mi ako hocemo a nadam se da hocemo napraviti nesto u europi trebamo u napad dovsti nekog internacionalca a ne neke kozojebovske gurbete tipa doticni kabadahija.
Yebiga, tako je kad si nosioc. Ali kakve smo mi kurave srece, kada se samo sjetim kad smo izvukli Maccabija kao nosioci ncnc...
jedini sretnik tu je FH
Što se Sinana tiče, mi smo sa Gotalom potpisali na dvije godine
Blago nama kad se vi uvijek uhvatite likova sa juga i serete, a momci se dog da skinu postolje prije 10 dana i sve ostalo da ispostuju....isto ko da ste vi svi bogom dani a oni su dusmani zelje....Elegant je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 7:18 pmBlago nama kad ce NE jug (kop), nego par "glavnih" likova na jugu odlucivati o tome hoce li se postovati pravila ili ne, ako hocete lakse da shvatite neko ce odlucivati treba li klubu izbiti desetak hiljada eura iz kase radi navijacke furke.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 5:51 pmKoliko ce se ispostovati to nam je da vidimo.
Ako se Jug odluci za tu varijantu da klub ne snosi troskove, Jug ce to i ispostovati, dok tu nastaje veci problem kako to objasniti dijaspori i hajmo reci "navijacima za velike tekme" na ostalim tribinama.
Mada, iskreno ne vjerujem da ce se kop pridrzavati tih pravila, i sama platforma sa koje se vodi navijanje je na stepenicama izmedju dva sektora.
Kao da se navijanje ne moze organizovati da se ne stoji na stepenicama ili ono dole prostoru - betonu ispred, da ne pricamo da se neko lud napravi i upotrebljava neku pirotehhniku.