Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Southboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 31, 2016 6:27 pm

Teren ko tepih,nije odavno bio u dobrom stanju..atmosfera na treningu odlicna bila,sve pohvale za sve koji su bili danas tu..
Eh,ja sam prizeljkivao Radnika ili Slobodu sada u polufinalu (cak sta vise prije tuzlake)..

Smatram da mi ovo trebamo odigrati takticki kao sto nismo nijednu do sada utakmicu.Jest da je rano o njima razmisljati al treba biti pametan i mudar u prvoj utakmici,koliko me sjecanje sluzi oni su kone ubili sa kartonima i mislim da su u prvoj utakmici sa njima dobili jedno 7-8 kartona(dosta igraca prijeti suspenzija).A posto je nas duel prva na Grbavici,treba od prvog njihovo starta cijeli stadion da vrsi pritisak na sudiju da sve sankcionise i da kazni njihovo grubu igru koja ce biti sigurno..Uz brz tempo i igru,na dupli pas i "sve iz prve",igra od noge do noge moze nam donijet dosta dobroga.Kad bi na Grbavici oni dobili jedno 3-4 kartona u revansu bi nam bilo veoma lakse nego u zadnjoj ligaskoj,samo treba igrati brzo..
Njihov kraci roster od 13 igraca u rotaciji koji igraju vecinom,a tezak raspored iz kola u kolo,te njihove eventualne suspenzije nam mogu biti vazne i prelomiti ovaj dvomec.

Edis ce ih izdominirati sa brzim krilima

Al idemo prvo u subotu podrzati momke protiv Olimpica pa pobjedu slaviti navece do El Clasica..

tu i tamo
Kontakt:

čet mar 31, 2016 6:42 pm

ISB87 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Ako bi (nedo Bog) ispali onda se maksimalno koncentrisati samo na ligu da preko nje ufatimo Europu, mi a joj tanovci.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
pa na sta trece bi se koncentrisali? :ganja:
Treba to ovako shvatiti,
Sada se koncentrisati samo na ligu, jer nakon polufinala kupa igramo Derbi, pa Zrinjski... Nemamo se tu sta koncentrisati jer tu svakako igramo sa 100%...niti trebamo kasnije
slaviju i rudar shvatati ozbiljno.
Znaci da nama naredne tri tekme u ligi su mnogo vaznije i to je ono sto treba pametno odraditi bez kiksa.
Situacija je takva da svom snagom moramo krenuti i protiv Olimpica i protiv Drine, i naravno maksimum prikazati protiv Slobode u prvoj utakmici.
Onda ide jedina utakmica gdje vjerujem da mozemo malo odmoriti, a to je Travnik koji ce do tad biti vec prezaljen...
A onda ide najpakleniji raspored u zadnjih nekoliko god. Sloboda, Sarajevo, Zrinjski.

Treba uzeti u obzir i to da ce i Sloboda imati utakmicu sa Sirokim izmedju utakmica kupa.

A ukoliko pobjedimo slijedece dvije,odnosno tri utakmice,
velike su sanse da Derbi bude direktno odlucivao o putniku u Europu(3.mjesto) i to bi bio spektakl... Vidjecemo kako ce oni odraditi Borac,RADNIK, Vitez... Moguce i da sa nekom prednoscu od 1-2 boda docekamo Derbi.
Zato kazem da se sada treba maksimalno odigrati slijedece dvije utakmice bez obzira na Kup.

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet mar 31, 2016 6:44 pm

Ma ne valja ovaj datum okupljanja, jos ako se bude igrala kakva utakmica izmedju njih poklat ce se. Samo da nam se ko ne povrijedi.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

čet mar 31, 2016 6:47 pm

Vedran Kjosevski: Očekivanja su jasna - to je finale

http://sport1.ba/vedran-kjosevski-oceki ... je-finale/" onclick="window.open(this.href);return false;

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:12 pm

Počinje Plavi april!

http://fkzeljeznicar.ba/pocinje-plavi-april/19273/" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:23 pm

Ne vidim bas puno smisla da se bavimo kalkulacijama. Nebrojeno je mogucih ishoda,tako da...
Sta po meni ima smisla? Pricati samo o sljedecoj utakmici jer je ona najbitnija. Od ishoda sljedece utakmice u mnogome ce zavisiti ishodi i narednih,kao i daljnji razvoj ukupne situacije. Iz tog razloga prva utakmica kupa u ovom momentu je potpuno nebitna i najdraze bi mi bilo da je uopste ne pominjemo.
Obzirom da smo vrlo brzo uhvatili prikljucak za trecim na tabeli,svaka naredna utakmica u prvenstvu nam je najbitnija kako bi drzali taj prikljucak i cekali eventualne kikseve konkuranata. Ukoliko pobjedimo Olimpika,otvaraju nam se dobri vidici za dalje.

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:28 pm

slika

Joj bande :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:35 pm

Hurmasica je napisao/la:slika

Joj bande :mrgreen:
koja klapa :D :klanjase2: :klanjase2:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Špekac1921
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:49 pm

Hayat prenosi utakmicu protiv Olimpica?
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:52 pm

Špekac1921 je napisao/la:Hayat prenosi utakmicu protiv Olimpica?
Arena

Elegant
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:54 pm

Samo BHT, Moja TV, Arena ima prava prenosa lige, drugi mogu da prenose kup kao sto je Face radio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Špekac1921
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:56 pm

Ja sam vidio naku najavu na Hayatu poslije dnevnika, svašta.

LARSSONN
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:57 pm

Elegant je napisao/la:Samo BHT, Moja TV, Arena ima prava prenosa lige, drugi mogu da prenose kup kao sto je Face radio.
Face će vjerovatno samo željine prenositi u kupu. Za moguće finale bez nas ne znam.

Bilo je riječi da će prenositi od ove ili sljedeće sezone i neke mečeve naše lige

Elegant
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:59 pm

Dok je BH Telekom sponzor nece niko prenosti sem njih tj. BHT i Moja TV.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

čet mar 31, 2016 7:59 pm

Ovo je glupost sa ovim odabiranjem igraca iz nase lige za reprezentaciju u ovom periodu i jos kao neku kontrolnu utakmicu da odigraju uu jeku sezone kad je najgusci raspored..Nikad ne znas kad se moze desiti neka povreda..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

čet mar 31, 2016 8:00 pm

Odakle ti Hayat? :o :mrgreen:

jeko batre znal' neko?
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Špekac1921
Kontakt:

čet mar 31, 2016 8:08 pm

Grbavica je napisao/la:
Odakle ti Hayat? :o :mrgreen:
I meni je u početku bilo čudno, zato sam stavio upitnik na prethodnom postu, ali sam vidio i to baš nabrijana najava. :mrgreen:

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet mar 31, 2016 8:09 pm

možda je klub platio reklamiranje utakmice s Olimpicom na tv-u
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Špekac1921
Kontakt:

čet mar 31, 2016 8:11 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:možda je klub platio reklamiranje utakmice s Olimpicom na tv-u
Ima smisla, izvinjavam se. :r

Okolele
Kontakt:

čet mar 31, 2016 8:11 pm

SARAJEVO OSIGURANJE je podržalo projekat evropske Grbavice i uplatilo novčana sredstva za 10 stolica.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava