Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 1:32 am

Sistem koji Milos zeli da uvede na Grbavicu je super. Igracki kadar nije los. Znaci svi preduslovi su tu. Samo ja se bojim da ako mu rezultati do 5og kola ne budu 100% da ce biti : noga. To bi bila greska. Mi kao i svaki klub koji zeli rezultate na duze staze treba i trenera koji ce tu ostati dugo. Milos prije svega zbog sebe hoce da napravi nesto veliko a time i za Zelju. Konacno imamo upravu koja gleda dugorocno, dakle i na trenerskoj poziciji trebamo takodje nekakav kontinuitet, ovaj covjek bi mogao biti TO. Znam iz licnog iskustva da ne treba puno sarati i ja bi zamolio sve nas da podrzimo novog sefa i ako rezultati ne budu perfektni u samom pocetku.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Simply Blue
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:33 am

Što se mene tiče mi kada bi doveli još samo kvalitenog štopera , bili bi super pokriveni na svim pozicijama. Pod uslovom da igrački koji figuriraju kao riješenja za krilne pozicije se optimalno pripreme, kako fizički tako i psihički.

Još da vas pitam, to stalno zaboravim..kako se vama čini Ćerimagić, nas sin odbjegli. Po TM se vodi kao lijevo krilo, ali ono što sam malo uspio da vidim u U21, više mi se čini kao desetka. Ako sam dobro vido njegov tim je ispao u drugu ligu, pa ako je dobar mogli su ga zaganjati
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Ajzea
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:34 am

Igracki kadar ne da nije los, nego je najbolji u ligi. To definitivno stoji, i to niko osporiti ne moze. Eventualno da se na poziciju stopera i lijevog krila (nije neophodno) doda jos po jedan igrac.

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:37 am

Ajzea je napisao/la:Igracki kadar ne da nije los, nego je najbolji u ligi. To definitivno stoji, i to niko osporiti ne moze. Eventualno da se na poziciju stopera i lijevog krila (nije neophodno) doda jos po jedan igrac.
ali da to budu kvalitetniji igraci....ako ce biti neko u rangu ovih sto imamo onda ne treba dirati...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

kontranogama
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:39 am

Ja kao stariji covjek uvijek gledam malo sire. Uopste ne komentarisem ko bi trebao biti na kojoj poziciji, samo kazem da ne treba vise puno talasati. Amar nije slobodan za SS, dakle vrijeme je da se ustabilimo na svim polozajima.

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:45 am

kontranogama je napisao/la:Ja kao stariji covjek uvijek gledam malo sire. Uopste ne komentarisem ko bi trebao biti na kojoj poziciji, samo kazem da ne treba vise puno talasati. Amar nije slobodan za SS, dakle vrijeme je da se ustabilimo na svim polozajima.
a jbg brate kad je sablja bio trener...morao si talasati inace nas nigdje ne bi bilo jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

kontranogama
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:48 am

delinjo je napisao/la:
kontranogama je napisao/la:Ja kao stariji covjek uvijek gledam malo sire. Uopste ne komentarisem ko bi trebao biti na kojoj poziciji, samo kazem da ne treba vise puno talasati. Amar nije slobodan za SS, dakle vrijeme je da se ustabilimo na svim polozajima.
a jbg brate kad je sablja bio trener...morao si talasati inace nas nigdje ne bi bilo jbg
Tacno tako al sad je vrijeme da prestanemo.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:51 am

kontranogama je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Da, apsolutno se slazem. Samo da ne bude pljuvaca na sve strane u slucaju manje rezultatske krize, ali treba ih uprava ignorisati i ostaviti covjeka da radi svoj posao.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:57 am

delinjo je napisao/la:
ja ako vidim da njegov plan vodi negdje uvijek ce imati moju podrsku pa i ako ne budu rezultati odmah kako ttreba....sa sabljom to nisam vidio i izgubio je moju podrsku....ja se slazem sa tobom ali kada to radis mora biti neki rukopis da vidis da to vodi necemu ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

kontranogama
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:59 am

Omar500 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Da, apsolutno se slazem. Samo da ne bude pljuvaca na sve strane u slucaju manje rezultatske krize, ali treba ih uprava ignorisati i ostaviti covjeka da radi svoj posao.
Ama misljenja ima milion. Sad sam iz kafane, sjedi nas deset zeljovaca, a stoipedeset komentara. Moramo malo stat na loptu. Pustit ljude da rade svoj poso. Ni Rim se nije izgradio za jednu noc.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:04 am

Ma Željo će nam beton biti,no sikiriki :cigara: :pivo: :11:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:08 am

Plava Porodica je napisao/la:Ma Željo će nam beton biti,no sikiriki :cigara: :pivo: :11:
ima da bude !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

chile
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:12 am

Gledam ponovo ovaj interviju i cini mi se da bi nas stoperski duo mogao biti Aco - Zaha pogotovo ako Ugljesa dodje na zadnjeg veznog.
Neko je spominjao da sef voli da stoper iznese loptu to bi mogao dobiti u Zahi.
Gledajuci nasu ekipu jedino on moze promjeniti poziciju uz Memiju i Stanu mada ovaj drugi bi mogao i ostati bez minutaze.
U biti predstoji nam da vidimo sta ce biti i ovi testovi bi mogli itekako uticati na buduci igracki kadar.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

sofronije
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:18 am

03.08.2000. Naslovna stranica navijaca Želje. Inace sve je krenulo od navijaca koji su to sve sami uradili i sami finanisrali snimanje nove pjesme WALTER-BLUE SONG
slika
:zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:20 am

sofronije je napisao/la:03.08.2000. Naslovna stranica navijaca Želje. Inace sve je krenulo od navijaca koji su to sve sami uradili i sami finanisrali snimanje nove pjesme WALTER-BLUE SONG
slika
koji je ovo link bio?

malta071
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:22 am

LARS1921 je napisao/la:slika
hmm..

sofronije
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:24 am

@LARS1921
http://www.fczeljo.cjb.net" target="_blank i http://www.themaniacs.cjb.net" target="_blank

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:26 am

sofronije je napisao/la:@LARS1921
http://www.fczeljo.cjb.net" target="_blank i http://www.themaniacs.cjb.net" target="_blank
hvala :D

http://i.imgur.com/kdHOfVs.jpg" target="_blank

sofronije
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:34 am

A sto ne stavis ovog na avatar? :)
Spoiler:
slika

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 2:39 am

sofronije je napisao/la:A sto ne stavis ovog na avatar? :)
Spoiler:
slika
https://www.youtube.com/watch?v=q7Zulpx03C8" target="_blank

zbog ovog ? haha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava