Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dominic
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 9:01 am

BlwD je napisao/la:
pet jun 30, 2017 1:12 am
exbabilon je napisao/la:Ne znam kako su neki ulazili na stadion, ali 8 hiljada karata se cini malo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Jel se ono godisnje i desetogodisnje ne broje kao ulaznice?
Cini mi se da su sva ova "desetogodisnja" mjesta bila popunjena
Ovdje se govori o prihodu, a od desetogodisnjih nema prihoda sinoc, ljudi su to ranije platili.

kvalitet
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 9:20 am

cikazubo je napisao/la:
pet jun 30, 2017 8:53 am
Igra bez lopte katastrofa, juče sam nekoliko puta bio fokusiran na druge igrače kad Zakarić ili Zec probijaju po krilu, to je toliko statično da po 35-40 sekundi stoje u radiusu od 2m, ne znam je li do trenera ili do loših veznih igrača, ali kad ti jedan Bogi daje pas na stranu i protrčava iza leđa i otvara prostor sve ti je jasno. Zeta = "Travnik", ne znam zbog čega se dižu, ljudi smijurija od ekipe, kao i Lovćen onda, ali nismo ni mi izgleda na nekom nivou da lako dobijamo te ekipe, sreća u slučaju prolaza protiv AIK-a nećemo biti ekipa koja će napadati, jer katastrofa igramo na postavljenu odbranu, ja sam totalno razočaran samom igrom a ne rezultatom i bojim se nove sezone..
Ma jača je Zeta nego što ti to prikazuješ. Slabiji od nas jesu, ali ja sam vidio u nekoliko navrata neke smislene akcije. Pogotovo mi se kod njih sviđa što vole dugom loptom okrenuti stranu. Nije im prošlo, ali da jeste imali bismo problema.

Za igru bez lopte si upravu. Ali to je do trenera, vjeruj mi. Mora se znati kako se igra na postavljenu odbranu. Npr. ako loptu ima Radinović, mora se vidjeti kretnja Zakarića/Zeca, Zebe i Lendrića (naravno, tu su i bekovi). Kad trojica naprave kretnju (ali ne hodajući), jedan će se osloboditi igrača i eto neke rupe u odbrani i prilike da nešto napravimo. Mi to nemamo. Mi čekamo da neko centrira, šutira, izbori faul/korner i ako ga zabijemo super je. Doduše, Zeta se dobro branila, disciplinovano. Imaju nekoliko baš zanimljivih igrača.

Ja sam baš zadovoljan Radinovićem. Ima najbolji pas u Želji trenutno. Djeluje "lagano", baš onako kako treba. Kod njega sam vidio ono što volim vidjeti - okrenuti stranu. Uz njega je i Blagojević to uradio nekoliko puta. Svaki put kad smo to uradili, naša krila i bekovi su mogli nešto napraviti.

Što se tiče generalno igre, ja nisam nezadovoljan. Mi smo još na pripremama, bez obzira što se igra Evropa, forma se mora tempirati za ligu. Još će se ova ekipa mijenjati, bit će nekoliko novih imena u odnosu na ovu utakmicu...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

kvalitet
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:22 am

I samo da pohvalim one redare na istoku. Bilo je raje na stepenicama, oni su ih upozorili da nađu mjesta, a neke su čak poslali tamo gdje su "desetogodišnjaci" (na prazna mjesta).

MrkiMedo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:32 am

kvalitet je napisao/la:
I samo da pohvalim one redare na istoku. Bilo je raje na stepenicama, oni su ih upozorili da nađu mjesta, a neke su čak poslali tamo gdje su "desetogodišnjaci" (na prazna mjesta).
Sta se desilo u jednom trenutku na Istoku kad su redari morali reagovati ?

Model1964

pet jun 30, 2017 9:33 am

Sve u avemu sam zadovoljan. Sta je sve bilo na kraju prvenstva, ovo sinoc je dobro.
Treba popraviti puno toga. Nadam se da je Slavko poceo raditi na tome. Ako je zadovoljan sa ovim onda ce opet biti neizbjezan pad.
Ambijent je bio prelijep . Slo. komentator je svrsavao na njega. Posjeta super ako se uzme u obzir sta su nam prirediìi nedavno.

Lars :D
Sekulic je za nase bekove Tito.
Nemam nista protiv da se sjedi na mom mjestu kada mene nema. Nadam se da si ostavio sve cisto kako si i nasao :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

kvalitet
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:36 am

MrkiMedo je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Nisam vidio od ljudi, ali to je bilo u sektoru gdje su desetogodišnje...

Vortex
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:42 am

MrkiMedo je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Nekakav lik valjda konstantno psovao Zakariću pa raja ustala da ga malo "umiri" a onda se umiješali i zaštitari. Ništa strašno pa utakmica je , nije kamerni teatar.

mirzoni1921
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:43 am

kvalitet je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
ma nekakav papak j.ebo zakari od do, pa ga par momaka pofino naruzilo, a on se uskurcio i htio da se tuce. tad su dosli redari i htjeli da ga izbace, a onda ide nas mentalitet i svi stadose u odbranu tog frajera. uglavnom lik je do kraja utakmice svima isao na zivce zbog svojih psovki i dobacivanja

firestarter
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:48 am

Nisam mozda par postova dosad napisao ali moram malo po duzi post napisati.
Jucer nikad ponosniji prva utakmica na novom istoku, nakon 13 godina opet evropske utkmice na nasoj grbavici.
Kao po obicaju djete za ruku i pravac grbavica obojica zeljni utakmica kao da je provenstvo zavrseno prije pola godine.
Ispred stadiona uobicajena rutina okupljanje sa starom rajom malom i velikom s kojim niz godina zajedno pratimo naseg zelju, malo se standardno prosupljiralo i raniji odlazak na tribini zbog guzve.
Prolazimo iza istocne tribine srce ko kuca iako nije usminkana do kraja izgleda prelijepo. Objasnjavam sinu kako je i on ucetstvovao u izgradnji iste i da je zbog toga dobio zahvalnicu na koju je neopisivo ponosan, kao sve vezano za zelju, koja mu visi iznad kreveta kad se probudi da to prvo ugleda, kojem sam uspio vec usaditi onu privrzenost ZELJINOJ FAMILIJI.
Dolazimo do ulaza na sektor C4 kako pise na karti i na zvanicnoj bila obavijest da se vodi racuna na koji se sektor ulazi. Kad vec uz stepenice malo guzve, graja, galama, psovke, nekako se probijemo do kapije kad momak koji skenira karte kaze mali nemoze uci jer nema karte ! Pokusavam objasniti da je djetetu 5 godina i da ga od njegove 2 godine vodim na utakmice i da nikad nije bilo problema ali on pojma nema on je tu samo da skenira.Pokusavam da objasnim da nije problem kupiti kartu ali ih nema, da su to djeca od 4- 6 godina koja mogu sjesti u krilo, sto nam nije nista strano ali uzalud. Vec se skupilo veca grupa roditelja sa djecom koja vec zakrcila ulaz na tribinu negodojuci sto nije uprava putem medija ili zvanicne poslala obavijest da roditelji sa djecom koja nemaju karte nece moci uci na stadion, jer je ovo prvi put kako ja znam da djeca te UZRASTI moraju kupiti karte.Vec to traje desetak minuta i duze, trazi se da neko ko je odgovoran dodje da kaze sto je problem, kad izlazi baja u prsluku redar/ zastitar vec neznam sta je, poce odgurivati ljude i djecu sa ulaza ko nemamo mi nista s tim tako je uprava kluba naredila pocelo je koskanje i zamalo nemile scene koje su sprijecene najvjerovatnije velikim brojem prisutne djece. U svoj to frci zaboravio sam na djete koje mi cijelo vrijem stiskalo ruku i pita " babo sto mi ne daju uci", iako je plus 50 stepeni mene je sto se kaze hladan znoj oblio, neka mi neobjasnjiva muka u stomaku stvorila kad sam mu ugledao pokunjeno, zbunjeno, uplaseno lice i oci pune suza koje su pocele same teci niz lice. Ja kao roditelj da sam mogao umrijeti ili explodirati od muke da vidim svoje dijete u takvom izdanju. ZBOG CEGA GOSPODO IZ UPRAVE JEL TO ZELJO KOJEG VI PROMOVISITE " ZELJINA PORODICA" I MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS. Neznam sta i kako sam sisao na plato ispred istoka u nakom bunilu, crnilu pred ocima dignem dijete u narucje i uputim se prema autu prijatelji isto sa djecom iza mene krenuse i oni kuci da stignu pogledati na tv-u makar. Jedan covjek za mnom trci i moli da mu prodam kartu da o moze uvesti svoje djete ja nesvejsno i da imam kartu u ruci mu pruzam i on zahvaljuje uz psovke upucene upravi kluba.
Kad sam dosao kuci svi iznenadjeni sto nismo po obicaju na tekmi, kontaju nesta se djetetu desilo pa se vratili( samo da objasnim koliko mi je djete zavoljelo zelju, da je prosle godine kad je nos slomio odvedem ga na kum da slikaju i ostalo u svoj onoj frci u bolu, oteknutog PLAVOG nosa i kroz plac poceo da pjeva nasu grbavicu).
Neki koji ga poznaju odmah ce znati kome se radi. Rekoh jeste desilo mu se to da je dozivio za njega njegov dosad NAJGORI DAN U NJEGOVOM MLADOM ZIVOTU.
Kazu neki da neko iz uprave ponekad procita neki post sa ovog foruma pa da mu kazem SRAM VAS I STID BILO MOG DJETETA I OSTALE DJECE KOJA SU SINOC OTISLI UPLAKANI SA NJIHOVE A NE VASE GRBAVICE. Jel tesko bilo napisati par rijeci na oficijelnoj stranici kluba uz najavu sinocne utakmice da djeca moraju platiti kartu, jer dosad nije bila ta praksa, pa bi bio red da se napise za tu novinu.
Neznam jel bio problem samo na tom ulazu ili je i na ostalim bilo istih problema.
Sinoc mi je izbrisan post koji sam napisao kad sam dosao kuci koji sam napisao sto se kaze vruce glave nadam se da ovaj nece biti izbrisan jer se glava nemoze tek tako ohladiti poslije ovoga i ne prespavane noci u kojoj mi je sin zaspao u behutu i ne stigavsi pogledati ni deset minuta utakmice neznajuci sta je on Bogu skrivio pa ga ciko nije pustio ko dosad da gleda SVOG ZELJU.
Halalite na duzem postu i ako mi se omakla kakva greska u pisanju, o utakmici nemogu komentarisati jer mi je ista prosla ko kroz maglu i crnilo na ocima.
PS svakako cu ovaj post kopirati i poslati na klubski mail pa ako ga ovdje ne procitaju valjda ce neko putem maila procitati.

Model1964

pet jun 30, 2017 9:50 am

mirzoni1921 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:

ma nekakav papak j.ebo zakari od do, pa ga par momaka pofino naruzilo, a on se uskurcio i htio da se tuce. tad su dosli redari i htjeli da ga izbace, a onda ide nas mentalitet i svi stadose u odbranu tog frajera. uglavnom lik je do kraja utakmice svima isao na zivce zbog svojih psovki i dobacivanja
Ide raji na zivce a ta ista raja ga brani da ga ne izbace napolje :placeodsmijeha:
Pa nije ni cudno da se gluposti događaju na tribinama :roll:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:54 am

Cekaj ti hoces da uneses dijete na utakmicu Evrope, a vrlo dobro znas da je stampano onoliko karti koliko ima stolica zbog uefe. Kako da uneses dijete bez karte?
Željezničar ante portas !

Budi Željo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:55 am

firestarter je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:48 am
Nisam mozda par postova dosad napisao ali moram malo po duzi post napisati.
Jucer nikad ponosniji prva utakmica na novom istoku, nakon 13 godina opet evropske utkmice na nasoj grbavici.
Kao po obicaju djete za ruku i pravac grbavica obojica zeljni utakmica kao da je provenstvo zavrseno prije pola godine.
Ispred stadiona uobicajena rutina okupljanje sa starom rajom malom i velikom s kojim niz godina zajedno pratimo naseg zelju, malo se standardno prosupljiralo i raniji odlazak na tribini zbog guzve.
Prolazimo iza istocne tribine srce ko kuca iako nije usminkana do kraja izgleda prelijepo. Objasnjavam sinu kako je i on ucetstvovao u izgradnji iste i da je zbog toga dobio zahvalnicu na koju je neopisivo ponosan, kao sve vezano za zelju, koja mu visi iznad kreveta kad se probudi da to prvo ugleda, kojem sam uspio vec usaditi onu privrzenost ZELJINOJ FAMILIJI.
Dolazimo do ulaza na sektor C4 kako pise na karti i na zvanicnoj bila obavijest da se vodi racuna na koji se sektor ulazi. Kad vec uz stepenice malo guzve, graja, galama, psovke, nekako se probijemo do kapije kad momak koji skenira karte kaze mali nemoze uci jer nema karte ! Pokusavam objasniti da je djetetu 5 godina i da ga od njegove 2 godine vodim na utakmice i da nikad nije bilo problema ali on pojma nema on je tu samo da skenira.Pokusavam da objasnim da nije problem kupiti kartu ali ih nema, da su to djeca od 4- 6 godina koja mogu sjesti u krilo, sto nam nije nista strano ali uzalud. Vec se skupilo veca grupa roditelja sa djecom koja vec zakrcila ulaz na tribinu negodojuci sto nije uprava putem medija ili zvanicne poslala obavijest da roditelji sa djecom koja nemaju karte nece moci uci na stadion, jer je ovo prvi put kako ja znam da djeca te UZRASTI moraju kupiti karte.Vec to traje desetak minuta i duze, trazi se da neko ko je odgovoran dodje da kaze sto je problem, kad izlazi baja u prsluku redar/ zastitar vec neznam sta je, poce odgurivati ljude i djecu sa ulaza ko nemamo mi nista s tim tako je uprava kluba naredila pocelo je koskanje i zamalo nemile scene koje su sprijecene najvjerovatnije velikim brojem prisutne djece. U svoj to frci zaboravio sam na djete koje mi cijelo vrijem stiskalo ruku i pita " babo sto mi ne daju uci", iako je plus 50 stepeni mene je sto se kaze hladan znoj oblio, neka mi neobjasnjiva muka u stomaku stvorila kad sam mu ugledao pokunjeno, zbunjeno, uplaseno lice i oci pune suza koje su pocele same teci niz lice. Ja kao roditelj da sam mogao umrijeti ili explodirati od muke da vidim svoje dijete u takvom izdanju. ZBOG CEGA GOSPODO IZ UPRAVE JEL TO ZELJO KOJEG VI PROMOVISITE " ZELJINA PORODICA" I MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS. Neznam sta i kako sam sisao na plato ispred istoka u nakom bunilu, crnilu pred ocima dignem dijete u narucje i uputim se prema autu prijatelji isto sa djecom iza mene krenuse i oni kuci da stignu pogledati na tv-u makar. Jedan covjek za mnom trci i moli da mu prodam kartu da o moze uvesti svoje djete ja nesvejsno i da imam kartu u ruci mu pruzam i on zahvaljuje uz psovke upucene upravi kluba.
Kad sam dosao kuci svi iznenadjeni sto nismo po obicaju na tekmi, kontaju nesta se djetetu desilo pa se vratili( samo da objasnim koliko mi je djete zavoljelo zelju, da je prosle godine kad je nos slomio odvedem ga na kum da slikaju i ostalo u svoj onoj frci u bolu, oteknutog PLAVOG nosa i kroz plac poceo da pjeva nasu grbavicu).
Neki koji ga poznaju odmah ce znati kome se radi. Rekoh jeste desilo mu se to da je dozivio za njega njegov dosad NAJGORI DAN U NJEGOVOM MLADOM ZIVOTU.
Kazu neki da neko iz uprave ponekad procita neki post sa ovog foruma pa da mu kazem SRAM VAS I STID BILO MOG DJETETA I OSTALE DJECE KOJA SU SINOC OTISLI UPLAKANI SA NJIHOVE A NE VASE GRBAVICE. Jel tesko bilo napisati par rijeci na oficijelnoj stranici kluba uz najavu sinocne utakmice da djeca moraju platiti kartu, jer dosad nije bila ta praksa, pa bi bio red da se napise za tu novinu.
Neznam jel bio problem samo na tom ulazu ili je i na ostalim bilo istih problema.
Sinoc mi je izbrisan post koji sam napisao kad sam dosao kuci koji sam napisao sto se kaze vruce glave nadam se da ovaj nece biti izbrisan jer se glava nemoze tek tako ohladiti poslije ovoga i ne prespavane noci u kojoj mi je sin zaspao u behutu i ne stigavsi pogledati ni deset minuta utakmice neznajuci sta je on Bogu skrivio pa ga ciko nije pustio ko dosad da gleda SVOG ZELJU.
Halalite na duzem postu i ako mi se omakla kakva greska u pisanju, o utakmici nemogu komentarisati jer mi je ista prosla ko kroz maglu i crnilo na ocima.
PS svakako cu ovaj post kopirati i poslati na klubski mail pa ako ga ovdje ne procitaju valjda ce neko putem maila procitati.
Ja cu ti odmah odgovoriti, da to sto si ti navikao u domacim utakmicama da svercujes dijete to ti u evropi ne vazi i striktna su pravila jedan karta jedan navijač. Mislim da si mogao samo novorodzence u ruci unijeti ali djetetu od 5 godina treba stolica i nisi mogao računati na to da ce te pustiti da sjedi u krilu. Tako da ne pametujes i ne ofiras sebe sa slanjem tim mailova. I tačno je bilo navedene da ce moci uci samo osobe sa kartom
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

barbarez
Kontakt:

pet jun 30, 2017 9:58 am

storm_raider je napisao/la:
pet jun 30, 2017 7:57 am
Nisam zadovoljan igrom... kako cu biti? Trude se, ma nije ni da ne znaju, nego jednostavno nemaju pobjednicki mentalitet. Trznite se, pogledajte tu armiju iza vas!

Ovoj ekipi samo fale 2-3 dobre, uvezane, partije. Nadam se da ce se to desiti.

A eto i zasto Slavko vjeruje Bogicevicu. Nisam za njega nikako, ali on kada onako udje u utakmicu, znas da ce odigrati stvarno dobro.

Inace, sinoc komentarisemo stoperski par Zete. Ne znam ko su momci, ali onaj jedan izgleda kao neki UFC borac.
Sve zavisi kako ces gledat na tekmi. Navijacki ili realno.. Navijacki kad saberes sve. Pritisak, prva tekma nakon toliko godina, ekipa kojoj treba svjeze krvi. Onda je odlicno. Raduje i to sto sko mi za klasu bolji od Zete. Ali realno gledajuci, mi smo smijesna ekipa, kad onakoj Zeti nismo uvalili jos minimum dva. Ono ozbiljna ekipa. Ne bi ispratila ispod 3-0. Ne bi ja sad ko je kakav bio, ali cestitke Graovcu i Bogiju. Prvi zaista igracina a Bogi, kad ima normalnog stopera pored sebe, igra jako dobro. Sa onakvim Kerlom u paru, i Chijelini bi izgledao ko amater. Bogicevic se slabije snalazi na niske napadace, ali zato je tu Graovac damto regulise, koja mirnoca kad covjek ima loptu.

Model1964

pet jun 30, 2017 9:59 am

@firestarter
Znam kakav je to ruzan osjecaj.
Djetetu je jos teze.
To sa djecom su finese
na koje u klubu morju, MORAJU voditj racuna!
Nadam se da neko od uprave procita ovo.
A nasa vrla administracija umjesto da brise plstove neka ovaj post posalje na mail kluba

SWRA_1921
Kontakt:

Covjek je u pravu, mada malo pretjeruje jer se i on trebao malo skontati i razmisliti, ali ljudi nekada jednostavno naviknu na neke stvari pa i ne razmisljaju ;) Ako vec djeca uvijek ulaze djaba, onda je trebalo naglasiti da moraju i djeca imati kartu za utakmicu... A sinu kazes fino da niste na vrijeme provjerili, da niste obavijesteni i da nije imao kartu, pa cete sljedeci put kupiti, jbg...

Vortex
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:00 am

Model1964 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 9:50 am
mirzoni1921 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:

Ide raji na zivce a ta ista raja ga brani da ga ne izbace napolje :placeodsmijeha:
Pa nije ni cudno da se gluposti događaju na tribinama :roll:
Ma otprilike dobro je rekao za naš mentalitet. Pogotovu kad su evropske utakmice stvarno ima svega na tribini. Lijepo gostovanje i ekipa iz busa.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:01 am

Trebamo biti zadovoljni igrom. Vjerujem da će to biti još bolje, mora. Šteta što ne dadosmo još jedan gol, ali eto. U revanšu moramo biti maksimalno oprezni, dati gol i završiti posao.
Kjosevski- nije imao posla
Stevanović- kao i uvijek u napadu ga ne možeš primjetiti, u odbrani dobar, ali može bolje
Graovac- od mene glas za igrača utakmice, bravo majstore, jako mirno igra, interveniše i napokon smo dobili pravog igrača u odbrani koji zna izbiti loptu :pljesak:
Bogičević- sinoć jako dobar, vjerovatno jer ima uz sebe Graovca i može igrati lakše i sigurnije
Stanić- dobar
Blagojević- mislim da se vidi napredak u odnosu na one utakmice prethodne, sinoć nije bilo onih njegovih zamišljenih nemogućih pasova, očekujem više, jer može
Radinović- solidan, ali ništa specijalno, mora bolje
Zekonja i Zakarić- dobri, svidjelo mi se što im je Petrović mjenjao strane, u prvom Zec desno, Zakarić lijevo, u drugom su se zamijenili, takodjer mora bolje
Zeba- poslije Graovca, on ili Lendrić bi bili moj izbor za igrača utakmice, Zeba sinoć bio jako raspoložen, dosta trčao, odličan
Lendrić- hvala ti majstore za sve ove golove i radost, trčao je kao navijen svaku tekmu, zaradio je svaki fening koji je uzeo i sretno mu dalje gdje god otišao, valjda i mi zaradimo šta...

Igra se mora još poboljšati, sinoć je bilo ok, ali to ne znači da treba ostati na ovome. Idemo u CG zabiti gol i završiti posao. Bravo za atmosferu, ništa ovo ne bi moglo da nije bilo nas! VTŽ!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Budi Željo
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
@firestarter
Djetetu je jos teze.
To sa djecom su finese
A nasa vrla administracija umjesto da brise plstove neka ovaj post posalje na mail kluba
Hajd u SLoveniji uvedi dijete na utakmcii domacoj a kamol i evrope, malo mućnite tom glavom, frajer pise da godinama uvodi i sad se desilo na evropi i odmah pljuj upravi. Prava Bošnjačka posla. Možeš li u kino uvesti to dijete od 5 godina na jednu kartu i da ti sjedi u krilu? Možeš al u k.urcu, Bošnjak bi samo da prođe džaba kako. FUJ!!!
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:03 am

Pa nek udju i djeca ako ce roditelji platiti kaznu. Znate pricati protiv juga, baklji i stojanju na stepenicama. Gdje ce ta djeca stojat?
Željezničar ante portas !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 30, 2017 10:03 am

Budi Željo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
@firestarter
Djetetu je jos teze.
To sa djecom su finese
Hajd u SLoveniji uvedi dijete na utakmcii domacoj a kamol i evrope, malo mućnite tom glavom, frajer pise da godinama uvodi i sad se desilo na evropi i odmah pljuj upravi. Prava Bošnjačka posla. Možeš li u kino uvesti to dijete od 5 godina na jednu kartu i da ti sjedi u krilu? Možeš al u k.urcu, Bošnjak bi samo da prođe džaba kako. FUJ!!!
:pljesak: :pljesak: :pljesak:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava