Trebamo biti zadovoljni igrom. Vjerujem da će to biti još bolje, mora. Šteta što ne dadosmo još jedan gol, ali eto. U revanšu moramo biti maksimalno oprezni, dati gol i završiti posao.
Kjosevski- nije imao posla
Stevanović- kao i uvijek u napadu ga ne možeš primjetiti, u odbrani dobar, ali može bolje
Graovac- od mene glas za igrača utakmice, bravo majstore, jako mirno igra, interveniše i napokon smo dobili pravog igrača u odbrani koji zna izbiti loptu
Bogičević- sinoć jako dobar, vjerovatno jer ima uz sebe Graovca i može igrati lakše i sigurnije
Stanić- dobar
Blagojević- mislim da se vidi napredak u odnosu na one utakmice prethodne, sinoć nije bilo onih njegovih zamišljenih nemogućih pasova, očekujem više, jer može
Radinović- solidan, ali ništa specijalno, mora bolje
Zekonja i Zakarić- dobri, svidjelo mi se što im je Petrović mjenjao strane, u prvom Zec desno, Zakarić lijevo, u drugom su se zamijenili, takodjer mora bolje
Zeba- poslije Graovca, on ili Lendrić bi bili moj izbor za igrača utakmice, Zeba sinoć bio jako raspoložen, dosta trčao, odličan
Lendrić- hvala ti majstore za sve ove golove i radost, trčao je kao navijen svaku tekmu, zaradio je svaki fening koji je uzeo i sretno mu dalje gdje god otišao, valjda i mi zaradimo šta...
Igra se mora još poboljšati, sinoć je bilo ok, ali to ne znači da treba ostati na ovome. Idemo u CG zabiti gol i završiti posao. Bravo za atmosferu, ništa ovo ne bi moglo da nije bilo nas! VTŽ!