Drago mi je da su se dovela cetiri igraca vec prije zavrsetka sezone, mislilo se na to za razliku od ostalih klubova. Tesko je bilo sta prognozirati, ali moguce je da otpadne pet-sest igraca vec prije starta sezone. Spomenuo je Kostic da imamo finu ekipu i da ce neke igrace pomjeriti na druge pozicije. PS: MEMIJA
Ko bi mogao doci, isto je veliko pitanje. Ne vjerujem da nam treba pretjerano mnogo igraca, jer vec imamo pravo solidnu ekipu. Kazem, sve zavisi od strucnog staba i sta oni misle, koje su im pozicije deficitarne i koga ce zaganjati da dovedu. Zato treba cekati pocetak priprema, a oduzit ce se vrijeme do toga, navikli smo u ovih par godina da se prica o eventualnim protivnicima u europi, pa zrijeb, brze je vrijeme prolazilo, ali en zalim se uopste sada, svaki dan neki boom osvane na zvanicnoj ili nekoj drugoj lokaciji
Smatram da Bekric moze pruziti dosta jos ovoj ekipi, ako se uozbilji i pocne raditi. Inace ga vjerovatno nece biti na mapi. Bogicevic je solidan stoper za ove lige, idealan kao zamjena. Vidjet cemo sta misle Kostic i Lesnik o Osmankovicu i ko ce se dovesti. Tipujem na Jahica, mada me ne bi cudilo da on zavrsi i na lijevom krilu, njega mozemo bilo gdje staviti
Sto se tice lijevog krila, optimistican sam po pitanju Halvadzica. Ako je istina da mu je onako Mulalic psovao na treningu, kad ga je momak samo pitao sta treba da popravi u igri...

; ali otom-potom, bilo to i ne mozemo vratiti vrijeme unazad. Pricali smo milion puta o greskama u ovoj polusezoni, vadjenju najboljeg igraca veze Blagojevica, a ostavi Bekrica koji nema snage da potrci nazalost, to se vidjelo u milion navrata. Jedva cekam pripreme, sta drugo da kazem. Optimista jesam i bio sam i prije i poslije izbora trenera, jer nisam pljuvao po Kosticu i mnogi to znaju, iako sam bio za naseg cupu Smajketa