pet jun 30, 2017 12:48 am
HJK izgubio u gostima, Dinamo Minsk dobio 2:1 kući. Uz dosta sreće i dosta našeg truda, može nam se ove sezone posrećiti.
Što se tiče partije pojedinaca, Graovac je fakat top pojačanje, čovjek koji ne unosi paniku u redove, naprotiv. Bogi danas odličan bio, asistencija, nema mu se šta reći. Stana i Siniša ok. Kod Stane me nervira što po pravilu mora kardinalno ispasti jednom po utakmici. Situacija kad je igrač Zete izašao sam pred Vecu i šutao vanjskom pored gola... Inače ova dvojica kao rezervne opcije su jako dobri, ali da obojica budu prvi pick to može biti pogubno, posebno u Europi. Radinović polako nadolazi, nadam se da je ovo početak pozitivnog procesa kod njega. Nadam se da će nam se Ramović što prije pridružiti da nam razbije monotoniju u vezi, treba nam nova dimenzija koju on može donijeti. Zeku i Zaku neću komentarisati, vrijeme će pokazati šta će biti s njima. Više sam optimističan nego pesimističan. Lendra nastavio po svom, copy paste prošle sezone.
Što se tiče stepenica, moglo je bolje, aBd da protiv AIK-a i tom problemu još odlučnije stanemo u kraj i da se u potpunosti riješi problem.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice