ali da to budu kvalitetniji igraci....ako ce biti neko u rangu ovih sto imamo onda ne treba dirati...Ajzea je napisao/la:Igracki kadar ne da nije los, nego je najbolji u ligi. To definitivno stoji, i to niko osporiti ne moze. Eventualno da se na poziciju stopera i lijevog krila (nije neophodno) doda jos po jedan igrac.
a jbg brate kad je sablja bio trener...morao si talasati inace nas nigdje ne bi bilo jbgkontranogama je napisao/la:Ja kao stariji covjek uvijek gledam malo sire. Uopste ne komentarisem ko bi trebao biti na kojoj poziciji, samo kazem da ne treba vise puno talasati. Amar nije slobodan za SS, dakle vrijeme je da se ustabilimo na svim polozajima.
Tacno tako al sad je vrijeme da prestanemo.delinjo je napisao/la:a jbg brate kad je sablja bio trener...morao si talasati inace nas nigdje ne bi bilo jbgkontranogama je napisao/la:Ja kao stariji covjek uvijek gledam malo sire. Uopste ne komentarisem ko bi trebao biti na kojoj poziciji, samo kazem da ne treba vise puno talasati. Amar nije slobodan za SS, dakle vrijeme je da se ustabilimo na svim polozajima.
Da, apsolutno se slazem. Samo da ne bude pljuvaca na sve strane u slucaju manje rezultatske krize, ali treba ih uprava ignorisati i ostaviti covjeka da radi svoj posao.kontranogama je napisao/la:Tacno tako al sad je vrijeme da prestanemo.delinjo je napisao/la:a jbg brate kad je sablja bio trener...morao si talasati inace nas nigdje ne bi bilo jbgkontranogama je napisao/la:Ja kao stariji covjek uvijek gledam malo sire. Uopste ne komentarisem ko bi trebao biti na kojoj poziciji, samo kazem da ne treba vise puno talasati. Amar nije slobodan za SS, dakle vrijeme je da se ustabilimo na svim polozajima.
ja ako vidim da njegov plan vodi negdje uvijek ce imati moju podrsku pa i ako ne budu rezultati odmah kako ttreba....sa sabljom to nisam vidio i izgubio je moju podrsku....ja se slazem sa tobom ali kada to radis mora biti neki rukopis da vidis da to vodi necemu ...kontranogama je napisao/la:Tacno tako al sad je vrijeme da prestanemo.delinjo je napisao/la:a jbg brate kad je sablja bio trener...morao si talasati inace nas nigdje ne bi bilo jbgkontranogama je napisao/la:Ja kao stariji covjek uvijek gledam malo sire. Uopste ne komentarisem ko bi trebao biti na kojoj poziciji, samo kazem da ne treba vise puno talasati. Amar nije slobodan za SS, dakle vrijeme je da se ustabilimo na svim polozajima.
Ama misljenja ima milion. Sad sam iz kafane, sjedi nas deset zeljovaca, a stoipedeset komentara. Moramo malo stat na loptu. Pustit ljude da rade svoj poso. Ni Rim se nije izgradio za jednu noc.Omar500 je napisao/la:Da, apsolutno se slazem. Samo da ne bude pljuvaca na sve strane u slucaju manje rezultatske krize, ali treba ih uprava ignorisati i ostaviti covjeka da radi svoj posao.kontranogama je napisao/la:Tacno tako al sad je vrijeme da prestanemo.delinjo je napisao/la:
a jbg brate kad je sablja bio trener...morao si talasati inace nas nigdje ne bi bilo jbg
ima da bude !Plava Porodica je napisao/la:Ma Željo će nam beton biti,no sikiriki![]()
![]()
koji je ovo link bio?sofronije je napisao/la:03.08.2000. Naslovna stranica navijaca Želje. Inace sve je krenulo od navijaca koji su to sve sami uradili i sami finanisrali snimanje nove pjesme WALTER-BLUE SONG
hmm..LARS1921 je napisao/la:
hvalasofronije je napisao/la:@LARS1921
http://www.fczeljo.cjb.net" target="_blank i http://www.themaniacs.cjb.net" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=q7Zulpx03C8" target="_blanksofronije je napisao/la:A sto ne stavis ovog na avatar?
Spoiler: