pintol_TM87 je napisao/la:koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
i taj ugljesa kao da je ronaldo a ne igrac drugoligasa, da valja isao bi vani (za evropskog zelju da valja)
daleko je on, odmaraLARS1921 je napisao/la:Realna je, tiče se tvog simpatizerapintol_TM87 je napisao/la:svaka diskusija (realna) je dobrodosla.. uvijek sam ga mogao dobitLARS1921 je napisao/la:Pintole sad mozes dobit i kontra odgovor..
I opet bismo isto uradili. Dušmani zdra'ostorm_raider je napisao/la:Kakva atmosfera na forumu... kakvo ujedinjenje kada je najvise trebalo. Niste ni svjesni, da ste upravo Vi, navijaci, odbranili Zelju i zbog Vas Zeljo nastavlja ovim ritmom i ubrzava...
Navaliti sa godisnjima, kao da je rasprodaja!
Baš takostorm_raider je napisao/la:Kakva atmosfera na forumu... kakvo ujedinjenje kada je najvise trebalo. Niste ni svjesni, da ste upravo Vi, navijaci, odbranili Zelju i zbog Vas Zeljo nastavlja ovim ritmom i ubrzava...
Navaliti sa godisnjima, kao da je rasprodaja!
Kakvi su ovo ba gay izljevi po forumu? Neki dan Larson, sad pintol, evo još jedan drugog citiraju, pa ovo je strašni sudpintol_TM87 je napisao/la:svaka diskusija (realna) je dobrodosla.. uvijek sam ga mogao dobitLARS1921 je napisao/la:Pintole sad mozes dobit i kontra odgovor..
samo ti on u glavi hahaGrbavica je napisao/la:Kakvi su ovo ba gay izljevi po forumu? Neki dan Larson, sad pintol, evo još jedan drugog citiraju, pa ovo je strašni sudpintol_TM87 je napisao/la:svaka diskusija (realna) je dobrodosla.. uvijek sam ga mogao dobitLARS1921 je napisao/la:Pintole sad mozes dobit i kontra odgovor..![]()
![]()
Storme reaguj
Đe faks?LARS1921 je napisao/la:
nije ga htio menadžer dati nama.Vrag je napisao/la:Da je Ordagic nas igrac mi bi ga sigurno ovaj prelazni rok prodali. I vjerujem da bi uzeli vise nego za Amira. Ne znam koji strucnjak je procijenio da nije za nas. Ugljesa je odlican igrac. Ne bi me cudilo da izgura Zahirovica ili Blagojevica iz prve.
nevezano za Radinovica, moram ti priznati da me pomalo nervira ta prica "da valja isao bi vani". previse mi podcjenjujemo sebe, grad, drzavu, narod, sport, kulturu, ligu...pintol_TM87 je napisao/la:koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
i taj ugljesa kao da je ronaldo a ne igrac drugoligasa, da valja isao bi vani (za evropskog zelju da valja)
Ako mislis na Husaru on mu nije menadzer. Njegove igrace samo jos pitari uzimajuChWilla je napisao/la:nije ga htio menadžer dati nama.Vrag je napisao/la:Da je Ordagic nas igrac mi bi ga sigurno ovaj prelazni rok prodali. I vjerujem da bi uzeli vise nego za Amira. Ne znam koji strucnjak je procijenio da nije za nas. Ugljesa je odlican igrac. Ne bi me cudilo da izgura Zahirovica ili Blagojevica iz prve.
jedino bi amar imao kredit. da si doveo nekoga drugog za koga se zna da mora imati platu jedno 30 hiljada, gnjev bi bio još jači da ga loše krene...exbabilon je napisao/la:Fino to novi sef prica, poprilicno iskreno i od srca, ali srecom nije naglasak na srcu, vec na znanju. On ce i bez najava pogibije vec vidim dati sve od sebe, da ne kazem poginuti da se dokaze i da sa Zeljom napravi velike stvari. Dobro je i to sto dolazi s pomocnikom, 2 glave su uvijek mudrije od jedne. Jedan moze imati neki animozitet prema nekog igracu, nekog drugog gotivi vise, ali dvojica tesko. Ipak, mora biti spreman na sve kad je ova liga u pitanju, ama bas sve.
Sta moze biti njegov problem?
Nema neki renomem ime. Ne daj Boze dodje neka kriza rezultata, prvih 5 kola ne ide kako ocekujemo, svi ce prvo uprijeti prstom u njega jer Boze moj, nije ni Kek ni Osim. Ja bih bio najsretniji da jedan trener ima kontinuitet, nekoliko sezona, sto da ne...medjutim ovaj ce imati kontinuitet samo ako bude imao rezultate, a u slucaju nekih kikseva, mislim da nema neki kredit koji ga stiti. Tako da ce se morati izboriti i s tim pritiskom da se vec u startu najmanje sumnja u ekipu, a ponajvise u trenera. Mora sebi rezultatima izgraditi status i zasluziti kredit kod uprave i navijaca da kroz par mjeseci ako ne bude pobjede 3-4 utakmice znamo da to nije jer on ne zna znanje, nego da se eto potrefilo. Sretno Milose!
napisah za evropskog zelju sigurno za njega nema mjesta..kad smo mogli za zolu govorit kako je los, vakav , nakav onda se trebamo zapitat o kome o cemu..za_zivot_cijeli je napisao/la:nevezano za Radinovica, moram ti priznati da me pomalo nervira ta prica "da valja isao bi vani". previse mi podcjenjujemo sebe, grad, drzavu, narod, sport, kulturu, ligu...pintol_TM87 je napisao/la:koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
sta fali zivotu u Sarajevu, nastupanju u Zelji... mislis da je bolje u npr. Honvedu, Paide-u, Slavenu, Krki, Voluntari-u i drugim klubovima koji egsistiraju "vani".
Ko mu je onda menadžer? Iskreno ne svidja mi se Ordagic kao igrač...sklon je povredama puno.... Ja sam dobio INFO od Husare da mu je nudjena neka bezveze cifra i da je dobio 50.000 KM godišnje u slobodi. Isto tako mi je rekao da ga je Hare stalno zvao u vezi Mesanovica i jos par stvari oko manjeg sarajevskog kluba i Slobode.Vrag je napisao/la:Ako mislis na Husaru on mu nije menadzer. Njegove igrace samo jos pitari uzimajuChWilla je napisao/la:nije ga htio menadžer dati nama.Vrag je napisao/la:Da je Ordagic nas igrac mi bi ga sigurno ovaj prelazni rok prodali. I vjerujem da bi uzeli vise nego za Amira. Ne znam koji strucnjak je procijenio da nije za nas. Ugljesa je odlican igrac. Ne bi me cudilo da izgura Zahirovica ili Blagojevica iz prve.
bas zato i nema evrope, kad on igra igraju sviLARS1921 je napisao/la:Ne može onda biti ni bekric za europskog zelje