Klixcipiripi je napisao/la:Neki Kustura iz kojeg je medija nisam ni ja cuo
Da. Ne znam stvarno zasto nije pitao standardno ono kako teku pripreme, imate li poruku za navijace ... samo nam daj floskula.Mirek11 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 6:08 pmKoji novinar ovo pita na presu pred ovaku utakmicu, ocigledno provocira, nisam cuo kada se predstavljao?Amidza je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 6:02 pmO Uglješi Radinoviću?
"On je jedan fudbaler koji ima sve predispozicije da postane kvalitetan igrač. Upao je u malu krizu, nije imao dovoljno minuta, međutim poslije našeg razgovora kojeg smo obavili, on je uvidio svoje greške tako da ima drugačiji pristup treninzima. Ovo što je do sada pokazao je odlično, nametnuo se i radi puno bolje nego ranije. Uglješa onog momenta kad uđe maksimalno profesionalno u utakmicu može biti pojačanje za sve ekipe u PL BiH, tako da tu sa Blagojevićem i Markovićem imamo tri kvalitetna igrača koji mogu dati pečat ovoj sezoni", istakao je Petrović.Da li su prozivke Samira Bekrića i Ivana Lendrića narušile autoritet Slavke Petrovića?
"Ne može se vjerovati u sve ono što portali napišu. Lendrić ima ugovor, ali je pred odlaskom. Što se tiče Bekrića, pokazao je na terenu i van njega tako da uopšte ne bih ulazio na to. To nije bitno sada, sada je najbitniji prolazak u drugo pretkolo".
Pa brate pres je povodom utakmice EL, mogao ga pitati puno toga vezano za samu utakmicu a nesto sto nema veza sa sutrasnjom utakmicom.
storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 6:22 pmZa nesto vise od 24 sata Zeljo igra.. ma je li moguce!? Dobra pitanja, dobri i odgovori. Meni je drago da se Slavko nije upustio u medijski cirkus sa Bekricem i Lendricem. Ako su oni bili glupi, a jesu, on je bio mudar. Sutra dolazi skaut iz Italije da gleda Vedrana.