Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 12:32 pm

Vrag je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 12:09 pm
Vrag je napisao/la:
pet jun 30, 2017 11:59 am
Otisli su oni na pauzu bez kondicije.
Ni to nije bitno, bitno je ovo sto su radili na pripremama, ako je neko mislio da jedne pripreme mogu zantno poboljsati trku igraca od 25 godina ili starijega dobro se zajebo ili nikad nije nista trenirao u zivotu.
Ma bitno je. Na kraju sezone isla je prica da jesu spremni nego da neće da trce. Protiv Zete se vidjelo da je ipak kondicija problem. Nemoguće je nabiti za 12 dana, ali sa Slavkom kao kondicioni nece ni za polusezonu.
Bitno je da ce vecina u svemu naci izgovora. Da li se radilo o nekom propustu, losoj igri, setanju po retenu...
Ono sinoc je bilo isto sto smo gledali kroz citavu sezonu nikakvog pomaka na terenu. Sto se tice tribina i to postaje standard navijaci rijetko podbace i to treba svakako pohvaliti.
Dovedite slavku par pomocnika i par veznih igraca to nam treba. Da li ce Adjem ili neko treci ali ovako tesko da ce izaci na dobro, ako je covjek ostavljen iducu sezonu treba izgurati to a kao do sad bar ja ne vidim s ovim timom napredka.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Jaozinho22

Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 12:35 pm

Sad nešto kontam Subića na lijevo krilo,Ronalda na desno a Zec da ulazi s klupe kao i Hrvanović. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Vrag

pet jun 30, 2017 12:43 pm

pile87 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 12:29 pm
Vrag je napisao/la:
pet jun 30, 2017 12:20 pm
pile87 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 12:09 pm

Ni to nije bitno, bitno je ovo sto su radili na pripremama, ako je neko mislio da jedne pripreme mogu zantno poboljsati trku igraca od 25 godina ili starijega dobro se zajebo ili nikad nije nista trenirao u zivotu.
Ma bitno je. Na kraju sezone isla je prica da jesu spremni nego da neće da trce. Protiv Zete se vidjelo da je ipak kondicija problem. Nemoguće je nabiti za 12 dana, ali sa Slavkom kao kondicioni nece ni za polusezonu.
Dobro hajde obijasni kako smo nadtrcali Zrinjski a nakon toga nismo potrcali posteno naredne tri utakmice? Kad vec zastupas tu tezu.
U ovoj fazi ni jedna ekipa nije na maksimumu zato se i desava ovo da neko odigra nerjeseno protiv amaterski ekipa a apsolutni je favorit. Tako je bilo uvijek i pod Amarom koji je imao kondicionog trenera i to dobrog.
Odakle ti da smo nadtrcali Zrinjski ?
Nama je u ovoj fazi falilo 10 minuta. da ih dokrajcimo. Valjda nam nije to nas maksimum.

Format
Kontakt:

pet jun 30, 2017 12:45 pm

Moze svako odigrat al valja dati 13,14+ golova u ligi,Stevo i Zajmovic zakedno ne mogu toliko

Mirek11
Kontakt:

shzna je napisao/la:
pet jun 30, 2017 10:42 am
Mene je iznervirao ciganluk, iskljucise vodu iz WC a tamo se prodaje flasa vode po 5KM. Strasno
Mislim da nije bas to povezano, na poluvremenu sam prvo otisao u wc ( bilo vode) na istoku i dok sam cekao red za pice nestalo svega za piti, nije bilo ni vode, ni soka na standu Sarajevske. Mislim da se nisu pripremili kako treba.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pet jun 30, 2017 12:47 pm

ne, neko je napravio tribinu da isključi vodu pa prodaje vodu...
gradi željo boli te *****

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Jaozinho22 je napisao/la:Sad nešto kontam Subića na lijevo krilo,Ronalda na desno a Zec da ulazi s klupe kao i Hrvanović. :kafa:
Ma jok, super je ovo. Dobro se Zec "razumije" sa Lendricem, kombinovali su odlicno u nekim momentima. Zec je ono sto smo do sad i trazili, neko brz koji hoce povuci loptu, ali i ulazi u sredinu i suta. Krizman samo brzi :D

Bilo bi lijepo kad bi on i Zakaric cesce mjenjali strane. Zakaric na lijevoj i na desnoj strani - razliciti igraci i na obije strane je bio od koristi i zato ne bi mogao reci da je bio najlosiji.

Blagojevic je mnogo bolje igrao sa Radinovicem ali mi je u par trenutaka zalosno izgledalo kako jedino on trci bez lopte i otvara se. Zato dolazi do toga da ima nekih gresaka jer ko radi taj i grijesi ;)

Plavanacija
Kontakt:

Mirek11 je napisao/la:
shzna je napisao/la:
Mene je iznervirao ciganluk, iskljucise vodu iz WC a tamo se prodaje flasa vode po 5KM. Strasno
Mislim da nije bas to povezano, na poluvremenu sam prvo otisao u wc ( bilo vode) na istoku i dok sam cekao red za pice nestalo svega za piti, nije bilo ni vode, ni soka na standu Sarajevske. Mislim da se nisu pripremili kako treba.
Zato posalji mail na adresu kluba, pa ce sljedeci put ispraviti propuste.

avlami97
Kontakt:

pet jun 30, 2017 12:54 pm

@exdomorocki i @pile, isto razmisljamo. Evo gledam na SK4 snimak

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 30, 2017 12:54 pm

BlwD je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Sad nešto kontam Subića na lijevo krilo,Ronalda na desno a Zec da ulazi s klupe kao i Hrvanović. :kafa:
Ma jok, super je ovo. Dobro se Zec "razumije" sa Lendricem, kombinovali su odlicno u nekim momentima. Zec je ono sto smo do sad i trazili, neko brz koji hoce povuci loptu, ali i ulazi u sredinu i suta. Krizman samo brzi :D

Bilo bi lijepo kad bi on i Zakaric cesce mjenjali strane. Zakaric na lijevoj i na desnoj strani - razliciti igraci i na obije strane je bio od koristi i zato ne bi mogao reci da je bio najlosiji.

Blagojevic je mnogo bolje igrao sa Radinovicem ali mi je u par trenutaka zalosno izgledalo kako jedino on trci bez lopte i otvara se. Zato dolazi do toga da ima nekih gresaka jer ko radi taj i grijesi ;)
:palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

kontranogama
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:00 pm

Ja i dalje mislim da nam je potrebniji dobar vezni nego bek. Blagoje moze dovoljno za ove lige a sa pravo dobrim veznjakom opet bi bili beton. Blagoje Zera i jos nakav koji se ne boji povuci naprijed, Zajko je Zajko ali brate po meni za jedno poluvrijeme max.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:03 pm

shzna je napisao/la:
Seres da su zbog toga iskljucili vodu hahahahaha.. Ja konto raja navalila, sve cesme popaljene pa pao pritisak.. Curila je malo voda, moglo se umiti i napiti kada sam ja bio u hali ali jedva.. Ne zelim vjerovati u to al ako ima istine onda nemam rijeci..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

Sto se tice sokova, covjek koji godinama radi zbog propisa UEFE je prodavao ispred Juga, jer nije mogao na stadion. Ja bio pametan pa kupio odmah hehehehe :D

Sto se tice ulaza, to je katastrofa bila. Sve satro morat ce te na ulaz oznacen na karti, a nigdje nije pisalo gdje je koji ulaz. Zastitari nadrkani bili i samo te salju sa jednog na drugi ulaz a ni oni pojma nemaju koji je koji.

Sto se tice hale, prije tekme sam bio i bilo je vode. Poslije ne znam.

Sto se tice Graovca i suta glavom, komplet Jug je to vidio u golu. Bio sam u C sektoru, i tad se pjevala "Nanananana Zeljo" , C i D sektori su u tom momentu sjedili, kad skocismo svi i niko ne konta kako ono nije bio gol :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:05 pm

Vrag je napisao/la:
pet jun 30, 2017 12:43 pm

Odakle ti da smo nadtrcali Zrinjski ?
Nama je u ovoj fazi falilo 10 minuta. da ih dokrajcimo. Valjda nam nije to nas maksimum.
Gledao utakmicu i pretrcali smo vise od njih, jel neces da razumijes ili ne mozes, niko nije rekao da je ovo sada maksimum, nego da vecina ekipa sad nije na maksimumu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:06 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
shzna je napisao/la:
Seres da su zbog toga iskljucili vodu hahahahaha.. Ja konto raja navalila, sve cesme popaljene pa pao pritisak.. Curila je malo voda, moglo se umiti i napiti kada sam ja bio u hali ali jedva.. Ne zelim vjerovati u to al ako ima istine onda nemam rijeci..
uozbiljite se.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:08 pm

Al' kad cijeli stadion zapjeva "Dunavom brodovi plove", e to je tek bilo da se naježiš...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mirzoni1921
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:12 pm

Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:50 am
mirzoni1921 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:43 am
kvalitet je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:36 am

Nisam vidio od ljudi, ali to je bilo u sektoru gdje su desetogodišnje...
ma nekakav papak j.ebo zakari od do, pa ga par momaka pofino naruzilo, a on se uskurcio i htio da se tuce. tad su dosli redari i htjeli da ga izbace, a onda ide nas mentalitet i svi stadose u odbranu tog frajera. uglavnom lik je do kraja utakmice svima isao na zivce zbog svojih psovki i dobacivanja
Ide raji na zivce a ta ista raja ga brani da ga ne izbace napolje :placeodsmijeha:
Pa nije ni cudno da se gluposti događaju na tribinama :roll:
brate vjeruj da sam se i ja smijao :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

storm_raider
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:16 pm

Ma kod nas se to desava svakodnevno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeBlue
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:17 pm

Hurmasica je napisao/la:
pet jun 30, 2017 1:08 pm
Al' kad cijeli stadion zapjeva "Dunavom brodovi plove", e to je tek bilo da se naježiš...
Treba vise forsirati ovu pjesmu, nekako je bas pozitivna i vidi se da ima efekta na igrace. Isto treba sto vise koristiti jednostavno navijanje a ne komplikovane pjesme sto je siroj masi tesko da prati.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 30, 2017 1:22 pm

Stavljam snimak meča na upload.

Rezolucija 1920x1080, najbolje što je moglo.
Od 39 minute mi je prekinuto snimanje, pa je nastavljeno u 41, od 41 do kraja prvog pol nema zvuka. Drugo poluvrijeme je uredu.

Zauzima 5 giga, tako da kad bude biće :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava