Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 10:39 pm

ista je priča i za ordagića bila prošle godine u ove doba. ne kažem da je uglješa tako dobar, ali može biti.
gradi željo boli te *****

damirfile
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:39 pm

pintol_TM87 je napisao/la:koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
i taj ugljesa kao da je ronaldo a ne igrac drugoligasa, da valja isao bi vani (za evropskog zelju da valja)
:palacgore:

storm_raider
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:40 pm

Kakva atmosfera na forumu... kakvo ujedinjenje kada je najvise trebalo. Niste ni svjesni, da ste upravo Vi, navijaci, odbranili Zelju i zbog Vas Zeljo nastavlja ovim ritmom i ubrzava...

Navaliti sa godisnjima, kao da je rasprodaja!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:41 pm

LARS1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Pintole sad mozes dobit i kontra odgovor..
svaka diskusija (realna) je dobrodosla.. uvijek sam ga mogao dobit :ganja:
Realna je, tiče se tvog simpatizera :D
daleko je on, odmara :rofl:

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:42 pm

storm_raider je napisao/la:Kakva atmosfera na forumu... kakvo ujedinjenje kada je najvise trebalo. Niste ni svjesni, da ste upravo Vi, navijaci, odbranili Zelju i zbog Vas Zeljo nastavlja ovim ritmom i ubrzava...

I opet bismo isto uradili. Dušmani zdra'o :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:42 pm

storm_raider je napisao/la:Kakva atmosfera na forumu... kakvo ujedinjenje kada je najvise trebalo. Niste ni svjesni, da ste upravo Vi, navijaci, odbranili Zelju i zbog Vas Zeljo nastavlja ovim ritmom i ubrzava...

Baš tako :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

čet jun 02, 2016 10:43 pm

Da je Ordagic nas igrac mi bi ga sigurno ovaj prelazni rok prodali. I vjerujem da bi uzeli vise nego za Amira. Ne znam koji strucnjak je procijenio da nije za nas. Ugljesa je odlican igrac. Ne bi me cudilo da izgura Zahirovica ili Blagojevica iz prve.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u čet jun 02, 2016 10:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

Kakvi su ovo ba gay izljevi po forumu? Neki dan Larson, sad pintol, evo još jedan drugog citiraju, pa ovo je strašni sud :rofl1: :rofl1: :rofl1: Storme reaguj :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

slika

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:44 pm

Grbavica je napisao/la:
Kakvi su ovo ba gay izljevi po forumu? Neki dan Larson, sad pintol, evo još jedan drugog citiraju, pa ovo je strašni sud :rofl1: :rofl1: :rofl1: Storme reaguj :ganja:
samo ti on u glavi haha

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:44 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
Đe faks?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:45 pm

Vrag je napisao/la:Da je Ordagic nas igrac mi bi ga sigurno ovaj prelazni rok prodali. I vjerujem da bi uzeli vise nego za Amira. Ne znam koji strucnjak je procijenio da nije za nas. Ugljesa je odlican igrac. Ne bi me cudilo da izgura Zahirovica ili Blagojevica iz prve.
nije ga htio menadžer dati nama.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:46 pm

pintol_TM87 je napisao/la:koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
i taj ugljesa kao da je ronaldo a ne igrac drugoligasa, da valja isao bi vani (za evropskog zelju da valja)
nevezano za Radinovica, moram ti priznati da me pomalo nervira ta prica "da valja isao bi vani". previse mi podcjenjujemo sebe, grad, drzavu, narod, sport, kulturu, ligu...
sta fali zivotu u Sarajevu, nastupanju u Zelji... mislis da je bolje u npr. Honvedu, Paide-u, Slavenu, Krki, Voluntari-u i drugim klubovima koji egzistiraju "vani".
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u čet jun 02, 2016 10:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Vrag

čet jun 02, 2016 10:47 pm

ChWilla je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Da je Ordagic nas igrac mi bi ga sigurno ovaj prelazni rok prodali. I vjerujem da bi uzeli vise nego za Amira. Ne znam koji strucnjak je procijenio da nije za nas. Ugljesa je odlican igrac. Ne bi me cudilo da izgura Zahirovica ili Blagojevica iz prve.
Ako mislis na Husaru on mu nije menadzer. Njegove igrace samo jos pitari uzimaju

ChWilla
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:48 pm

exbabilon je napisao/la:Fino to novi sef prica, poprilicno iskreno i od srca, ali srecom nije naglasak na srcu, vec na znanju. On ce i bez najava pogibije vec vidim dati sve od sebe, da ne kazem poginuti da se dokaze i da sa Zeljom napravi velike stvari. Dobro je i to sto dolazi s pomocnikom, 2 glave su uvijek mudrije od jedne. Jedan moze imati neki animozitet prema nekog igracu, nekog drugog gotivi vise, ali dvojica tesko. Ipak, mora biti spreman na sve kad je ova liga u pitanju, ama bas sve.

Sta moze biti njegov problem?
Nema neki renomem ime. Ne daj Boze dodje neka kriza rezultata, prvih 5 kola ne ide kako ocekujemo, svi ce prvo uprijeti prstom u njega jer Boze moj, nije ni Kek ni Osim. Ja bih bio najsretniji da jedan trener ima kontinuitet, nekoliko sezona, sto da ne...medjutim ovaj ce imati kontinuitet samo ako bude imao rezultate, a u slucaju nekih kikseva, mislim da nema neki kredit koji ga stiti. Tako da ce se morati izboriti i s tim pritiskom da se vec u startu najmanje sumnja u ekipu, a ponajvise u trenera. Mora sebi rezultatima izgraditi status i zasluziti kredit kod uprave i navijaca da kroz par mjeseci ako ne bude pobjede 3-4 utakmice znamo da to nije jer on ne zna znanje, nego da se eto potrefilo. Sretno Milose!
jedino bi amar imao kredit. da si doveo nekoga drugog za koga se zna da mora imati platu jedno 30 hiljada, gnjev bi bio još jači da ga loše krene...

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:48 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
nevezano za Radinovica, moram ti priznati da me pomalo nervira ta prica "da valja isao bi vani". previse mi podcjenjujemo sebe, grad, drzavu, narod, sport, kulturu, ligu...
sta fali zivotu u Sarajevu, nastupanju u Zelji... mislis da je bolje u npr. Honvedu, Paide-u, Slavenu, Krki, Voluntari-u i drugim klubovima koji egsistiraju "vani".
napisah za evropskog zelju sigurno za njega nema mjesta..kad smo mogli za zolu govorit kako je los, vakav , nakav onda se trebamo zapitat o kome o cemu..

Jaozinho22

čet jun 02, 2016 10:50 pm

Vrag je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Ako mislis na Husaru on mu nije menadzer. Njegove igrace samo jos pitari uzimaju
Ko mu je onda menadžer? Iskreno ne svidja mi se Ordagic kao igrač...sklon je povredama puno.... Ja sam dobio INFO od Husare da mu je nudjena neka bezveze cifra i da je dobio 50.000 KM godišnje u slobodi. Isto tako mi je rekao da ga je Hare stalno zvao u vezi Mesanovica i jos par stvari oko manjeg sarajevskog kluba i Slobode.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:50 pm

Ne može onda biti ni bekric za europskog zelje

Ajzea
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:51 pm

Prijatelj ti nema mjesta ni za Zelju u Ligi za prvaka. Iskreno, nemoj se ljutiti. Kazem, kad vec konstatujemo..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet jun 02, 2016 10:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 02, 2016 10:52 pm

LARS1921 je napisao/la:Ne može onda biti ni bekric za europskog zelje
bas zato i nema evrope, kad on igra igraju svi :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava