam, osim sto sam moderator i to iskljucivo da se ne bi pojavio neki trol. Ovu finu ekipu ovdje koja je sve samo ne mala ne treba moderirati (uvrijedio bih sebe kada bih i pomislio nesto takvo) i ponosan sam to sto smo svi napravili. Ovo je Zeljo momci i cure... svi vi ponaosob i ponosan sam na to. Sto se tice portala ovog, "pitarskog kako rekose, moralno mi je izgleda nakon svega da im pomognem koliko mogu. Ljudi su stvarno korektni ispali i sto je najbitnije - nezavisni su.
Od ljubavi se ne zivi, istina, ali mora covjek imati i neki cejf u zivotu u svemu tome... Neka nama Zelje.
Mora prvo podmititi one gore što ga ganjaju.Sumnjam da ce za Storma šta ostati.delinjo je napisao/la:kad feningas ovih dana ponudi kuravu Stormu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh da je holiday jos u zivotu bilo biPlavi orkestar je napisao/la:Mora prvo podmititi one gore što ga ganjaju.Sumnjam da ce za Storma šta ostati.delinjo je napisao/la:kad feningas ovih dana ponudi kuravu Stormu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()