Eh,ja sam prizeljkivao Radnika ili Slobodu sada u polufinalu (cak sta vise prije tuzlake)..
Smatram da mi ovo trebamo odigrati takticki kao sto nismo nijednu do sada utakmicu.Jest da je rano o njima razmisljati al treba biti pametan i mudar u prvoj utakmici,koliko me sjecanje sluzi oni su kone ubili sa kartonima i mislim da su u prvoj utakmici sa njima dobili jedno 7-8 kartona(dosta igraca prijeti suspenzija).A posto je nas duel prva na Grbavici,treba od prvog njihovo starta cijeli stadion da vrsi pritisak na sudiju da sve sankcionise i da kazni njihovo grubu igru koja ce biti sigurno..Uz brz tempo i igru,na dupli pas i "sve iz prve",igra od noge do noge moze nam donijet dosta dobroga.Kad bi na Grbavici oni dobili jedno 3-4 kartona u revansu bi nam bilo veoma lakse nego u zadnjoj ligaskoj,samo treba igrati brzo..
Njihov kraci roster od 13 igraca u rotaciji koji igraju vecinom,a tezak raspored iz kola u kolo,te njihove eventualne suspenzije nam mogu biti vazne i prelomiti ovaj dvomec.
Edis ce ih izdominirati sa brzim krilima

Al idemo prvo u subotu podrzati momke protiv Olimpica pa pobjedu slaviti navece do El Clasica..