Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 12:11 am

Omar500 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Ako je istina da bi Jahic igrao za neki mizeriju treba ga odmah dovesti. Sto se tice Dzidica, treba i njega dovesti, a zahvalit se Hodzurdi. Dzidica je dobro dovesti i iz razloga da ne pojaca konkurenciju. Sto se tice lijevog krila bilo bi pametno kontaktirati igraca Partizana koji je vec igrao u ovoj ligi za sadasnjeg drugoligasa, dovest ga na posudbu sa pravom otkupa ugovora, ili kad bi Zeca doveli, tako bi rijesili lijevu stranu i imali bi u globalu beton ekipu. Ovo je moje misljenje, koliko je realno izvodivo ne znam..
Koji je to Partizanov igrac, nisam upratio?
Subic
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Igral ko clash royale :shisha:
Željezničar ante portas !

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Mene sad trenutno najviše brine kako će naši igrači prihvatiti novog trenera i njegov način rada. Bojim se da ako Kostić nametne žestok sistem i disciplinu da nam pola ekipe ne otpadne u startu. Ako ne sada, jer nije realno, mogla bi zimus biti velika čistka. Ovi igrači što su igrali vani kao Stevo, Lendra, Pozder, španac, Husić pa i Zaha će se brzo privići, ali ovi naši lokalni desperadosi i poluamateri tipa ove dvojice brazilaca, bojim se, teško ili nikako. Tu vidim priliku da upadnu mlade snage. Nadam se da će Kostić što prije uvidjeti da nam treba vrhunski štoper - bolji od svih koje trenutno imamo i jedno zvijer lijevo krilo. Kažem što prije dok se na tržištu može šta nafatati.

LARSSON
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:Igral ko clash royale :shisha:
Chat inače ide ban :ganja:

fk1921

pet jun 03, 2016 12:13 am

LARS1921 je napisao/la:
samo clash of clans :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:13 am

ma moraju se popuniti kvalitetno pozicije stopera i lijevog krila ....realno rizik je ocekivati da li ce Halvadzic bljesnuti ili ne ....da li ce se Tiago povrijediti ili ne...mada koliko je Tiago lijen ne bi me zacudilo da mu Kostic odmah rampu udari...nadam se da ce se trgnuti treba nam njegova brzina....mislim da ce najveca zrtva Bekric biti ...djeluje mi :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:15 am

fk1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
samo clash of clans :D
Ja za clans nisam imo vremena, ovo mi dodje ko skupljanje slicica :ganja:
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:17 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Mene sad trenutno najviše brine kako će naši igrači prihvatiti novog trenera i njegov način rada. Bojim se da ako Kostić nametne žestok sistem i disciplinu da nam pola ekipe ne otpadne u startu. Ako ne sada, jer nije realno, mogla bi zimus biti velika čistka. Ovi igrači što su igrali vani kao Stevo, Lendra, Pozder, španac, Husić pa i Zaha će se brzo privići, ali ovi naši lokalni desperadosi i poluamateri tipa ove dvojice brazilaca, bojim se, teško ili nikako. Tu vidim priliku da upadnu mlade snage. Nadam se da će Kostić što prije uvidjeti da nam treba vrhunski štoper - bolji od svih koje trenutno imamo i jedno zvijer lijevo krilo. Kažem što prije dok se na tržištu može šta nafatati.
Ovi mladi ako misle postat neki igraci i biti trazeni na ino trzistu moraju biti spremni na svaki sistem rada, za ove sto si nabrojao takodje nema brige, al ostali tipa brazilci, Bogicevic, Bekric su za mene briga, koji su pomalo i siti fudbala, vidjecemo..

Jaozinho22

pet jun 03, 2016 12:17 am

Onaj stoper Drine,Nikola Vasiljevic(199 cm,top igrač :ganja: ) sličan Džidiću plus nije smogovac :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:22 am

Miloš izgleda jako samouvjereno.Kaze da je upoznat sa kakvim igrackim kadrom raspolaze i zbog toga mi ta njegova samouvjerenost i obecanja ne izgledaju kao prazna.Nešto mi govori da cemo imati lijepo ljeto i još ljepšu jesen.Dobre igre i izgradnja Istoka = sretna Plava nacija.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 12:22 am

Jaozinho22 je napisao/la:Onaj stoper Drine,Nikola Vasiljevic(199 cm,top igrač :ganja: ) sličan Džidiću plus nije smogovac :ganja:
Mislim da on ode u Kazahstan

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:29 am

Drago mi je da su se dovela cetiri igraca vec prije zavrsetka sezone, mislilo se na to za razliku od ostalih klubova. Tesko je bilo sta prognozirati, ali moguce je da otpadne pet-sest igraca vec prije starta sezone. Spomenuo je Kostic da imamo finu ekipu i da ce neke igrace pomjeriti na druge pozicije. PS: MEMIJA :klanjase2:
Ko bi mogao doci, isto je veliko pitanje. Ne vjerujem da nam treba pretjerano mnogo igraca, jer vec imamo pravo solidnu ekipu. Kazem, sve zavisi od strucnog staba i sta oni misle, koje su im pozicije deficitarne i koga ce zaganjati da dovedu. Zato treba cekati pocetak priprema, a oduzit ce se vrijeme do toga, navikli smo u ovih par godina da se prica o eventualnim protivnicima u europi, pa zrijeb, brze je vrijeme prolazilo, ali en zalim se uopste sada, svaki dan neki boom osvane na zvanicnoj ili nekoj drugoj lokaciji :ganja:
Smatram da Bekric moze pruziti dosta jos ovoj ekipi, ako se uozbilji i pocne raditi. Inace ga vjerovatno nece biti na mapi. Bogicevic je solidan stoper za ove lige, idealan kao zamjena. Vidjet cemo sta misle Kostic i Lesnik o Osmankovicu i ko ce se dovesti. Tipujem na Jahica, mada me ne bi cudilo da on zavrsi i na lijevom krilu, njega mozemo bilo gdje staviti :palacgore:
Sto se tice lijevog krila, optimistican sam po pitanju Halvadzica. Ako je istina da mu je onako Mulalic psovao na treningu, kad ga je momak samo pitao sta treba da popravi u igri... :ne: ; ali otom-potom, bilo to i ne mozemo vratiti vrijeme unazad. Pricali smo milion puta o greskama u ovoj polusezoni, vadjenju najboljeg igraca veze Blagojevica, a ostavi Bekrica koji nema snage da potrci nazalost, to se vidjelo u milion navrata. Jedva cekam pripreme, sta drugo da kazem. Optimista jesam i bio sam i prije i poslije izbora trenera, jer nisam pljuvao po Kosticu i mnogi to znaju, iako sam bio za naseg cupu Smajketa :mrgreen:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

diego1921
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:30 am

Jaozinho22 je napisao/la:Onaj stoper Drine,Nikola Vasiljevic(199 cm,top igrač :ganja: ) sličan Džidiću plus nije smogovac :ganja:
Vraca se on u lazni Sakhtar !! :ganja:

fk1921

pet jun 03, 2016 12:33 am

Omar500 je napisao/la:Drago mi je da su se dovela cetiri igraca vec prije zavrsetka sezone, mislilo se na to za razliku od ostalih klubova. Tesko je bilo sta prognozirati, ali moguce je da otpadne pet-sest igraca vec prije starta sezone. Spomenuo je Kostic da imamo finu ekipu i da ce neke igrace pomjeriti na druge pozicije. PS: MEMIJA :klanjase2:
Ko bi mogao doci, isto je veliko pitanje. Ne vjerujem da nam treba pretjerano mnogo igraca, jer vec imamo pravo solidnu ekipu. Kazem, sve zavisi od strucnog staba i sta oni misle, koje su im pozicije deficitarne i koga ce zaganjati da dovedu. Zato treba cekati pocetak priprema, a oduzit ce se vrijeme do toga, navikli smo u ovih par godina da se prica o eventualnim protivnicima u europi, pa zrijeb, brze je vrijeme prolazilo, ali en zalim se uopste sada, svaki dan neki boom osvane na zvanicnoj ili nekoj drugoj lokaciji :ganja:
Smatram da Bekric moze pruziti dosta jos ovoj ekipi, ako se uozbilji i pocne raditi. Inace ga vjerovatno nece biti na mapi. Bogicevic je solidan stoper za ove lige, idealan kao zamjena. Vidjet cemo sta misle Kostic i Lesnik o Osmankovicu i ko ce se dovesti. Tipujem na Jahica, mada me ne bi cudilo da on zavrsi i na lijevom krilu, njega mozemo bilo gdje staviti :palacgore:
Sto se tice lijevog krila, optimistican sam po pitanju Halvadzica. Ako je istina da mu je onako Mulalic psovao na treningu, kad ga je momak samo pitao sta treba da popravi u igri... :ne: ; ali otom-potom, bilo to i ne mozemo vratiti vrijeme unazad. Pricali smo milion puta o greskama u ovoj polusezoni, vadjenju najboljeg igraca veze Blagojevica, a ostavi Bekrica koji nema snage da potrci nazalost, to se vidjelo u milion navrata. Jedva cekam pripreme, sta drugo da kazem. Optimista jesam i bio sam i prije i poslije izbora trenera, jer nisam pljuvao po Kosticu i mnogi to znaju, iako sam bio za naseg cupu Smajketa :mrgreen:
Sta mu je to mulalic psovao? :S
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Okolele
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:35 am

Ma joj ljudi moji napucat ce ih ovih Janezi imam dobar filing..Ovaj ljeljak kad stane pred njih i zagalami gotovo..

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:37 am

fk1921 je napisao/la: Sta mu je to mulalic psovao? :S
Neko je na 1921 forumu pisao kad ga je ovaj pitao šta da popravi ovaj jel mu od do psovao ili je majku zaboravio sam, ili da ide u pm

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:38 am

ma nije mu majku psovao nego ga poslao u Honduras :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SWRA_1921
Kontakt:

Rodom s mejtaša je napisao/la:Mene sad trenutno najviše brine kako će naši igrači prihvatiti novog trenera i njegov način rada. Bojim se da ako Kostić nametne žestok sistem i disciplinu da nam pola ekipe ne otpadne u startu. Ako ne sada, jer nije realno, mogla bi zimus biti velika čistka. Ovi igrači što su igrali vani kao Stevo, Lendra, Pozder, španac, Husić pa i Zaha će se brzo privići, ali ovi naši lokalni desperadosi i poluamateri tipa ove dvojice brazilaca, bojim se, teško ili nikako. Tu vidim priliku da upadnu mlade snage. Nadam se da će Kostić što prije uvidjeti da nam treba vrhunski štoper - bolji od svih koje trenutno imamo i jedno zvijer lijevo krilo. Kažem što prije dok se na tržištu može šta nafatati.
To nam valjda i treba, da vidimo ko u ekipi ima razmisljanje "lezi hljebe da te jedem". Ja ni malo ne sumnjam u te koje si ti nabrojao, + vjerujem itekako u sve nase omladince koji nisu jos iskvareni i koji zele napraviti dobre karijere, uz Halvadzica, Blagojevica, Đermanovica, Stevanovica, Kosorica, Beganovica (mora poceti vise raditi na sebi), Kramarica (koji mi se stvarno cini kao igrac koji moze napredovati), Kjosevskog, Memije, Sadikovica, za koje mi se cini da imaju taj mentalitet u sebi. Od tih nekih "problematicnih" mislim da ce nesto teze biti raditi sa Mailsonom, Tiagom, Bogicevicem, Stanicem, Bekricem. A svi ovi osim njih su igrali u ozbiljnijim ligama i samo ih treba ponovo presaltati da moraju itekako raditi na sebi da bi postali vrhunski igraci i da bi napredovali u karijerama, jer iz Zelje imaju najvise sansi za to.

fk1921

LARS1921 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Sta mu je to mulalic psovao? :S
Neko je na 1921 forumu pisao kad ga je ovaj pitao šta da popravi ovaj jel mu od do psovao ili je majku zaboravio sam, ili da ide u pm
....svasta, nek bude daleko od naseg kluba
04.03.2015

cikazubo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:39 am

fk1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Drago mi je da su se dovela cetiri igraca vec prije zavrsetka sezone, mislilo se na to za razliku od ostalih klubova. Tesko je bilo sta prognozirati, ali moguce je da otpadne pet-sest igraca vec prije starta sezone. Spomenuo je Kostic da imamo finu ekipu i da ce neke igrace pomjeriti na druge pozicije. PS: MEMIJA :klanjase2:
Sta mu je to mulalic psovao? :S
Pa sta i da mu je psovao, kao da je to nesto novo na relaciji trener-igrac pa trener ti od pionira psuje, previse mi na Edisa udaramo otkako je otisao, najbolje s tim zavrsit u svakom pogledu nije vise sef i to je to, gledajmo unaprijed..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava